Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kriziukas @ 2021 09 27, 17:25)
Kaip šie batukai, niekad neturėjus, didinti, mažinti?

Is vidpadzio atitiko, bet as savo placios pedos neikisau.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 09 27, 17:25)
manau yra turinčių šias kelnes ax.gif  kaip kokybė? Man labai spalva patinka, bet bijau neįsibraškint į S dydį tongue.gif

Man M smunka (klubai 98, liemuo 76). Kokybė gera.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 09 27, 16:32)
siurblys ar fenas?  biggrin.gif

Laba. Feno aš labai užsimaniau 😁 bet niekaip nesusitaikau dar su kaina ... Kosmosas...
Papildyta:
QUOTE(rudaplauke @ 2021 09 26, 22:50)
Ann Taylor The Easy Ankle Pant, dydis S, 35 eurai
vartotojo įkelta nuotrauka

[/

O aš perleisčiau tokias L dydžio. Atiduočiau už mažiau,nei mokėjau, kad nesandeliuoti. 😊 Tarkim 20 EUR su siuntimu.
Atsakyti
Kur perkate savo vyrams šalikus? Reik sūnui prie palto, bet tokio didesnio ax.gif Turi kašmyrinį, bet jis nėra platus, toks standartinis. O reik didelio, bet kad kaina protinga būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 27 rugsėjo 2021 - 17:49
QUOTE(Cypass @ 2021 09 27, 18:49)
Kur perkate savo vyrams šalikus? Reik sūnui prie palto, bet tokio didesnio ax.gif  Turi kašmyrinį, bet jis nėra platus, toks standartinis. O reik didelio, bet kad kaina protinga būtų biggrin.gif

Prieš menus superinius perkau Macy's, iš kašemiro.
Papildyta:
Kur perkate savo vyrams šalikus? Reik sūnui prie palto, bet tokio didesnio ax.gif  Turi kašmyrinį, bet jis nėra platus, toks standartinis. O reik didelio, bet kad kaina protinga būtų biggrin.gif

https://www.macys.co...srcCatID~z26846
Kaina galima pasekti, juodos lb
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 09 27, 18:25)
Kaip šie batukai, niekad neturėjus, didinti, mažinti?
Labiau sakyčiau, kad ne.. man jis toks griozdas, nusipirkau, kai draugė siaubingai išgyrė koks tobulas daiktas, bet nežinau, nelimpa nors tu ką.. iki 300 dar būtų ok, bet dabar kaina viršija kokybę. O remontas išvis kosmosą kainuoja, po garantinio teko remontuoti, keitėm detalę vieną (sugedo mygtukas, kurį reikia laikyt nuspaudus, kad siurbtų), tai detalės kaina 200 Eur. unsure.gif
ir kažkaip stringa važiuojant per grindis, tiesiog toks jausmas, kad apačioje yra speciali kokia guminė juosta uždėta, kad neslystų, nors nėra biggrin.gif
Papildyta:
manau yra turinčių šias kelnes ax.gif  kaip kokybė? Man labai spalva patinka, bet bijau neįsibraškint į S dydį tongue.gif

Man tos kelnes labai patinka. Labai labai patogios, neturejus dar tokiu. Atrodo kokybiskos. Nevarzo judesiu. As mazo ugio turiu S petite dydi, dzinsus dauguma nesioju 26 dydi. Man atrodo Regular S dydis tiktu gal ir 26-27 dzinsu dydi nesiojancioms. Manau pirkusiu daug buvo, gal pakomentuos dar.
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 09 27, 10:53)

jau pirkote su koduku?
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 09 27, 18:25)

Papildyta:

Gavau L, buvau paaugus buvo apteškė, išsikeičiau į xl, kad but laisvos, tai biski svorio pameciau, na tiksliau kur užaugus buvau, tai dabar smunka, bet fainos ir spalva ir audinys, pasikeliu ir einu biggrin.gif
Papildyta:
Kaip mokyklinukai dar eina į mokyklą, pas mus jau prasidėjo covid pas vyresnius ir aišku į namus verysad.gif( abu vaikai be uoslių, jau detected, aš pati jau ir ant ribos įtariu būsiu ir dedected, viliuosi kad nebus prastai, nes pilnai vakcinuota. Tikiuos kol praeis izoliacija neuždarys mokyklų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 27 rugsėjo 2021 - 18:06

O toks netinka? Man jis toks visai unisex su langiukais biggrin.gif https://www.amazon.c...9...S0C0W4&th=1
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2021 09 27, 17:28)
Laba. Feno aš labai užsimaniau 😁 bet niekaip nesusitaikau dar su kaina ... Kosmosas...
Papildyta:
O aš perleisčiau tokias L dydžio.  Atiduočiau už mažiau,nei mokėjau, kad nesandeliuoti. 😊 Tarkim 20 EUR su siuntimu.

paprasto jų feno neturiu, bet turiu airwrap long komplektą, kuriame ir fenas yra (kitoks nei tas kur atskirai perkamas), tai labai pirkiniu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Mergikės, gal kas buvot Sevilijoj, Kordoboj, Rondoj? Turiu klausimėlių keleta biggrin.gif gal galėtumėt pasidalint info ax.gif
Atsakyti
Man amazon krepšys vis ištuštėja,neišsisaugo jau kuris laikas devil.gif Taip būdavo gerai kainas stebėt,o dabar pššš... Ir kodėl taip nutiko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti