Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

siurblys ar fenas? biggrin.gif

Siurblys :)

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 09 27, 19:32)
Man amazon krepšys vis ištuštėja,neišsisaugo jau kuris laikas  devil.gif  Taip būdavo gerai kainas stebėt,o dabar pššš...  Ir kodėl taip nutiko nesuprantu  unsure.gif

Pas mane tas pats unsure.gif dar vis reik į usa pristatymą pasikeitinėt, tada kitas kainas ir kitas prekes rodo.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 09 27, 19:42)
Pas mane tas pats  unsure.gif dar vis reik į usa pristatymą pasikeitinėt, tada kitas kainas ir kitas prekes rodo.

Irgi doh.gif Ale nors man ne vienai,biškį geriau tada hihihi.gif
Papildyta:
faina spalva wub.gif
Atsakyti
VITACOST papildoma 38% nuolaida sioms prekems su dviem kodais
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 09 27, 18:08)
paprasto jų feno neturiu, bet turiu airwrap long komplektą, kuriame ir fenas yra (kitoks nei tas kur atskirai perkamas), tai labai pirkiniu patenkinta  smile.gif

Gal žinot, ar galima kur su nuolaida gauti ? 😁 Taip, ir man reikia to komplekto, ne vien feno. Po užsienius ieškojau, pigiau,nei Lietuvoje neradau
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 09 27, 19:05)
Kaip mokyklinukai dar eina į mokyklą, pas mus jau prasidėjo covid pas vyresnius ir aišku į namus verysad.gif( abu vaikai be uoslių, jau detected, aš pati jau ir ant ribos įtariu būsiu ir dedected, viliuosi  kad nebus prastai, nes pilnai vakcinuota. Tikiuos kol praeis izoliacija neuždarys mokyklų.

Eina, bet bijau kasdien. Viena jau po saviizoliacijos - prasmukom. Aš dar po bronchito neatsigaunu, jei dar tas ant viršaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 09 27, 17:25)
manau yra turinčių šias kelnes ax.gif  kaip kokybė? Man labai spalva patinka, bet bijau neįsibraškint į S dydį tongue.gif

Aš su 97cm klubais nusipirkau M. Lyg nekrenta nuo užpakalio, bet norisi mažesnių. Ypač per juosmenį norisi tvirčiau, nors pas mane jo nerasta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 27 rugsėjo 2021 - 19:22
QUOTE(Alexia @ 2021 09 27, 20:19)
Eina, bet bijau kasdien. Viena jau po saviizoliacijos - prasmukom. Aš dar po bronchito neatsigaunu, jei dar tas ant viršaus    unsure.gif

Pas mus visi persirgę. Ramu biggrin.gif
Atsakyti
Vel renkasi VITACOST su dviguba nuolaida, junkites
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 09 27, 19:13)
Mergikės, gal kas buvot Sevilijoj, Kordoboj, Rondoj? Turiu klausimėlių keleta  biggrin.gif gal galėtumėt pasidalint info  ax.gif

Buvom visur, Rondoje kelis kartus, bet jau senokai. Tai nežinau ar bus aktualu ax.gif
Atsakyti
Labai laukiame prisijugnianciu prie bcbg.com - situ Cape daug buvo norinciu, kai turejome viena laisva, gal dar kas noretumete jungtis?
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2021 09 27, 18:59)
Prieš menus superinius perkau Macy's,  iš kašemiro.
Papildyta:

https://www.macys.co...srcCatID~z26846
Kaina galima pasekti, juodos lb

Reiks pasekti, apie 50 doleriųbuvo gera kaina?

QUOTE(Gafsa @ 2021 09 27, 19:06)
O toks netinka? Man jis toks visai unisex su langiukais  biggrin.gif https://www.amazon.c...9...S0C0W4&th=1

Gal ir nieko, parodysiu ax.gif

Jei dar užmatysit dėkit į temą.4u.gif
Atsakyti