Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Eina, bet bijau kasdien. Viena jau po saviizoliacijos - prasmukom. Aš dar po bronchito neatsigaunu, jei dar tas ant viršaus unsure.gif

As irgi esu kazkoki ziauru virusa pasigavus, is pardziu gerkle, sloga, tada viskas nuejo i plaucius iki dusimo, tiek kosejau kad jausdavau kraujo skoni burnoj 😒 bet ne kovidas, testa dariausi. Jau buvau tas ligas pamirsus jei atvirai. 

Atsakyti

Dar small yra

Matau daugiau dydziu dabar :) geras daiktas, ilgai svarsciau ar reikia 😀

Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 09 27, 21:00)
Buvom visur, Rondoje kelis kartus, bet jau senokai. Tai nežinau ar bus aktualu ax.gif

Parašiau až. Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 09 27, 21:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="elkin" data-cid="72876012" data-time="1632753720"><div><p>Dar small yra</p></div></blockquote><p>Matau daugiau dydziu dabar smile.gif geras daiktas, ilgai svarsciau ar reikia 😀</p>

Aš irgi pasigriebiau S dydį, o dabar žiūriu yra M.
Labai tikiuosi tilpsiu į S g.gif
Gal kas pirkę anksčiau šios firmos striukių ir žinote su 92 biustu ir 97 klubais tiks S?
Atsakyti

Aš irgi pasigriebiau S dydį, o dabar žiūriu yra M.
Labai tikiuosi tilpsiu į S g.gif
Gal kas pirkę anksčiau šios firmos striukių ir žinote su 92 biustu ir 97 klubais tiks S?

Ziurejau cia tai raso kad dydi atitinka, tada but gali i mazesne puse.

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 09 27, 21:08)
Parašiau až. Ačiū  wub.gif

Parašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 09 27, 21:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="72876060" data-time="1632763193"><div><p>Eina, bet bijau kasdien. Viena jau po saviizoliacijos - prasmukom. Aš dar po bronchito neatsigaunu, jei dar tas ant viršaus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As irgi esu kazkoki ziauru virusa pasigavus, is pardziu gerkle, sloga, tada viskas nuejo i plaucius iki dusimo, tiek kosejau kad jausdavau kraujo skoni burnoj 😒 bet ne kovidas, testa dariausi. Jau buvau tas ligas pamirsus jei atvirai. </p>

Gali būt, kad bakterija. Pas mus irgi buvo tokių atvejų, azitromicinas gerai ir greit suveikė.
Atsakyti

Gali būt, kad bakterija. Pas mus irgi buvo tokių atvejų, azitromicinas gerai ir greit suveikė.

Dekui. Pas gydytoja nebuvau kolkas, vaistinej dave vaistu kazkokiu, jei negeres-reikes kreiptis. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 09 27, 21:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="72876078" data-time="1632766552"><div><p>Aš irgi pasigriebiau S dydį, o dabar žiūriu yra M.
Labai tikiuosi tilpsiu į S vartotojo įkelta nuotrauka
Gal kas pirkę anksčiau šios firmos striukių ir žinote su 92 biustu ir 97 klubais tiks S?</p></div></blockquote><p>Ziurejau cia tai raso kad dydi atitinka, tada but gali i mazesne puse.</p>

Na dviejų nepirksiu. Bus lemta tai tiks.
Aš ieškojau atsiliepimų, bet telefone kažkodėl jų nerodo.
Atsakyti

Na dviejų nepirksiu. Bus lemta tai tiks.
Aš ieškojau atsiliepimų, bet telefone kažkodėl jų nerodo.

Na as nepirkau, tai gal perpirksiu jei jum netiks😆 daiktas kaip sakiau geras bet mano spinta jau nuo striukiu ir paltu neuzsidaro.

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 09 27, 16:41)
<p>Merginos, ne labai i tema klausimas, bet zinau daug kas turit- ar dysonas pateisina savo kaina?</p>

Na tikrai taip. Nupirkom db i sodyba https://mi-home.lt/d...uum-cleaner-g10, tai galvojau gal apkeist su senuku dysoniuku. Toks grazus, baltas. Kai isbandziau ta xiaomi, atsiprasiau daug kartu seniuko 🤣 nu absoliuciai nelyginami daiktai 😊
Atsakyti

Aš turėjau philipsą - vieną pirmųjų rankinį, džiaugiausi, bet sugedo per garantinį, atgavau pinigus ir dadėjus pirkau dysoną- tikrai nelyginami dalykai: trauka, priedai. Man tik trūksta,  kad jis nestovi pats- reikia guldyti.  

Tikrai neveltui tokia jo kaina. Xiaomi irgi esu čiupinėjus, bet iki Dysono toloka jam...

Atsakyti