Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

6+ smile.gif

Bet šiaip įvertinti/palyginti gali tos,kurios ne vieną gerą,nebūtinai dyson,siurblį naudoję,ne tik pabandę.Aš irgi neturiu su kuo palyginti,bet man dyson patinka.
Papildyta:
Turėta galvoje,kad besidarbuojant,sustojus nestovi,o reik paguldyti,bent aš taip supratau.

Nu va dar ziuriu phipilps aqua, nes noriu dregno plovimo, dyson suprantu neturi dregno plovimo funkcijos?  Bet tik dyson turi 120 min veikimo laika, daugiau nerandu, kad kas taip ilgai veiktu

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 28, 08:17)

Man trūksta siurbimo galios. Pas mane V10 absolute. Ką puikiai siurbia, tai turbo antgalis baldus, čiužinius - čia jokių priekaištų. Bet kietoms grindims man nelabai ax.gif Ypač iš kampų, prie spintelių. Tai tvarkantis man reikia dviejų siurblių, naudoju ir laidinį ir Dysoną.
Atsakyti

Man trūksta siurbimo galios. Pas mane V10 absolute. Ką puikiai siurbia, tai turbo antgalis baldus, čiužinius - čia jokių priekaištų. Bet kietoms grindims man nelabai ax.gifYpač iš kampų, prie spintelių. Tai tvarkantis man reikia dviejų siurblių, naudoju ir laidinį ir Dysoną.

Dekui uz komentara. Gal kas turit toki? Idomu atsiliepimai. Labai sorry uz off topic....

https://www.senukai....-xc8147-01/dczh

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 09 28, 08:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rapoja" data-cid="72876129" data-time="1632807382"><div><p>6+ vartotojo įkelta nuotrauka

Bet šiaip įvertinti/palyginti gali tos,kurios ne vieną gerą,nebūtinai dyson,siurblį naudoję,ne tik pabandę.Aš irgi neturiu su kuo palyginti,bet man dyson patinka.
Papildyta:
Turėta galvoje,kad besidarbuojant,sustojus nestovi,o reik paguldyti,bent aš taip supratau.</p></div></blockquote><p>Nu va dar ziuriu phipilps aqua, nes noriu dregno plovimo, dyson suprantu neturi dregno plovimo funkcijos?  Bet tik dyson turi 120 min veikimo laika, daugiau nerandu, kad kas taip ilgai veiktu</p>

su tuo plovimu man visai nepasiteisino, nepatogu ir tiek, nusiurbiu su daisonu ir su Viledos sluota kreit prabraukiu ir man ramuma
Atsakyti

su tuo plovimu man visai nepasiteisino, nepatogu ir tiek, nusiurbiu su daisonu ir su Viledos sluota kreit prabraukiu ir man ramuma
Ane. O as dziaugiuosi gal susitaupo laiko :) nes po siurbimo megstu dar dregnai praeiti..

radau palyginima, gal kam pravers

https://www.vacuumte...a-vs-dyson-v11/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 28 rugsėjo 2021 - 08:29
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
As turiu su kuo palyginti. Turejom electrolux tokio tipo kazkokis https://www.ermitaza...3DB-298295.html
sese turejo bosh, dysona V8, sodyboj pirkom xioami, nu nekeisciau dysono i nei vien atgal ax.gif Taip musu dysonui jau 8 metai bus, keistas jau akumuliatorius, bet vel veikia kaip bitute smile.gif va jei butų electroluxo lemputes jame tai butu idealus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 28 rugsėjo 2021 - 08:52
O koks Dyson privalumas pries siurbli robota?

Turime kelis laisvus rinkinius po 19.15$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 rugsėjo 2021 - 09:03
QUOTE(linamog @ 2021 09 28, 09:56)
O koks Dyson privalumas pries siurbli robota?

Turime kelis laisvus rinkinius po 19.15$

pas mus robotas nepaeitų, baldų daug, slenksčių daug, vaikų kambary numirtų ar įsipainiotų į kažką jau pirmam žingsnyje.....nuolat sūnus primėto ko nereikia.....plius katukam manau nepatiktų....
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 09 28, 10:08)
pas mus robotas nepaeitų, baldų daug, slenksčių daug, vaikų kambary numirtų ar įsipainiotų į kažką jau pirmam žingsnyje.....nuolat sūnus primėto ko nereikia.....plius katukam manau nepatiktų....

Patinka tiems katukams, kiti ir pasivazineja atsisede. Mano suo ziuri kaip i jaunesni uzknisanti broli, pasitraukia, apeina. biggrin.gif
Atsakyti

Patinka tiems katukams, kiti ir pasivazineja atsisede. Mano suo ziuri kaip i jaunesni uzknisanti broli, pasitraukia, apeina. biggrin.gif

maniskis robotas turi varda tai kai pasakau ji, bega prie roboto ir laukia kol isijungs o tada pasidaro neidomus  :D  pirma stebedavo bet labai greit apsiprato. 

Bet man robotas niekada neprilygs siurbliui, vis tiek as buna kampus, plintusus dar prasiurbiu.

Atsakyti
Ar turit kažkokią VITACOST nuolaidą, kažkur užmačius buvau, bet užkalbėjot temą apie siurblius ir neberandu biggrin.gif Reik vienos smulkmenytės, jei būtų papildoma nuolaida, pasinaudočiau proga.... ax.gif
Atsakyti