Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 09 27, 21:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="72876094" data-time="1632768148"><div><p>Na dviejų nepirksiu. Bus lemta tai tiks.
Aš ieškojau atsiliepimų, bet telefone kažkodėl jų nerodo.</p></div></blockquote><p>Na as nepirkau, tai gal perpirksiu jei jum netiks😆 daiktas kaip sakiau geras bet mano spinta jau nuo striukiu ir paltu neuzsidaro.</p>

Pagal užpildą turėtų būti šilta. Tik ilgesnė galėtų būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2021 09 27, 22:04)
<p>Aš turėjau philipsą - vieną pirmųjų rankinį, džiaugiausi, bet sugedo per garantinį, atgavau pinigus ir dadėjus pirkau dysoną- tikrai nelyginami dalykai: trauka, priedai. Man tik trūksta,  kad jis nestovi pats- reikia guldyti.  </p><p>Tikrai neveltui tokia jo kaina. Xiaomi irgi esu čiupinėjus, bet iki Dysono toloka jam...</p>

O man tai stovi...nesupraskit klaidingai biggrin.gif paprastai atremiu i siena, dar ne karto nenugriuvo biggrin.gif baisiai as juo patenkinta. Pries tai turejau du rankinius Bosch, vienas per garantini parejo, kitas - iskart po.
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.dillards.com
www.sierra.com
www.levis.com - 30%
www.finishline.com - 50%
www.swarovski.com
www.jimmyjazz.com
www.victoriassecret.com
www.samsonite.com - $50 nuo $250
www.ralphlauren.com
www.overstock.com - $30 nuo $150
www.jcrew.com - 40% ir 15%
www.ninewest.com - 40%
www.hautelook.com
www.costco.com
www.kohls.com
www.yoox.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com
www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.maxaroma.com - 15%
www.fragrancenet.com - 35%
www.franceluxe.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - $8 nuo $65
www.misshause.com
www.skinstore.com
www.yesstyle.com
www.clinique.com
www.puritan.com - 17%

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 09 27, 17:41)
<p>Merginos, ne labai i tema klausimas, bet zinau daug kas turit- ar dysonas pateisina savo kaina?</p>

turiu V11, neatsidžiaugiu, atlaikė pajūry visą nuomos sezoną , atidirbo kaip darbinis arkliukas wub.gif Sūnus baigia savo auto išsiurbt 🤣 sakė siurbliuočiau ir siurbliuočiau biggrin.gif Jis toks manevringas, patogus, bet svarbiausia jėgos turi, prieš metus po sezono buvau nuomos lovas išplovus su plaunamu siurbliu, šįmet su Dysonu galvoju praeisiu, negalejau patikėt kiek ištraukė jis dulkių blink.gif
QUOTE(JMD @ 2021 09 27, 20:13)
Mergikės, gal kas buvot Sevilijoj, Kordoboj, Rondoj? Turiu klausimėlių keleta  biggrin.gif gal galėtumėt pasidalint info  ax.gif

Rondoj buvau 😉
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 09 27, 22:16)
O man tai stovi...nesupraskit klaidingai biggrin.gif paprastai atremiu i siena, dar ne karto nenugriuvo biggrin.gif baisiai as juo patenkinta. Pries tai turejau du rankinius Bosch, vienas per garantini parejo, kitas - iskart po.

O pas mus tai kabo, labai patogu, antgaliai po ranka, kabo, kraunasi ir vietos mazai uziima, reikia pasiurbt, istaukei is krovimo, pasiurbei ir pakabinai krautis.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 27 rugsėjo 2021 - 22:45
Turime laisvas jau uzsakytas TH striukytes: 12 months, 18 months ir 24 months (po viena 1vnt visu), pirktos po $14.96
Atsakyti
Laba ryta, jau gavau naujo pirkimo sąskaitą, klausimas ar jos LT ar išsiųstos is usa ?
minėjot kad keisite kazka
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 09 27, 16:41)
<p>Merginos, ne labai i tema klausimas, bet zinau daug kas turit- ar dysonas pateisina savo kaina?</p>

Jei klausimas apie Dyson dulkių siurblį-tai nepateisina. Nusipirkau pavasarį ir nusivyliau verysad.gif
Atsakyti

Jei klausimas apie Dyson dulkių siurblį-tai nepateisina. Nusipirkau pavasarį ir nusivyliau verysad.gif

Na va, 2 neigiami atsiliepimai, ir kokie 5 teigiami. Aciu labai merginos, kad atsaket. As galvojau dyson v11 pirkti, tik labai jau gaila pinigu, nes isirenginejant nama, aisku visada ju pritruksta :)) bet va kad dauguma visgi geru atsiliepimu :)) na ziuresiu ar yra analogiskai ilgai veikianciu (v11 darbinis laikas 120 min, o kai namas didziulis, tai manau tikrai su maziau sudetinga butu, jei norisi per karta isvalyt) , ne sunkesniu kitu sluotu, tada spresiu.

Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2021 09 28, 07:52)

Kodėl? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 09 28, 08:15)
Na va, 2 neigiami atsiliepimai, ir kokie 5 teigiami. Aciu labai merginos, kad atsaket. As galvojau dyson v11 pirkti, tik labai jau gaila pinigu, nes isirenginejant nama, aisku visada ju pritruksta smile.gif) bet va kad dauguma visgi geru atsiliepimu smile.gif) na ziuresiu ar yra analogiskai ilgai veikianciu (v11 darbinis laikas 120 min, o kai namas didziulis, tai manau tikrai su maziau sudetinga butu, jei norisi per karta isvalyt) , ne sunkesniu kitu sluotu, tada spresiu.

6+ smile.gif

Bet šiaip įvertinti/palyginti gali tos,kurios ne vieną gerą,nebūtinai dyson,siurblį naudoję,ne tik pabandę.Aš irgi neturiu su kuo palyginti,bet man dyson patinka.
Papildyta:
QUOTE(rasosrasotos @ 2021 09 27, 23:44)
O pas mus tai kabo, labai patogu, antgaliai po ranka,  kabo, kraunasi ir vietos mazai uziima, reikia pasiurbt, istaukei is krovimo, pasiurbei ir pakabinai krautis.

Turėta galvoje,kad besidarbuojant,sustojus nestovi,o reik paguldyti,bent aš taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 09 28, 08:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rasiukass" data-cid="72876119" data-time="1632804727"><div><p>Jei klausimas apie Dyson dulkių siurblį-tai nepateisina. Nusipirkau pavasarį ir nusivyliau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na va, 2 neigiami atsiliepimai, ir kokie 5 teigiami. Aciu labai merginos, kad atsaket. As galvojau dyson v11 pirkti, tik labai jau gaila pinigu, nes isirenginejant nama, aisku visada ju pritruksta smile.gif) bet va kad dauguma visgi geru atsiliepimu smile.gif) na ziuresiu ar yra analogiskai ilgai veikianciu (v11 darbinis laikas 120 min, o kai namas didziulis, tai manau tikrai su maziau sudetinga butu, jei norisi per karta isvalyt) , ne sunkesniu kitu sluotu, tada spresiu.</p>

7+

aš jau antrą modelį pirkau pernai, man tai gėris...senukas (gal jau 5-6 metai) irgi dar veikia, tai naudoju laiptinei siurbti ir aplink katės dėžutę, kur kraiko primėtoma
turiu plaunanti Thomas, tai ištraukiu tik kai reikia baldus plaut..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 28 rugsėjo 2021 - 07:42