Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 11 26, 14:28)
koki tu cia sabaki isigijai, praleidau kazkaip biggrin.gif

neee, ant atostogų buvau priėmus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 11 26, 16:09)
neee, ant atostogų buvau priėmus  unsure.gif

Priemet, kate prilupo, susargdino- ot grazu biggrin.gif
Atsakyti

Mes uz 3 savaiciu laukiam pudeliuko :) gal ir musu noresit ant atostogu kartais paimt :D

Atsakyti

Mes uz 3 savaiciu laukiam pudeliuko :) gal ir musu noresit ant atostogu kartais paimt :D

Priemet, kate prilupo, susargdino- ot grazu biggrin.gif

Daboja smile.gifbiggrin.gif

Aš nušilus po zalando batų ieškau ir nieko doro nerandu, anos apie šunis pliurpia  :lol:  Kelkit nuorodas iš black friday  :4u:  Noriu pirkti  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 11 26, 15:10)
Priemet, kate prilupo, susargdino- ot grazu  biggrin.gif

kažkaip panašiai ir gavosi unsure.gif Pirmas dalykas ką šO padarė atsigavęs po vaistų, nulėkė pas katiną unsure.gif gydytojas liepė saugoti, kad nesiduotų, aha... neklauso nei vienas, nei kitas.

QUOTE(Lyn @ 2021 11 26, 15:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72900870" data-time="1637932184"><div><p>neee, ant atostogų buvau priėmus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mes uz 3 savaiciu laukiam pudeliuko smile.gif gal ir musu noresit ant atostogu kartais paimt biggrin.gif</p>

paimsim biggrin.gif kaip tik va atidavėm pudelį vakar, tai galim naujus paimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 11 26, 16:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyn" data-cid="72900872" data-time="1637932576"><div><p>Mes uz 3 savaiciu laukiam pudeliuko smile.gif gal ir musu noresit ant atostogu kartais paimt biggrin.gif</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72900871" data-time="1637932246"><div><p>Priemet, kate prilupo, susargdino- ot grazu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72900870" data-time="1637932184"><div><p>neee, ant atostogų buvau priėmus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72900864" data-time="1637931176"><div><p>Daboja vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš nušilus po zalando batų ieškau ir nieko doro nerandu, anos apie šunis pliurpia  lotuliukas.gif  Kelkit nuorodas iš black friday  4u.gif  Noriu pirkti  wub.gif </p>

dirbam bam bammm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 11 26, 16:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyn" data-cid="72900872" data-time="1637932576"><div><p>Mes uz 3 savaiciu laukiam pudeliuko smile.gif gal ir musu noresit ant atostogu kartais paimt biggrin.gif</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72900871" data-time="1637932246"><div><p>Priemet, kate prilupo, susargdino- ot grazu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72900870" data-time="1637932184"><div><p>neee, ant atostogų buvau priėmus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72900864" data-time="1637931176"><div><p>Daboja vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš nušilus po zalando batų ieškau ir nieko doro nerandu, anos apie šunis pliurpia  lotuliukas.gif  Kelkit nuorodas iš black friday  4u.gif  Noriu pirkti  wub.gif </p>

Tai kad cia non stop Black friday buna. Visko visos prisipirke i spintas netelpa kaip suprantu biggrin.gif
Vakar buvo racke geru kainu.
Siandien nieko nemaciau. Isskyrus jcrew merino kelnes uz 14.80 smile.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU

KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 60%
www.boscovs.com
www.guesfactory.com
www.eddiebauer.com
www.anntaylor.com - 50%
www.uspoloassn.com - 30%
www.lattelierstore.com - 32%
www.overstock.com
www.urbanoutfiters.com
www.champion.com - 30%
www.palladiumboots.com-30%
www.karllagerfeldparis.com - 40%
www.mountainwarehouse.com - 20%
www.harney.com - 30%
www.kohls.com - 15%
www.monowear.com - 40%
www.jcrewfactory.com
www.uniformadvantage.com
www.shoes.com - 45%
www.dkny.com - 35%
www.walmart.com
www.jimmyjazz.com
www.dillards.com
www.loft.com - 50%+15%
www.us.pandora.net
www.jomashop.com
www.freshscent.com-15%
www.belk.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.allheart.com
www.sierra.com
www.6pm.com-10%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com
www.lolsurprise.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.timelessha.com - 40%
www.franceluxe.com
www.skinstore.com
www.maxaroma.com - 25%
www.shuuemura.com
www.anastasiabeverlyhills.com -20%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com-35%
www.fragranceshop.com - 30%
www.leilamilanahair.com
www.bergdorfgoodman.com - $250 nuo $1000
www.bathandbodyworks.com
www.lookfantastic.com - 20%
www.lingskincare.com - 30/40%
www.hudabeauty.com
www.walgreens.com - 25%
www.lancome-usa.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 10%
www.allstarhealth.com
www.tanforless.com
www.iherb.com - 5%
www.thebalm.com

Atsakyti
nusipirkau batus jcrew ir fsio, varau i gimtadieni, po to i svecius ax.gif 4u.gif mano preblack friday siunta kai ateis nebezinosiu kur sandeliuot blink.gif

Papildyta:
merino kelnes 14.8, tos kurios dar nenusipirko jau tikrai negali progos praleist biggrin.gif
https://www.jcrew.co...ame=hthr-breeze
Atsakyti
Klaipeda turi 657 dezute, skambinkit/rasykit smile.gif
Atsakyti
noriu situ <3
https://www.jcrew.co...oductCode=BD311
Papildyta:
kaip reikalai su skaiciais? pries savaite gavau viena saskaita ir tyla unsure.gif ar niekas negaunat ar mano kur nors i slamsta keliauja nepastebetai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 26, 15:38)
merino kelnes 14.8, tos kurios dar nenusipirko jau tikrai negali progos praleist biggrin.gif
https://www.jcrew.co...ame=hthr-breeze
tos kelnės pandeminės, skirtos nuo sopkės iki fotelio vaikščiot? unsure.gif vis dar nesuprantu kam namie vilnonės kelnės/tympos?
QUOTE(spygliz @ 2021 11 26, 15:41)
kaip reikalai su skaiciais? pries savaite gavau viena saskaita ir tyla  unsure.gif  ar niekas negaunat ar mano kur nors i slamsta keliauja nepastebetai  ax.gif
727 gavau, o tu jau tą vieną sekančios siuntos esi gavusi?
Atsakyti