Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Vyriski pilki joggers su kasmyru $21.60

Zydras sweatshirt su kasmyru $26.40

Karameliniai joggers su kasmyru $29.20

Vyriskas kasmyras Dried Clay spalva $31.60

Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 11 26, 16:56)
tos kelnės pandeminės, skirtos nuo sopkės iki fotelio vaikščiot? unsure.gif vis dar nesuprantu kam namie vilnonės kelnės/tympos?

Pandemines kelnes lotuliukas.gif
Nu as irgi nesupratau ju paskirties. tokie moteriski kalsonai atrodo bet vistiek nusipirkau. Man visada šalta, tai bus super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 26 lapkričio 2021 - 16:05
QUOTE(spygliz @ 2021 11 26, 16:38)
nusipirkau batus jcrew ir fsio, varau i gimtadieni, po to i svecius  ax.gif  4u.gif mano preblack friday siunta kai ateis nebezinosiu kur sandeliuot  blink.gif
Papildyta:
merino kelnes 14.8, tos kurios dar nenusipirko jau tikrai negali progos praleist biggrin.gif
https://www.jcrew.co...ame=hthr-breeze

QUOTE(jolipa @ 2021 11 26, 17:04)
Pandemines kelnes lotuliukas.gif
Nu as irgi  nesupratau ju paskirties.  tokie moteriski kalsonai atrodo bet vistiek nusipirkau.

Nu as matyt pakankamai sena, bet irgi matau kalsonus… modelis kalsonu, spalva kalsonu unsure.gif tie bent su flysiuku budavo, o sitie dar gali subine grauzt.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 11 26, 13:43)
reikia salės pagalvos. Noriu tėveliui kalėdoms kvepalus nupirkti. Amžius solidus, 73 m., tai ir kvepalų solidžių reikia, bet ne iš nišos ir ne šimtais smile.gif gal kažkas kažką galit rekomenduoti, nes vyriškuose kvepaluose esu nulis  unsure.gif  sau tik moku prisipirkt  bigsmile.gif

Chanel Bleu. Pats pačiausias.

___

Negavau bilietų į koncertą angel_sadangel.gif cry.gif Tokia diena, kad einu kokį butelį vyno išmauksiu huh.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 26, 16:38)
nusipirkau batus jcrew ir fsio, varau i gimtadieni, po to i svecius  ax.gif  4u.gif mano preblack friday siunta kai ateis nebezinosiu kur sandeliuot  blink.gif
Papildyta:
merino kelnes 14.8, tos kurios dar nenusipirko jau tikrai negali progos praleist biggrin.gif
https://www.jcrew.co...ame=hthr-breeze

Savų jau laukiu, dabar dar mamai paėmiau biggrin.gif
Atsakyti

Tai kad cia non stop Black friday buna. Visko visos prisipirke i spintas netelpa kaip suprantu biggrin.gif
Vakar buvo racke geru kainu.
Siandien nieko nemaciau. Isskyrus jcrew merino kelnes uz 14.80 smile.gif

Tikrai taip. Bet aš noriu kažko… nežinau ko, bet noriu  :D Noriu šiltų batų ant kulno iki kelių tų “stačių” ir nerandu  :blink: Kvadratines basutes kol dirbau jau nugbelbė, tai va ir black…

Atsakyti
Mergaitės, ar yra dar kas papildomo Walmarkte?
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2021 11 26, 16:28)
Mergaitės, ar yra dar kas papildomo Walmarkte?

Ne, cia niekad nebuna nieko papildomo
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 11 26, 16:07)
Chanel Bleu. Pats pačiausias.

___
Negavau bilietų į koncertą  angel_sadangel.gif  cry.gif Tokia diena, kad einu kokį butelį vyno išmauksiu  huh.gif  angel_sadangel.gif

Dua Lipa? biggrin.gif kai mano dukros sužios, kad tėtukas nesugebėjo nupirkti joms bilietų, bus šakės namuose rolleyes.gif
Atsakyti

JustArm  :oro_buckis: ačiūū!!! Kosminis greitis :victory2:​ Ir visai komandai didelis ačiū  :oro_buckis: 

Gal kas norit jcrew mėlyno kompektuko? Parduosiu už tiek, kiek mokėjau. Dydis s atitinka. Kokybė gera, bet tos spalvos man visai netinka:

https://factory.jcre...me=antique-navy

https://factory.jcre...rose-acorn-navy

Atsakyti

kažkaip panašiai ir gavosi unsure.gifPirmas dalykas ką šO padarė atsigavęs po vaistų, nulėkė pas katiną unsure.gifgydytojas liepė saugoti, kad nesiduotų, aha... neklauso nei vienas, nei kitas.

paimsim biggrin.gifkaip tik va atidavėm pudelį vakar, tai galim naujus paimti biggrin.gif

Nu super, o tai nelabai turesim giminiu, kam palikt :)) o pudeliuku dziaugiasi paprastai vaikai :)

Atsakyti
O kaip šunys jaučiasi palikti su svetimais? Mes savo buvom mamai palikę vakarui, tai lojo visąlaik.. tai dabar galvoju reiks su savimi visur vežtis unsure.gif
Atsakyti