Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 11 26, 16:41)
noriu situ <3

Aš beveik indentiškas pernai Zaroje pirkau. Nu taip gražiai atrodė,.kol neišploviau 😅 aš nesuprantu man beveik visi Zaros rūbai yra iki pirmo skalbimo. Paskui tik grindim plauti tinkami.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 11 26, 17:07)
Chanel Bleu. Pats pačiausias.

___
Negavau bilietų į koncertą  angel_sadangel.gif  cry.gif Tokia diena, kad einu kokį butelį vyno išmauksiu  huh.gif  angel_sadangel.gif

Aš pažadėjus dukrai buvau,kad varysim abi į tą Dua Lipa. Ir ką, nosį nukabinę abi sėdim.

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 11 26, 17:00)
O kaip šunys jaučiasi palikti su svetimais? Mes savo buvom mamai palikę vakarui, tai lojo visąlaik.. tai dabar galvoju reiks su savimi visur vežtis unsure.gif

turbūt priklauso kiek tuos žmones pažįsta. Saviškę per atostogas tėvams paliekam, aišku ieško pirmom dienom, bet kai pripratusi ir prie tėvų, tai manau visai gerai gyvena. Kai buvom palikę 2 savaitėms, tai grįžus namo ant dietos teko sodinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 11 26, 17:41)
kaip reikalai su skaiciais? pries savaite gavau viena saskaita ir tyla  unsure.gif  ar niekas negaunat ar mano kur nors i slamsta keliauja nepastebetai  ax.gif

Gausi šiandien 😉

QUOTE(Madam V @ 2021 11 26, 18:47)
<p>JustArm  oro_buckis.gif ačiūū!!! Kosminis greitis victory.gif​ Ir visai komandai didelis ačiū  oro_buckis.gif 

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 11 26, 17:56)
tos kelnės pandeminės, skirtos nuo sopkės iki fotelio vaikščiot? unsure.gif vis dar nesuprantu kam namie vilnonės kelnės/tympos?

Aš su vilnonėm namie nebūnu niekada, bet į lauką, iki pardės į baseiną, ar kur laisvalaikiui man nr.1 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 11 26, 17:00)
O kaip šunys jaučiasi palikti su svetimais? Mes savo buvom mamai palikę vakarui, tai lojo visąlaik.. tai dabar galvoju reiks su savimi visur vežtis unsure.gif

ten mūsų kaimynas, tai mes labai gerai pažįstami ir jis gana karts nuo karto pas mus panakvoja biggrin.gif pirmą kart kai paliko, gal šiek tiek stresavo, prie durų lyg norėjo cypti, bet dabar nieko. Šiaip labai nuo šuns priklauso. Saviškį be problemų galėdavau, bet kur palikt ax.gif visur rasdavo draugų.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 11 26, 17:07)
Chanel Bleu. Pats pačiausias.

___
Negavau bilietų į koncertą  angel_sadangel.gif  cry.gif Tokia diena, kad einu kokį butelį vyno išmauksiu  huh.gif  angel_sadangel.gif

KOKI? AS BILIETUS I ZALGIRI PAPIRKAU biggrin.gif
Atsakyti
Reikia prisijungianciu prie VITACOST, yra papildoma apie 16% nuolaida
Atsakyti

Gal kam treningiuko, rose spalvos?  virsus M, apacia, Vilnius, 30 eur

[url="https://www.32degrees.com/products/womens-soft-velour-crew-pullover"]https://www.32degrees.com/products/womens-soft-velour-crew-pullover[/url]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 26 lapkričio 2021 - 17:56
QUOTE(Carlin @ 2021 11 26, 17:35)
Dua Lipa? biggrin.gif kai mano dukros sužios, kad tėtukas nesugebėjo nupirkti joms bilietų, bus šakės namuose  rolleyes.gif

QUOTE(JMD @ 2021 11 26, 18:48)
KOKI? AS BILIETUS I ZALGIRI PAPIRKAU biggrin.gif

Bet tai kai gavau pamoką, kad kažkokie išankstiniai yra, tai kai atvarys Harry Stylsas, tai eisiu kryžiaus kelius biggrin.gif

Pamenu, kai atvarė HIM'ai, aš net neėjau ir univero pačią rugsėjo pirmą, kad tik pirmos būtume. Buvau - pirmoj eilėj ir per vidurį yahoo.gif

Bet kai pagalvoji - vienas normalus koncas, ir tai likom su baronka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 lapkričio 2021 - 18:10
LINGSKINCARE papildoma 40% viskam, nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 11 26, 17:51)
Reikia prisijungianciu prie VITACOST, yra papildoma apie 16% nuolaida

O kaip su Vitafusion papildais,kokia nuolaida ?Galiotų 16 ir 15 ?
15% off: Hurry, enter promo code 15ALLFUSION at checkout https://www.vitacost...ls-multivitamin
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 11 26, 18:17)
O kaip su Vitafusion papildais,kokia nuolaida ?Galiotų 16 ir 15 ?
15% off: Hurry, enter promo code 15ALLFUSION at checkout https://www.vitacost...ls-multivitamin

Taip, taiko abu kodus
Atsakyti