Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Beje, tokie patys dzempai buvo ir nike pardej ir sportlande. Puse valandos pardej sportland nardziau ju ieskodama, nei vienas konsultantas nepasivargino prieit. Kai jau radau, nesuos dvi pakabas link kasos prieina toks berniukas, paima is manes dzempus, uzklijuoja savo tikriausiai bonusu lipuskes ant etikeciu ir klausiu as jo, ar jei pirksiu pas jus, o ne nike pardej padarysit nuolaida? , cituoju: " nepirk, eik i nike parde, nuolaidu nedarysim." tokia jau apsalus nuo chamavotos bendravimo kulturos (gaila balso tono to pasikelusio pacuko negaliu cia perteikt) , sukandu dantis ir nueinu prie kasos, paklausiu merginos ar padarys nuolaida, tai jei ne ji buciau ant kulno apsisukus ir isejus, tai sako uzsiregistruokit sportlando programelej, padarysim 5 proc. Bet to berno gaila, kad nebepamaciau daugiau, tokio chamo dar reik paieskot. P. S. Perspejau pardaveja, kad tu lipuskiu jam i bonusa neskaiciuotu.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 20, 23:37)
Bet to berno gaila, kad nebepamaciau daugiau, tokio chamo dar reik paieskot. P. S. Perspejau pardaveja, kad tu lipuskiu jam i bonusa neskaiciuotu.

Kas per lipuškės?

__

https://www.delfi.lt...e.d?id=89004191

Jau buvau su neteisybe susitaikius, ale vėl nervas sukilo, kad nei švenčių, nei ekskursijų... Sūnus nuo 4tos klasės nebuvo iš Vilniaus su klase išvykęs (7toj dabar).
Ryt dukros pirmas pasirodymas - MOKYTOJAMS.
Mmmmm ramybės, ramybės.... mmmmmm... beer.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 20, 22:47)
Kas per lipuškės?

__

https://www.delfi.lt...e.d?id=89004191

Jau buvau su neteisybe susitaikius, ale vėl nervas sukilo, kad nei švenčių, nei ekskursijų... Sūnus nuo 4tos klasės nebuvo iš Vilniaus su klase išvykęs (7toj dabar).
Mmmmm ramybės, ramybės.... mmmmmm...  beer.gif  brunette.gif

Uzklijuoja kazkoki numeriuka ant etiketes popierines, manau kad ale bonusai eina, tipo kad padejo issirinkt. Nieko jis man nepadejo, sukcius. Tik lipuskes klijuot ir moka.

Skaiciau sita ir as. Teisybe, bet atsarga gedos nedaro, maziausiai noreciau kad mokyklas uzdarytu. Bet is kitos puses, mano maze vienintele sirgus covidu klasej. Taip galvojom, sukom galva kur galejo uzsikrest. Praeita sav islindo 3 cov po testavimo, kadangi musu klasej nemazai nesitestuojanciu, mokytoja tokius siuncia namo. Tai tik po to pasipyle pazymos antikunu. Nei jie testuojas, nei jie kitus perspeja, tai nenoreciau su tokiais sventej susitikt... Pas mus samoninguma sunkiai rasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 20 gruodžio 2021 - 23:02

Matyt ir nuo mokyklos,auklėtojos priklauso. Mano dukros klasė važiavo ir važiuoja. Praeitą mėnesį va Kaune buvom,šen bei ten apsilankėm , Žalgirio rungtynes žiūrėjom. Ir kitos klasės važiavo kažkur pasirinktinai.
Atsakyti
Gal kas parduoti turi timberland 11 dydzio moteriskus zieminius batus neaukstus. Butu gerai nauji. Priglausciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Concubina: 21 gruodžio 2021 - 06:30
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 20, 23:16)
Pusė velnio sudėtis https://www.massimod...86p9364509.html

O perka visi kaip pasiutę huh.gif

Siaubas blink.gif , aš lygiai tokią sau ir mamai pirkau Uniqlo po 19$, gryna vilna, o jau kokia šiltaaaaaaa, kokia jauki ir patogi wub.gif Būčiau žinojus kad jos tooookios wub.gif , būč visų spalvų pasiėmus, bet kai tokia kaina, turbūt per valandą likusias išpirko.... unsure.gif
Atsakyti

Tikrai nuo mokytojų/ mokyklos priklauso, bendrai paėmus į švietimo įstaigas tėvų neįleidžia, bet į ekskursijas važiuoja tie mokytojai, kurie turi noro (kas buvo ir prieš pandemiją). Vyresnėlio klasė praeitą savaitė buvo Druskininkų vandens parke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 21, 00:01)
Uzklijuoja kazkoki numeriuka ant etiketes popierines, manau kad ale bonusai eina, tipo kad padejo issirinkt. Nieko jis man nepadejo, sukcius. Tik lipuskes klijuot ir moka.

Skaiciau sita ir as. Teisybe, bet atsarga gedos nedaro, maziausiai noreciau kad mokyklas uzdarytu. Bet is kitos puses, mano maze vienintele sirgus covidu klasej. Taip galvojom, sukom galva kur galejo uzsikrest. Praeita sav islindo 3 cov po testavimo, kadangi musu klasej nemazai nesitestuojanciu, mokytoja tokius siuncia namo. Tai tik po to pasipyle pazymos antikunu. Nei jie testuojas, nei jie kitus perspeja, tai nenoreciau su tokiais sventej susitikt... Pas mus samoninguma sunkiai rasi.

Mano dickes klase tai kazkaip samoninga pasitaike. Bet jau tik 5 testuojasi, visi persirge. Kai dejo pries menesi 15 vaiku su mokytoja blink.gif Nu maziaus klase, tai griuk negyvas, viena vos ne isterija iskele, kad jai nezinant jos vaika paskiepys (kai ejo kalba apie kaupinius), nu kaip tokiu dunduku buti as nesuprantu unsure.gif Ir siaip klase labai ilgai nesutiko testuotis, po protrukio mokykloje biski atsitokejo, bet mums jau neaktualu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 12 21, 08:13)
Tikrai nuo mokytojų/ mokyklos priklauso, bendrai paėmus į švietimo įstaigas tėvų neįleidžia, bet į ekskursijas važiuoja tie mokytojai, kurie turi noro (kas buvo ir prieš pandemiją). Vyresnėlio klasė praeitą savaitė buvo Druskininkų vandens parke ax.gif

tikrai taip. Kurie mokytojai nori, tie važiuoja. O tie, kas tingi, jiems tik pretekstas.
Pas mus abiejų dukrų klasėse ir pernai, ir šiemet kažkaip viskas puikiai pavyksta, nes mokytojos nori ir stengiasi dėl vaikų.

QUOTE(stuleju @ 2021 12 21, 08:24)
Mano dickes klase tai kazkaip samoninga pasitaike. Bet jau tik 5 testuojasi, visi persirge. Kai dejo pries menesi 15 vaiku su mokytoja blink.gif Nu maziaus klase, tai griuk negyvas, viena vos ne isterija iskele, kad jai nezinant jos vaika paskiepys (kai ejo kalba apie kaupinius), nu kaip tokiu dunduku buti as nesuprantu unsure.gif Ir siaip klase labai ilgai nesutiko testuotis, po protrukio mokykloje biski atsitokejo, bet mums jau neaktualu rolleyes.gif

nu kaip ačiū dievui, kad pas mus visos mokyklos lygiu 80 proc. testuojasi, o mūsų klasėse 100 proc. Nesuvokiu, kaip gali būti kitaip unsure.gif
Atsakyti
Žinau, mano anyta savo klasę per šiuos kelis mokslo metų mėnesius jau tris kartus vežė!
Liūdesys. Ir nieko tu čia nepadarysi. Tokia mokykla, tokie pedagogai verysad.gif

Ir ne nuo 4tos, nuo 3ios klasės niekur nevyko, kai pasikeitė mokytoja. Tai jau 4 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 gruodžio 2021 - 08:52
QUOTE(Carlin @ 2021 12 21, 09:41)
tikrai taip. Kurie mokytojai nori, tie važiuoja. O tie, kas tingi, jiems tik pretekstas.
Pas mus abiejų dukrų klasėse ir pernai, ir šiemet kažkaip viskas puikiai pavyksta, nes mokytojos nori ir stengiasi dėl vaikų.
nu kaip ačiū dievui, kad pas mus visos mokyklos lygiu 80 proc. testuojasi, o mūsų klasėse 100 proc. Nesuvokiu, kaip gali būti kitaip  unsure.gif

Pas mus galima į šūlę ateit, net susitikimai su mokytojais gyvi. Vaikai Kalėdų proga varys pramogaut. Testuojasi visi, net sirgę. Taip nusprendėm visi, nieks nekėlė net klausimų. Tfu tfu tfu, bet po to baisaus 4 metų sapno, aš kaifuoju nuo tos mokyklos ir tvarkos ir mokytojų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 21, 08:51)
Pas mus galima į šūlę ateit, net susitikimai su mokytojais gyvi. Vaikai Kalėdų proga varys pramogaut. Testuojasi visi, net sirgę. Taip nusprendėm visi, nieks nekėlė net klausimų. Tfu tfu tfu, bet po to baisaus 4 metų sapno, aš  kaifuoju nuo tos mokyklos ir tvarkos ir mokytojų.

tai va matai, kaip viskas skirtingai smile.gif ir net ne nuo mokyklos, o mokytojų priklauso. Nes ta pati mokykla, o patirtys kaip diena ir naktis.

Pas mus susitikimai su mokytojais per teamsus, bet man net geriau, labai laikas susitaupo. Su visais dukros dalykininkais perkalbėjau per tėvų dienas ir nereikėjo niekur varyt.
Atsakyti