Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2021 12 21, 09:59)
tai va matai, kaip viskas skirtingai smile.gif ir net ne nuo mokyklos, o mokytojų priklauso. Nes ta pati mokykla, o patirtys kaip diena ir naktis.

Pas mus susitikimai su mokytojais per teamsus, bet man net geriau, labai laikas susitaupo. Su visais dukros dalykininkais perkalbėjau per tėvų dienas ir nereikėjo niekur varyt.

BUTENT - MOKYTOJO
Atsakyti
Pas mus mokykloj susirinkimai gyvi, gali ateiti vienas is tevu su galimybiu pasu. Ekskursijos vyksta, pirmokeliams cia dar tik Kaune, bet vis tiek faina. Ir i spektakli ir i kina ejo. Azuolyne neretai gamtos pamokos vyksta smile.gif mokytoja aktyvi, labai organizuota. bet svente bus tik vaikams. nu nieko, nenumirsim rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,
Gal kuri netyčia turite parduoti? Gali būt dėvėtas. Reikia žieminio kombinezono berniukui, 110 cm.
Foto iliustravimui
vartotojo įkelta nuotrauka
___
Turimą baisiai brokija, nes kelnės su striuke, tų petenšų nekenčia biggrin.gif. Baisus jautrumas apsirengti. Ieškau išeities
wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2021 12 21, 09:21)
Laba,
Gal kuri netyčia turite parduoti? Gali būt dėvėtas. Reikia žieminio kombinezono berniukui, 110 cm.
Foto iliustravimui
___
Turimą baisiai brokija, nes kelnės su striuke, tų petenšų nekenčia biggrin.gif. Baisus jautrumas apsirengti. Ieškau išeities
wacko.gif

Turiu altititude kazkas panasaus kaina 25 eur
https://www.facebook...77798242242329/
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2021 12 21, 09:21)
Laba,
Foto iliustravimui
___
wacko.gif

IMK DIDRIKSONS
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 21, 10:30)
IMK DIDRIKSONS

Baisu, kad ir to neišbrokytų. Jau koks princas su tais rūbais biggrin.gif
Ačiū, suprga _m. einu žiūrėti smile.gif - O ūgiui 110 cm pas jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 21 gruodžio 2021 - 09:40
QUOTE(rastafarinas @ 2021 12 21, 09:39)
Baisu, kad ir to  neišbrokytų. Jau koks princas su tais rūbais  biggrin.gif

jau mano princeses niekas neperspjaus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 12 21, 10:44)
jau mano princeses niekas neperspjaus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
O eglutę puošinat irgi neleido kabinti visų žaisliukų, nes "šitas negražus" ? biggrin.gif Lūžau, dar taip nebuvau mačius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 21 gruodžio 2021 - 09:48
QUOTE(rastafarinas @ 2021 12 21, 09:45)
biggrin.gif
O eglutę puošinat irgi neleido kabinti visų žaisliukų, nes "šitas negražus" ? biggrin.gif Lūžau, dar taip nebuvau mačius biggrin.gif

neturim dar egles smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet mano princesei ant zirnio net issiuvineta raidele ant maikes maiso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2021 12 21, 09:39)
Baisu, kad ir to  neišbrokytų. Jau koks princas su tais rūbais  biggrin.gif

issiunciau zinute
o ismatavima yra sie
Ilgis 96 nuo pazasties 35 nuo klyno 37, o bendras ugis koks nurodytas parasysiu po valandos
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 20, 21:47)
Kas per lipuškės?

__

https://www.delfi.lt...e.d?id=89004191

Jau buvau su neteisybe susitaikius, ale vėl nervas sukilo, kad nei švenčių, nei ekskursijų... Sūnus nuo 4tos klasės nebuvo iš Vilniaus su klase išvykęs (7toj dabar).
Ryt dukros pirmas pasirodymas - MOKYTOJAMS.
Mmmmm ramybės, ramybės.... mmmmmm...  beer.gif  brunette.gif

Na bet čia nuo mokyklos ir gal net nuo auklėtojos priklauso, nes mano sūnus vyksta ur vyko į įvairias ekskursijas. Kolegės dukra su klase , kitoj mokykloj, šį rudenį buvo Lenkijoj
Atsakyti
Mums nepasisekė
vaikas antrokas- per visą laiką buvo tik 3 zoom susirinkimai ir dvi eksursijos, pirmoje ekskursijoje mokytoja sugebėjo pamesti 3 vaikus, ir apart to kad prisiimtų kaltę, apkaltinotėvus kad nesavarankiški ir tt. antras susirinkimas vyko zoom metu, pranešus tą pačią dieną, trečias šiais metais.
Anglų kalbos mokytoja sugebėjo parašyti nepatenkinamą įvertinimą kai pagal BP programas net negalima taip vertinti.
Žodžiu verkti norisi žinokite ypač kai pati dirbi mokykloje ir supranti kodėl numušama mokinių motyvacija.
Atsakyti