Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 12 28, 16:51)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 28, 17:04)
Siga So, rašykite jai. 80 Eur, atrodo.

Aciu, merginos🎈
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 28, 16:51)

čia ne rudaplaukes FB psl? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2021 12 28, 19:56)
čia ne rudaplaukes FB psl?  4u.gif

Ne.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2021 12 28, 18:56)
čia ne rudaplaukes FB psl?  4u.gif

Ne, cia kazkokios fb tarpininkes. Nesu per ja pirkus, pakomentuot negaliu.
Atsakyti

gal galite ismatavimus duoti...patiko striukyte😊

Atsakyti

Fainutė, gaila ir parduot, bet per geros nuomonės apie save buvau manydama, kad įtilpsiu ir dar vietos žieminiui megztiniui bus biggrin.gif

Atsakyti

Fitnes, 23 Gru 2021 - 16:37, parašė: Fainutė, gaila ir parduot, bet per geros nuomonės apie save buvau manydama, kad įtilpsiu ir dar vietos žieminiui megztiniui bus biggrin.gif

ar galite ismatuoti striukyte..noreciau jos😊

Atsakyti

Dar ir skirtingi 'matai' yra, priklauso nuo laboratorijos.

Tai yra u/ml ir bau/ml, tukstanciais eina bau :) 

Atsakyti

Labai atsiprašau, bet čia yra medikių ir šiaip viską žinančių damų. Gavau antikūnių atsakymą 98,1 BAU/ml, galimybių pasą pratęsė, bet čia turbūt jų mažai ir reiktų trečio skiepo? Gal kas bus labai maloni ir paaiškins, visur matavimo vienetai skirtingi, nieko nebesuprantu.

As po 7 menesiu turejau virs 200 bau/ml ir persiskiepijau. Plius jei norisi keliaut tai dauguma saliu jau nepripazysta 2 skiepu senesniu nei man atrodo 6 menesiu. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 28, 21:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rytem" data-cid="72911827" data-time="1640689320"><div><p>Labai atsiprašau, bet čia yra medikių ir šiaip viską žinančių damų. Gavau antikūnių atsakymą 98,1 BAU/ml, galimybių pasą pratęsė, bet čia turbūt jų mažai ir reiktų trečio skiepo? Gal kas bus labai maloni ir paaiškins, visur matavimo vienetai skirtingi, nieko nebesuprantu.</p></div></blockquote><p>As po 7 menesiu turejau virs 200 bau/ml ir persiskiepijau. Plius jei norisi keliaut tai dauguma saliu jau nepripazysta 2 skiepu senesniu nei man atrodo 6 menesiu. </p>

Ačiū, tas pratęstas galimybių pasas privertė suabejot, bet aš irgi geriau persiskiepysiu, nes po 7 mėn tik 98 bau/ml liko, o sūnui po 5 mėn 4440 bau/ml, tai jis dar nesiskiepys trečiu, tik nesuprantu, jei jis persirgo, tai kaip manęs vos su 98 bau/ml antikūnių neužkrėtė....
Atsakyti
Dar bus skaiciuku?
Atsakyti

Ačiū, tas pratęstas galimybių pasas privertė suabejot, bet aš irgi geriau persiskiepysiu, nes po 7 mėn tik 98 bau/ml liko, o sūnui po 5 mėn 4440 bau/ml, tai jis dar nesiskiepys trečiu, tik nesuprantu, jei jis persirgo, tai kaip manęs vos su 98 bau/ml antikūnių neužkrėtė....

Gal sirgo anksciau kai turejot daugiau antikuniu :) nes po sirgimo mano drauge daresi antikuniu tyrima tai pas ja buvo visiskai max antikuniu, net jau tiesiog daugiau zenklas uzdetas buvo😀  

Atsakyti