Aciu, merginos🎈
čia ne rudaplaukes FB psl?
Ne, cia kazkokios fb tarpininkes. Nesu per ja pirkus, pakomentuot negaliu.
gal galite ismatavimus duoti...patiko striukyte😊
Fainutė, gaila ir parduot, bet per geros nuomonės apie save buvau manydama, kad įtilpsiu ir dar vietos žieminiui megztiniui bus
Fitnes, 23 Gru 2021 - 16:37, parašė: Fainutė, gaila ir parduot, bet per geros nuomonės apie save buvau manydama, kad įtilpsiu ir dar vietos žieminiui megztiniui bus
ar galite ismatuoti striukyte..noreciau jos😊
Labai atsiprašau, bet čia yra medikių ir šiaip viską žinančių damų. Gavau antikūnių atsakymą 98,1 BAU/ml, galimybių pasą pratęsė, bet čia turbūt jų mažai ir reiktų trečio skiepo? Gal kas bus labai maloni ir paaiškins, visur matavimo vienetai skirtingi, nieko nebesuprantu.
As po 7 menesiu turejau virs 200 bau/ml ir persiskiepijau. Plius jei norisi keliaut tai dauguma saliu jau nepripazysta 2 skiepu senesniu nei man atrodo 6 menesiu.
Ačiū, tas pratęstas galimybių pasas privertė suabejot, bet aš irgi geriau persiskiepysiu, nes po 7 mėn tik 98 bau/ml liko, o sūnui po 5 mėn 4440 bau/ml, tai jis dar nesiskiepys trečiu, tik nesuprantu, jei jis persirgo, tai kaip manęs vos su 98 bau/ml antikūnių neužkrėtė....
Ačiū, tas pratęstas galimybių pasas privertė suabejot, bet aš irgi geriau persiskiepysiu, nes po 7 mėn tik 98 bau/ml liko, o sūnui po 5 mėn 4440 bau/ml, tai jis dar nesiskiepys trečiu, tik nesuprantu, jei jis persirgo, tai kaip manęs vos su 98 bau/ml antikūnių neužkrėtė....
Gal sirgo anksciau kai turejot daugiau antikuniu
nes po sirgimo mano drauge daresi antikuniu tyrima tai pas ja buvo visiskai max antikuniu, net jau tiesiog daugiau zenklas uzdetas buvo😀