Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(keistuole @ 2021 12 29, 09:35)
Nesuprantu iš kur tie tūkstančiai, aš ir sirgau ir skiepijausi ir tik 800 turiu, vaikai dar mažiau.

Nes lyginame skirtingų laboratorijų duomenis.
Atsakyti

Nesuprantu iš kur tie tūkstančiai, aš ir sirgau ir skiepijausi ir tik 800 turiu, vaikai dar mažiau.

O cia kokiais vienetais matuota? Bau/ml ar u/ml? 

Atsakyti
https://bananarepubl...dp-page-content, pirkot?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 29, 11:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="keistuole" data-cid="72912075" data-time="1640759744"><div><p>Nesuprantu iš kur tie tūkstančiai, aš ir sirgau ir skiepijausi ir tik 800 turiu, vaikai dar mažiau.</p></div></blockquote><p>O cia kokiais vienetais matuota? Bau/ml ar u/ml? </p>

o pas mane antikūniai iš viso kBau/l
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2021 12 29, 10:56)
biggrin.gif
o pas mane antikūniai iš viso kBau/l

Kilo turetu skirtis trim nuliais ir tiek. Bau butu daugiau
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 29, 11:10)
Nes lyginame skirtingų laboratorijų duomenis.

Ir skirtingais metodais nustatytus
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 29, 12:10)
Ir skirtingais metodais nustatytus

Taip, tą ir turėjau omeny.

Bet jau žiniasklaida - atsidarai ir - apokalipsė artėja! fear.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 29, 11:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="keistuole" data-cid="72912075" data-time="1640759744"><div><p>Nesuprantu iš kur tie tūkstančiai, aš ir sirgau ir skiepijausi ir tik 800 turiu, vaikai dar mažiau.</p></div></blockquote><p>O cia kokiais vienetais matuota? Bau/ml ar u/ml? </p>

rašo BAU/ml

bet matyt skiriasi laboratorijos ir kažkas ten ne taip
Atsakyti

Taip, tą ir turėjau omeny.

Bet jau žiniasklaida - atsidarai ir - apokalipsė artėja! fear.gif

cia kur ta apokalipse? :D​ 

Atsakyti
Skaičiuojam antikūnus, o čia jau žada panaikinti, kad GP bus tik skiepas. Biznis ir tik biznis cool.gif
Atsakyti

Skaičiuojam antikūnus, o čia jau žada panaikinti, kad GP bus tik skiepas. Biznis ir tik biznis cool.gif

O tai persirgimas nesiskaitys? 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 29, 12:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72912195" data-time="1640773761"><div><p>Skaičiuojam antikūnus, o čia jau žada panaikinti, kad GP bus tik skiepas. Biznis ir tik biznis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tai persirgimas nesiskaitys? </p>

Skaitysis, aišku: "Galimybių pasas taip pat išduodamas COVID-19 liga persirgusiems asmenims, kai diagnozė buvo patvirtinta teigiamu PGR tyrimo rezultatu (galioja 210 dienų nuo ligos nustatymo)". https://www.esveikata.lt/naujienos
Atsakyti