Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 28, 20:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rytem" data-cid="72912016" data-time="1640718569"><div><p>Ačiū, tas pratęstas galimybių pasas privertė suabejot, bet aš irgi geriau persiskiepysiu, nes po 7 mėn tik 98 bau/ml liko, o sūnui po 5 mėn 4440 bau/ml, tai jis dar nesiskiepys trečiu, tik nesuprantu, jei jis persirgo, tai kaip manęs vos su 98 bau/ml antikūnių neužkrėtė....</p></div></blockquote><p>Gal sirgo anksciau kai turejot daugiau antikuniu smile.gif nes po sirgimo mano drauge daresi antikuniu tyrima tai pas ja buvo visiskai max antikuniu, net jau tiesiog daugiau zenklas uzdetas buvo😀  </p>

nebūtinai, nesuprasi, kodėl vieni užsikrečia. o kodėl kiti- ne. Tikrai pažįstu žmonių, kurie net ir nesiskieppiję, neužsikrėtė nuo sergančio sutuoktinio, nors gyveno/ net ir miegojo toje pačioje lovoje.
Birželio mėn po 2 mėn skiepų pas mane buvo antikūnių: 2509,9 kIU/l* (< 25,6 - neigiamas; 25,6 - 35,2 - ribinis; ? 35,2 - teigiamas; * - kIU/l = BAU/ml (Binding Antibody Units)). Žiūrėsim, kiek dabar bus. Poryt darysiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 28 gruodžio 2021 - 21:42

nebūtinai, nesuprasi, kodėl vieni užsikrečia. o kodėl kiti- ne. Tikrai pažįstu žmonių, kurie net ir nesiskieppiję, neužsikrėtė nuo sergančio sutuoktinio, nors gyveno/ net ir miegojo toje pačioje lovoje.
Birželio mėn po 2 mėn skiepų pas mane buvo antikūnių: 2509,9 kIU/l* (< 25,6 - neigiamas; 25,6 - 35,2 - ribinis; ? 35,2 - teigiamas; * - kIU/l = BAU/ml (Binding Antibody Units)). Žiūrėsim, kiek dabar bus. Poryt darysiuosi.

Zinau kad nebutinai 😀 tik kaip varianta pasakiau. Tai viskas su imunitetu susije, gripu juk irgi ne visi serga :) 

Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2021 12 28, 21:37)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fitnes" data-cid="72911170" data-time="1640277465">Fitnes, 23 Gru 2021 - 16:37, parašė: Fainutė, gaila ir parduot, bet per geros nuomonės apie save buvau manydama, kad įtilpsiu ir dar vietos žieminiui megztiniui bus vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>ar galite ismatuoti striukyte..noreciau jos😊</p>

Parduota jau striukytė smile.gif
Atsakyti

Ne į temą- bet gi jūs visažinės. Planuojam į Romą- reikia neigiamo antigeno (24val) ar PGR (48val) testo: kurį darytis? ( antigeno suprantu ženkliai pigesnis) kur? Ačiū!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglelis: 28 gruodžio 2021 - 23:31
QUOTE(Spyglelis @ 2021 12 29, 00:27)
<p>Ne į temą- bet gi jūs visažinės. Planuojam į Romą- reikia neigiamo antigeno (24val) ar PGR (48val) testo: kurį darytis? ( antigeno suprantu ženkliai pigesnis) kur? Ačiū!</p>

Rezus.lt dabar 23 lt per pusvalandį
Atsakyti
Atsirado macys juodas kashmyro salikas, tik nzn ar cia gera kaina 4u.gif https://www.macys.co...cys?ID=10575532
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2021 12 29, 00:27)
<p>Ne į temą- bet gi jūs visažinės. Planuojam į Romą- reikia neigiamo antigeno (24val) ar PGR (48val) testo: kurį darytis? ( antigeno suprantu ženkliai pigesnis) kur? Ačiū!</p>

O prie Siemenso nemokamų nebedaro kelionėms?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 29, 00:42)
O prie Siemenso nemokamų nebedaro kelionėms?

Ne
Atsakyti

Ne į temą- bet gi jūs visažinės. Planuojam į Romą- reikia neigiamo antigeno (24val) ar PGR (48val) testo: kurį darytis? ( antigeno suprantu ženkliai pigesnis) kur? Ačiū!

Antejoj antigenas per 30 minuciu. 

Atsakyti

ačiū visoms! :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 12 28, 22:38)
Birželio mėn po 2 mėn skiepų pas mane buvo antikūnių:  2509,9 kIU/l* (< 25,6 - neigiamas; 25,6 - 35,2 - ribinis; ? 35,2 - teigiamas; * - kIU/l = BAU/ml (Binding Antibody Units)).  Žiūrėsim, kiek dabar bus. Poryt darysiuosi.

Nesuprantu iš kur tie tūkstančiai, aš ir sirgau ir skiepijausi ir tik 800 turiu, vaikai dar mažiau.
Atsakyti

Bananarepublik merino kelnės man didelės. Pamesiu :D Dekui už matmenis  :wub: 

Atsakyti