QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 28, 20:16)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="rytem" data-cid="72912016" data-time="1640718569"><div><p>Ačiū, tas pratęstas galimybių pasas privertė suabejot, bet aš irgi geriau persiskiepysiu, nes po 7 mėn tik 98 bau/ml liko, o sūnui po 5 mėn 4440 bau/ml, tai jis dar nesiskiepys trečiu, tik nesuprantu, jei jis persirgo, tai kaip manęs vos su 98 bau/ml antikūnių neužkrėtė....</p></div></blockquote><p>Gal sirgo anksciau kai turejot daugiau antikuniu

nes po sirgimo mano drauge daresi antikuniu tyrima tai pas ja buvo visiskai max antikuniu, net jau tiesiog daugiau zenklas uzdetas buvo😀 </p>
nebūtinai, nesuprasi, kodėl vieni užsikrečia. o kodėl kiti- ne. Tikrai pažįstu žmonių, kurie net ir nesiskieppiję, neužsikrėtė nuo sergančio sutuoktinio, nors gyveno/ net ir miegojo toje pačioje lovoje.
Birželio mėn po 2 mėn skiepų pas mane buvo antikūnių: 2509,9 kIU/l* (< 25,6 - neigiamas; 25,6 - 35,2 - ribinis; ? 35,2 - teigiamas; * - kIU/l = BAU/ml (Binding Antibody Units)). Žiūrėsim, kiek dabar bus. Poryt darysiuosi.