Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Manau turiu pilną teisę, kai atsakomybę už skiepus prisiimu pati. Šaunu, kam nepasireiškė jokių šalutinių poveikių, o kai po 5 min pasėdėjus kūnas sustingsta, nebegali pakelti daiktų, nes atrodo rankos per sąnarius išnirs, sunku vaikščioti ir sutinsti per sąnarius taip, kad juokas nebeima, gydytojai pasako, kad gydymo nėra, mėnesinės dingsta nebežinai ką ir galvoti.. P. S. Pabreziu, esu uz skiepus, bet pries nesamoningus valstybes sprendimus.

O skiepijais pfizer? Nes prie pfizer salutiniu yra parasytas vienas salutiniu kaip galimas menesiniu velavimas. Gydytoja minejo. Man irgi buvo isisderines ciklas bet nezinau ar del skiepo. Nes jos jau buvo kazkada dingusios ir nuo streso, tai israse folio rugsties pagert. 

Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 12 30, 08:13)
Gafsa, pirštinės su 3 brūkšniukais ir kašmyru viduj wub.gif
https://www.jcrew.co...oductCode=BA145

Man asmeniškai tas pirštų apsiuvimas nelabai patinka, bet gal kam ir gražu bus ax.gif

Man viskas labai patiktų, bet reik žalių unsure.gif blogiausiu atveju oranžinių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 30, 09:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72912589" data-time="1640816896"><div><p>Manau turiu pilną teisę, kai atsakomybę už skiepus prisiimu pati. Šaunu, kam nepasireiškė jokių šalutinių poveikių, o kai po 5 min pasėdėjus kūnas sustingsta, nebegali pakelti daiktų, nes atrodo rankos per sąnarius išnirs, sunku vaikščioti ir sutinsti per sąnarius taip, kad juokas nebeima, gydytojai pasako, kad gydymo nėra, mėnesinės dingsta nebežinai ką ir galvoti.. P. S. Pabreziu, esu uz skiepus, bet pries nesamoningus valstybes sprendimus.</p></div></blockquote><p>O skiepijais pfizer? Nes prie pfizer salutiniu yra parasytas vienas salutiniu kaip galimas menesiniu velavimas. Gydytoja minejo. Man irgi buvo isisderines ciklas bet nezinau ar del skiepo. Nes jos jau buvo kazkada dingusios ir nuo streso, tai israse folio rugsties pagert. </p>

Taip, pfizer. Tikrai kai skiepijausi tuo metu nebuvo lape parasytas menesiniu velavimas, kuri gavau vakcinavimo centre. Is ten parasytu salutiniu poveikiu man nebuvo 2, veido paralyziaus ir mirties. Gali ir sanariai jau buti parasyti, bet nuosirdziai noriu bent atitolinti 3 skiepa, nes dar noriu per gyvenima savom kojom eit, kad ir kreivai sleivai, kaip yra dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 gruodžio 2021 - 10:08
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 30, 09:20)
Man viskas labai patiktų, bet reik žalių  unsure.gif blogiausiu atveju oranžinių  unsure.gif

As irgi vargstu, ieskau kuno, smelio spalvos su kasmyru viduj ir ne uz milijona.

Prie to paties, merginos, pas ka gmail pastas ir virsijate jo suteikiama talpa, musu laiskai bei saskaitos jums grizta nepristatyti, turime bent kelias pirkejas dabar, su kuriomis nebera galimybes susisiekti. Atkreipkite demesi ir prasivalykite paste, kas nereikalinga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 gruodžio 2021 - 11:03
QUOTE(spygliz @ 2021 12 30, 10:07)
Is ten parasytu salutiniu poveikiu man nebuvo 2, veido paralyziaus ir mirties.

Antras tikrai bus, tik duokdie, negreit biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2021 12 30, 10:53)
As irgi vargstu,

Varguolės dvi biggrin.gif
Atsakyti
Noriu padekoti Spygliz ir komandai uz JCrew Nordic batus vakar pravedinau tai super.
Ziuriu didele diskusija del skiepu, sakykite kaip norite bet jau man baisu darosi, anais metais kalbejau su vaiko klasioko mama ji vaistininke, sake 8 dozes paruostos minejo Bila Geitsa, parejus namo sakau vyrui nu jau tokias nesamones .... sneka, dabar pradedu manyti kad tai tiesa. Po trecio seks 4 kaip Zydijoje jau daroma, ir galo nematyti. Jei zmogus turi antikuniu kam brukti tai yra versti skiepytis?
Atsakyti
Kvieciu pasizvalgyti i musu isparduotuve, visos prekes jau Lietuvoje, siunciame pastomatu, gal rasite kaip tik tai, ko reikia cia ir dabar. Prekiu aprasa rasite paspaude "Issami informacija". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 gruodžio 2021 - 11:16
QUOTE(spurga_m @ 2021 12 30, 11:10)
kalbejau su vaiko klasioko mama ji vaistininke, sake 8 dozes paruostos minejo Bila Geitsa, parejus namo sakau vyrui nu jau tokias nesamones .... sneka, dabar pradedu manyti kad tai tiesa. Po trecio seks 4 kaip Zydijoje jau daroma, ir galo nematyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. zydija -Izraelis vadinasi ax.gif
Atsakyti

Noriu padekoti Spygliz ir komandai uz JCrew Nordic batus vakar pravedinau tai super.
Ziuriu didele diskusija del skiepu, sakykite kaip norite bet jau man baisu darosi, anais metais kalbejau su vaiko klasioko mama ji vaistininke, sake 8 dozes paruostos minejo Bila Geitsa, parejus namo sakau vyrui nu jau tokias nesamones .... sneka, dabar pradedu manyti kad tai tiesa. Po trecio seks 4 kaip Zydijoje jau daroma, ir galo nematyti. Jei zmogus turi antikuniu kam brukti tai yra versti skiepytis?

nu su ta zydija ir Bilu Geitsu tai prajuokinot, kosmosas kviecia ta vaistininke  :D  :D  :D  Strioga paaiskino kas kaip ir kodel ir kad sprendimas dar nera galutinis. 

Zodziu ramybes, labai visiem jos truksta kazkodel  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 30, 11:05)
Antras tikrai bus, tik duokdie, negreit  biggrin.gif
Varguolės dvi  biggrin.gif

😁

QUOTE(spurga_m @ 2021 12 30, 11:10)

Nu tom samokslo teorijom netikiu 😊 8 dozes lb lengva pagristi 😊 paskaitykite, kada buvo sudarinejamos sutartys del skiepu pirkimo su kuriamciom kompanijom, kol dar buvo net neaisku kurie pirmi sukurs. Tai uzsakyta is visu suskiepyti visa lt populiacija, sukure visi, skiepu nusipirko 4 kart daugiau
Nordic tikrai nerealus. Pravedinau ir as ir vyras. Labai puikus 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 gruodžio 2021 - 11:33
Kur arčiausiai stoties Vilniuje vakcinuoja?
Nes 1808 tai tik kelis adresus teturi.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 30, 11:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

p.s. zydija -Izraelis vadinasi  ax.gif

wub.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 30, 11:33)
Kur arčiausiai stoties Vilniuje vakcinuoja?
Nes 1808 tai tik kelis adresus teturi.

Aš vakar Antėjoj Lvovo g. pasiskiepijau kaip karalienė be jokių eilių. Prie stoties nežinau
Atsakyti