Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2022 01 05, 14:28)
Pasirinkit standartini rodyma. tikriausiai pas jus linijinis siuo metu. kalbu apie sena versija smile.gif

susitvarkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 01 05, 14:22)
Reik vėl kažko prispaudyt  biggrin.gif Man buvo reikalų kai katinas kažko prispaudė ir pradėjo pusėj ekrano kažkokius iksiukus igrekiukus rodyt  biggrin.gif arba perėjo per klaviatūrą- ir vaizdas apsivertė  biggrin.gif Dar yra FB grupėj kažką lenkiškai pakomentavęs - neko nesupratau, bet z c w buvo daug  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pakėlė nuotaiką biggrin.gif biggrin.gif
_

QUOTE(Gafsa @ 2022 01 05, 14:30)
Tarp kitko, ir plaunasi lengvai  biggrin.gif neapsikenčiau vakar to kvapo, praskalbiau, džiovyklėj prasukau, viskas ok  biggrin.gif

Striukų kalną turiu, ir šita be kapišono, bet tokia faina, tas pūstumas, - nu negaliu wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 sausio 2022 - 14:16
QUOTE(Kriziukas @ 2022 01 05, 13:33)
4u.gif
Turit? Neatrodo kaip timpos? Nes to labiausiai nenoreciau rolleyes.gif
Cia tai geras biggrin.gif as netingiu, ne viena karta prisedus buvau, nu arba nuotraukose negraziai atrodo arba kaina tada jau blink.gif  ilgai narsiau, bet firmos nezinomos daznai, o atsiliepimu ten mazai buna. Zodziu, kazkaip Yooxe nesiseka.
Saunu jei randat lobiu ax.gif

turiu, kai noriu pasipOst darban, jas deduosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 01 05, 14:18)

Aš apie tas kelnes pasiskaičiau, pasiėmiau dydžiu didesnes nei reik, užtai viskas liuks, ne tympos  biggrin.gif šiaip 12 dydžio nebūč sugalvojus pirkt.
Gražiai striukė atrodo  4u.gif

va ir as, kai pradejau pirkt didesnius, tai ir rubas kitaip krenta. kai laisvas, atrodo esi lieknesne biggrin.gif aisku ne visi, bet daugumai labai pasiteisina.
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 sausio 2022 - 14:48
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 01 05, 14:39)

Perskaičiau biggrin.gif Ir nesupratau kas negerai biggrin.gif pasiskiepiji, persergi tikėtina lengviau, neužimi vietos ligoninėj, išvengi komplikacijų, padedi sukurt tą ''Izraelio masinį imunitetą'' biggrin.gif
Atsakyti
AS TAI NEPAGAUNU KO JUS CIA BANGUOJAT DABA biggrin.gif GYVENIMAS YRA GRAZUS. NENOREKIT, KAD VISA LAIKA BUTU LAFA. NU DABAR TAIP, PASKUI BUS KITAIP. VISKAS ORE.
Atsakyti
Rekomenduoju sia Loft pizama su linu - virsus ir sortai. Skaicau atsiliepimus, kazkas baisejosi grubia medziaga. Na nieko panasaus, normalus neplonas audinys, kimono tipo virsus, dydi atitinka, pas ka pusinis - imciau i mazaja puse, kaip uz tokia kaina tikrai griebtinas dalykas. Turiu navy, manau, reikia atsargai dar pora pasiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 sausio 2022 - 15:08
QUOTE(Baltupyte @ 2022 01 05, 10:06)

Nei aš piktai, nei ką, tiesiog, kai artimoj aplinkoj atsitinka tokia nelaimė ir po to velkasi kaip šleifas, ir reikia žmogų raminti, guosti, žmogų, kuris niekaip neįkalbėjo savo brangiausio žmogaus pasiskiepyti gal būt todėl, kad pastarasis iš šalies vis girdėdavo visokias abejones, "TIESAS"... Galėjau ir anksčiau sumest kokį postą čia, paraginti skiepytis ar pan., bet to nedariau, nekišu čia savo nuomonės, na, šįkart jau neištvėriau, kai buvo užsiminta apie 10-ą skiepą, nu sorry.
Žodžiu, taika, gyvenkim visos kaip norim 🤗

O Jūs manot kad 10 doziu išgalvota ? biggrin.gif
jei žmonēs nespējo trečios gauti, o jau kalbama apie 4 doze, tai gal ir tos kalbos , kaip Jūs manote neišgalvotos apie 8 dozes.

ir nereikia taip nervintis, turiu begale nutikimu, ( deja ir draugu aplinkoje, kur jauni vyrai, po skiepo nuo 30-45 metu iškeliavo anapilin. Ka Jūs i tai pasakysite?
Kaip mama paskiepina vaika, ir sveikas vaikas, po skiepo tampa ligonis .
Ka Jūs i tai vēl pasakysite? Mama sēdi ir verkia.. normalu Jums PRIVERSTINIAI SKIEPAI, GRŪDAMI PER GERKLES ???
Kaip mano pačios sveika teta, po pirmos dozēs Jonson vos nenukeliavo anapilin.. irgi sakysite , kad skiepai Jēga???

Tad ir Jūs pasiliket savo nuomone apie skiepus, kokie jie lb geri ...
nesu antivakserē, pačios vaikai paskiepinti visais skiepais pagal pasa, bet šito šūdo brukamo , kaip minējau per visus galus, stengsiuosi išvengti mirksiukas.gif

PEACE mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 01 05, 15:01)
AS TAI NEPAGAUNU KO JUS CIA BANGUOJAT DABA  biggrin.gif GYVENIMAS YRA GRAZUS. NENOREKIT, KAD VISA LAIKA BUTU LAFA. NU DABAR TAIP, PASKUI BUS KITAIP. VISKAS ORE.

Vat ir aš nelabai suprantu. Nu atsitiko pandemija, nu atsirado priemonių, kurios lyg ir padeda problemų sumažint daugumai žmonių, nu yr artistų, kurie vistiek nori išbandyt savo kailiu ar problemų bus.
Aš jau norėčiau pavasario, nors žieminių rūbų turiu dešimčiai bobų apsirengt.
Papildyta:
Ir pradedu suprast iš kur kilo posakis ''durnių ir bažnyčioj muša'', sunku atsispirt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 01 05, 15:09)
Ir pradedu suprast iš kur kilo posakis ''durnių ir bažnyčioj muša'', sunku atsispirt biggrin.gif

As giliai kvepuoju ir tyliai sypsausi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 01 05, 15:10)
As giliai kvepuoju ir tyliai sypsausi. biggrin.gif

Man irgi jau labiau juokinga nei pikta biggrin.gif tik negeras noras erzintis lenda, bet aš valdausi biggrin.gif

Ir vis mąstau ar neiškrisiu iš L dydžio braletės biggrin.gif
Atsakyti