Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2022 01 05, 15:14)
Man irgi jau labiau juokinga nei pikta  biggrin.gif tik negeras noras erzintis lenda, bet aš valdausi  biggrin.gif

Ir vis mąstau ar neiškrisiu iš L dydžio braletės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Jus iskrisit, kazkas ikris. Temoj bus turgelis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 01 05, 14:09)
Vat ir aš nelabai suprantu. Nu atsitiko pandemija, nu atsirado priemonių, kurios lyg ir padeda problemų sumažint daugumai žmonių, nu yr artistų, kurie vistiek nori išbandyt savo kailiu ar problemų bus.
Aš jau norėčiau pavasario, nors žieminių rūbų turiu dešimčiai bobų apsirengt.
Papildyta:
Ir pradedu suprast iš kur kilo posakis ''durnių ir bažnyčioj muša'', sunku atsispirt biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 01 05, 16:09)
Ir pradedu suprast iš kur kilo posakis ''durnių ir bažnyčioj muša'', sunku atsispirt biggrin.gif

Dėkoju
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 01 05, 15:28)

Neatspėjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2022 01 05, 16:05)
( deja ir draugu aplinkoje, kur jauni vyrai, po skiepo nuo 30-45 metu iškeliavo anapilin. Ka Jūs i tai pasakysite?

Pernai sakė: "negi kitų ligų nebėra, miršta nuo insulto, o pripaišo kovidą". Dabar jau skiepai kalti, nes kitų ligų, pasirodo vis tik nebėra 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU

KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.abercrombie.com
www.watchstation.com - 40%
www.nordstromrack.com
www.mountainwarehouse.com - 20%
www.urbanoutfiters.com - 25%
www.lattelierstore.com - 32%
www.armaniexchange.com
www.saksoff5th.com
www.loft.com - 60%
www.jimmyjazz.com
www.landsend.com
www.amazon.com
www.costco.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com
www.ae.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.bathandbodyworks.com
www.puritan.com - 17%
www.lingskincare.com
www.glossier.com
www.walgreens.com
Atsakyti

O Jūs manot kad 10 doziu išgalvota ? biggrin.gif
jei žmonēs nespējo trečios gauti, o jau kalbama apie 4 doze, tai gal ir tos kalbos , kaip Jūs manote neišgalvotos apie 8 dozes.

ir nereikia taip nervintis, turiu begale nutikimu, ( deja ir draugu aplinkoje, kur jauni vyrai, po skiepo nuo 30-45 metu iškeliavo anapilin. Ka Jūs i tai pasakysite?
Kaip mama paskiepina vaika, ir sveikas vaikas, po skiepo tampa ligonis .
Ka Jūs i tai vēl pasakysite? Mama sēdi ir verkia.. normalu Jums PRIVERSTINIAI SKIEPAI, GRŪDAMI PER GERKLES ???
Kaip mano pačios sveika teta, po pirmos dozēs Jonson vos nenukeliavo anapilin.. irgi sakysite , kad skiepai Jēga???

Tad ir Jūs pasiliket savo nuomone apie skiepus, kokie jie lb geri ...
nesu antivakserē, pačios vaikai paskiepinti visais skiepais pagal pasa, bet šito šūdo brukamo , kaip minējau per visus galus, stengsiuosi išvengti mirksiukas.gif

PEACE mirksiukas.gif

Galima konkrečių faktų? Nes aš tiksliai žinau, kad Lietuvoje nėra nei vieno mirusio nuo skiepo. Buvo du anafilaksiniai šokai, bet jie gali ištikti ne tik nuo skiepų, bet ir nuo riešutų, antibiotikų, net nuo miltų. Tai kiekvieną kartą kai kils nors fantazuoti, priminkite sau, kad jūs irgi atsakinga už tūkstančius mirčių. Nes kažkas paskaitęs tokius paistalus atsisakė skiepytis ir mirė.

Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2022 01 05, 16:35)
<
</blockquote>
<p>
Galima konkrečių faktų? Nes aš tiksliai žinau, kad Lietuvoje nėra nei vieno mirusio nuo skiepo. Buvo du anafilaksiniai šokai, bet jie gali ištikti ne tik nuo skiepų, bet ir nuo riešutų, antibiotikų, net nuo miltų. Tai kiekvieną kartą kai kils nors fantazuoti, priminkite sau, kad jūs irgi atsakinga už tūkstančius mirčių. Nes kažkas paskaitęs tokius paistalus atsisakė skiepytis ir mirė.</p>

good.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breath: 05 sausio 2022 - 15:47

Taigi išsilavinus moteris, pati sakei, kad aplinkoj medikų daug- tai kaip neįsikali į galvą, kad JOKS skiepas neapsaugo nuo susirgimo 100proc. Bandom saugotis, kad nenudvėstume anksčiau laiko.

Butent! Trukt uz vadziu vel is pradziu kad tik sumenkinti skiepus. Pazekit kiek serga o kolkas reanimacijoj zmoniu skaicius tik mazeja, tai veikia tiek skiepai ir cia net klausimo apie tai nera. 
O kad kazkam norisi naturalaus imuniteto ir baiminates skiepu tai eikit ir kreskites, jusu teise tinktis. Po ligos zmones susiduria su kruva salutiniu, sunkesniu uz salutinius po skiepo, ir yra tokiu kurie nesirgo, skiepijosi ir skiepysis, kad ir 10 skiepu.

Atsakyti
Simpatiškos kelnės https://www.macys.co...m_kws_ac=lauren

Dar prisiminiau, pernai kokybiškas klasikines tiesiais uniqlo J+ pirkau, irgi su pamušaliuku.
Atsakyti
Tik siandien!
$4.99 Select Single Wick Candles

https://www.bathandb...andle-promotion
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti