Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 01 05, 16:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72914268" data-time="1641381500"><div><p>Taigi išsilavinus moteris, pati sakei, kad aplinkoj medikų daug- tai kaip neįsikali į galvą, kad JOKS skiepas neapsaugo nuo susirgimo 100proc. Bandom saugotis, kad nenudvėstume anksčiau laiko.
</p></div></blockquote><p>Butent! Trukt uz vadziu vel is pradziu kad tik sumenkinti skiepus. Pazekit kiek serga o kolkas reanimacijoj zmoniu skaicius tik mazeja, tai veikia tiek skiepai ir cia net klausimo apie tai nera. 
O kad kazkam norisi naturalaus imuniteto ir baiminates skiepu tai eikit ir kreskites, jusu teise tinktis. Po ligos zmones susiduria su kruva salutiniu, sunkesniu uz salutinius po skiepo, ir yra tokiu kurie nesirgo, skiepijosi ir skiepysis, kad ir 10 skiepu.</p>

Jie patys sumenko biggrin.gif 40 proc. veiksmingumas prieš omicron.
Ir visiškai teisi, apsaugo nuo sunkių formų, dėl to skiepytis reikia (bent jau pilnamečiams tai tikrai). Nes mirtingumas nedidėja, dėl ko ir džiugu. Vienintelis miręs paauglys buvo su itin dideliu viršsvoriu...
__

Ir tikrai - jau baigiam tą temą, geriau pasakykite, kokius dydžius imat liemenukų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 sausio 2022 - 16:07
megztuku papildyta
https://bananarepubl...dp-page-content
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2022 01 05, 15:35)
Galima konkrečių faktų? Nes aš tiksliai žinau, kad Lietuvoje nėra nei vieno mirusio nuo skiepo. Buvo du anafilaksiniai šokai, bet jie gali ištikti ne tik nuo skiepų, bet ir nuo riešutų, antibiotikų, net nuo miltų. Tai kiekvieną kartą kai kils nors fantazuoti, priminkite sau, kad jūs irgi atsakinga už tūkstančius mirčių. Nes kažkas paskaitęs tokius paistalus atsisakė skiepytis ir mirė.</p>

Džiaugiuosi tavo pasirodymu čia mirksiukas.gif 4u.gif
Patinka tavo konkreti,aštroka,bet teisinga nuomonė įvairiom temom wub.gif
Atsakyti

Jie patys sumenko biggrin.gif40 proc. veiksmingumas prieš omicron.
Ir visiškai teisi, apsaugo nuo sunkių formų, dėl to skiepytis reikia (bent jau pilnamečiams tai tikrai). Nes mirtingumas nedidėja, dėl ko ir džiugu. Vienintelis miręs paauglys buvo su itin dideliu viršsvoriu...
__

Ir tikrai - jau baigiam tą temą, geriau pasakykite, kokius dydžius imat liemenukų biggrin.gif

Bet su tokiom nesamonem bauginat zmones. Ta nescioji kuri pasimire ir kiek tokiu bereiksmiu mirciu. Senai aisku kad saugotis reikia paciam juo uzkretimo o ne tiketis kad tave apsaugos skiepas, bet kad saugo nuo rimtu komplikaciju tai faktas. Siuo metu pvz Italijoj per diena yra 170000 teigiamu atveju o mirsta apie 100 zmoniu. Iki skiepu praeita rudeni prie 40 000 mirdavo 800 pilnam karantine.

Atsakyti

O kad ten kazkas pasimire nuo skiepo, mano aplinkoj pasiskiepijo 99proc zmoniu, tiek pat darbovietej, nenumire ne vienas, daugiau skiedesiu man nereikia😀 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 01 05, 17:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72914363" data-time="1641391526"><div><p>Jie patys sumenko vartotojo įkelta nuotrauka40 proc. veiksmingumas prieš omicron.
Ir visiškai teisi, apsaugo nuo sunkių formų, dėl to skiepytis reikia (bent jau pilnamečiams tai tikrai). Nes mirtingumas nedidėja, dėl ko ir džiugu. <span>Vienintelis miręs paauglys buvo su itin dideliu viršsvoriu... </span>
__
Ir tikrai - jau baigiam tą temą, geriau pasakykite, kokius dydžius imat liemenukų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet su tokiom nesamonem bauginat zmones. Ta nescioji kuri pasimire ir kiek tokiu bereiksmiu mirciu. Senai aisku kad saugotis reikia paciam juo uzkretimo o ne tiketis kad tave apsaugos skiepas, bet kad saugo nuo rimtu komplikaciju tai faktas. Siuo metu pvz Italijoj per diena yra 170000 teigiamu atveju o mirsta apie 100 zmoniu. Iki skiepu praeita rudeni prie 40 000 mirdavo 800 pilnam karantine.</p>

Kokią nesąmonę pasakiau? Kad susirgo po 3 skiepų? Ar kad iš karto 10 skiepų vertėtų? Taip, sarkazmas, nes pradėjo tik trečiu, o jau apie ketvirtą kalba kiekvieną dieną. O ką, ne? Kur skleidžiau erezijas?
Atsakyti
Aš tai su 36B (nu gerai gerai, A+) užsisakiau M dydį tos gražios braletės, turiu gauti su ateinančia siunta. Kažkaip man A+ nesiderino su L dydžiu biggrin.gif
Atsakyti

Kokią nesąmonę pasakiau? Kad susirgo po 3 skiepų? Ar kad iš karto 10 skiepų vertėtų? Taip, sarkazmas, nes pradėjo tik trečiu, o jau apie ketvirtą kalba kiekvieną dieną. O ką, ne? Kur skleidžiau erezijas?

Is karto klaidinat zmones kad skiepai nesaugo. Saugo, kazkiek nuo uzsikretimo, labiausiai nuo komplikaciju. As einu i darba, gyvenu normalu socialini gyvenima ir zinau kruva tokiu zmoniu kurie nesirgo. Taip pat zinau kruva kurie jau suka susirgimu antra rata tai kaip ir sakiau jei reikes skiepysimes ir 10 skiepu. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 01 05, 17:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72914372" data-time="1641392452"><div><p>Kokią nesąmonę pasakiau? Kad susirgo po 3 skiepų? Ar kad iš karto 10 skiepų vertėtų? Taip, sarkazmas, nes pradėjo tik trečiu, o jau apie ketvirtą kalba kiekvieną dieną. O ką, ne? Kur skleidžiau erezijas?</p></div></blockquote><p>Is karto klaidinat zmones kad skiepai nesaugo. Saugo, kazkiek nuo uzsikretimo, labiausiai nuo komplikaciju. As einu i darba, gyvenu normalu socialini gyvenima ir zinau kruva tokiu zmoniu kurie nesirgo. Taip pat zinau kruva kurie jau suka susirgimu antra rata tai kaip ir sakiau jei reikes skiepysimes ir 10 skiepu. </p>

wub.gif

___

Pakeisiu temą lotuliukas.gif
Gretimo kabineto kolegos gavo atsakymą iš tiekėjų Kinijoj - atsiprašome, bet su lietuviai nebebendraujame (5 metus dirbo kartu). Ir tiek žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 sausio 2022 - 16:32

Pakeisiu temą lotuliukas.gif
Gretimo kabineto kolegos gavo atsakymą iš tiekėjų Kinijoj - atsiprašome, bet su lietuviai nebebendraujame (5 metus dirbo kartu). Ir tiek žinių.

O musiskiai tuo tarpu aiskinasi kas kaltas del Taivanio atstovybes atidarymo😀 prezidentas is pradziu dziaugesi kad mus palaiko jav ir pan o dabar aiskina kad apie tai nieko nezinojo, cia apie pavadinima. Man jis tokia valstybes geda. Kad net mane kaip apolitiska zmogu jau nervina.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 01 05, 18:38)
Man jis tokia valstybes geda. Kad net mane kaip apolitiska zmogu jau nervina.</p>

As kazkaip nuo tokios gedos atsiribojau iskart po rinkimu, nes didesnio nulio vargu galima rasti...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 01 05, 16:20)

Natūralu, kai liga nauja, tai daromos ir išsakomos prielaidos, kaip tikėtina, kad bus. Vienas iš variantų. Ir kame tragedija, niekaip nesuprantu. Kalba gi apie tai, kad vakcinas galima adaptuot per kelis mėnesius, naujam štamui, tai tikėtina kad efektyvumas padidės. Su gripu gi kasmet taip. Kam reaguot taip, lyg sakytų, kad į Sibirą veš?

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 01 05, 16:38)
Man jis tokia valstybes geda.

Man mįslė, kas jam tokias atsakingas pareigas banke patikėjo ir kaip jis ten tiek metų išsilaikė biggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif https://www.facebook...a.4812068828427
Atsakyti