Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Cypass @ 2022 05 11, 12:16)
12 tokas biggrin.gif kažkaip nešovė parašyti, maniau ir taip aišku biggrin.gif Švyturio arenoje išleistuvės ax.gif
Dar pats nežino, ax.gif Aš jam visada pasiūlau, pripratę, kad mama viską intrenetu perka biggrin.gif
Man pačiai galvos skausmas kur ieškoti vietoje.

Na visai baigia nuprotėti. Gerai, kad Klaipėdoje dar kol kas ramu mirksiukas.gif nėra pas mus tokio didelio pasirinkimo, sūnus į Ažuolyną stojamuosius laikė ir viskas, jokių pokalbių.

Galima iš čia https://suitsupply.com/en-lt/, tik kainos nedraugiškos 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 11 gegužės 2022 - 13:35
QUOTE(Cypass @ 2022 05 11, 11:16)
12 tokas biggrin.gif kažkaip nešovė parašyti, maniau ir taip aišku biggrin.gif Švyturio arenoje išleistuvės ax.gif
Dar pats nežino, ax.gif Aš jam visada pasiūlau, pripratę, kad mama viską intrenetu perka biggrin.gif
Man pačiai galvos skausmas kur ieškoti vietoje.

Na visai baigia nuprotėti. Gerai, kad Klaipėdoje dar kol kas ramu mirksiukas.gif nėra pas mus tokio didelio pasirinkimo, sūnus į Ažuolyną stojamuosius laikė ir viskas, jokių pokalbių.

O Ąžuolyno gimnazija yra viešoji įstaiga ar valstybinė? Atsirenkami moksleiviai? Šiandien Reitingai paskelbė mokyklų reitingavimą, tai pastarojo paminėta tarp atsirenkančiųjų moksleivius, bužmečiau akį į priėmimo sąlygas, tai panašiai lyg ir Kauno Saulės gimnazija atsirenka. Duoda vaikams 45 min testuką, žinoma ne taip, kaip KTUG- 2.5val egzas ir dar prieš tai 5 MLT.
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 05 11, 13:16)

Siaubas unsure.gif , gerai kad maniškis nuo 1 iki 12 klasės bus toj pačioj be jokių stojamųjų izdivalkių...
Mūsų laikais berods tokių nesąmonių nebuvo, baigi 9kl arba 12, išlaikai egzus ir eini arba toliau kažkur kažką, arba viso gero... blink.gif
Atsakyti
Merginos , kas turite Kurt Geiger rankines, kaip kokybė, ar neapsitrina greit kampai?🤔
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2022 05 11, 12:38)
Siaubas  unsure.gif , gerai kad maniškis nuo 1 iki 12 klasės bus toj pačioj be jokių stojamųjų izdivalkių...
Mūsų laikais berods tokių nesąmonių nebuvo, baigi 9kl arba 12, išlaikai egzus ir eini arba toliau kažkur kažką, arba viso gero...  blink.gif

būtent smile.gif
Dabar tokių mokyklų, kur nuo 1 iki 12 galima mokytis - vienetai, bent jau didžiuosiuose miestuose.
Atsakyti

Merginos , kas turite Kurt Geiger rankines, kaip kokybė, ar neapsitrina greit kampai?🤔

Kokybė buvo pradžioj superinė. Man viena jau apsitrynė. 

Atsakyti
O kuo blogai yra mokyklos atsirenkančios geriausius? gi ir vaikui smagiau tarp panašių. Aš pati baigusi Ąžuolyno gimnaziją, ir tėtis mano ten mokėsi, kai ją atidarė, net ir tais sovietiniais laikais buvo prestižinė mokykla, kurioje mokėsi gabesni, ne pagal rajoną priskirti.
Patys šilčiausi ir geriausi atsiminimai iš gimnazijos, jei ir dabar ten tokia pati aura, tai kiekvienam vaikui palinkėčiau tokios aplinkos, bendruomenės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 05 11, 14:32)
į LSMUG? Bet tai buvo prestojamieji, ar ne?

taip. ziniu lyga buvo. maniske per ja ir istojo wub.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.worldofwatches.com
www.target.com
www.jimmyjazz.com
www.uniqlo.com
www.ashford.com - 8%
www.tommyhilfiger.com
www.venus.com.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.jcrewfactory.com - 50%+20%
www.mountainwarehouse.com - 20%
www.victoriassecret.com
www.uspoloassn.com - 20%
www.landsend.com - 40%
www.urbanoutfitters.com
www.landsend.com - 40%
www.loft.com - 50%
www.swarovski.com
www.walmart.com
www.puma.com
www.costco.com
www.yoox.com
www.6pm.com
www.hm.com
www.ae.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.sephora.com
www.puritan.com - 20%
www.walgreens.com
www.vitaminshoppe.com - 20%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.naturessheabutter.com - 35%
www.olehenriksen.com - 15%
www.bathandbodyworks.com
www.tanforless.com
www.yslbeauty.com
www.colourpop.com
www.timelessha.com
www.skinstore.com - 25%
www.urbandecay.com
www.yesstyle.com - 15%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 gegužės 2022 - 15:01
QUOTE(Argija @ 2022 05 11, 15:29)
O kuo blogai yra mokyklos atsirenkančios geriausius? gi ir vaikui smagiau tarp panašių. Aš pati baigusi Ąžuolyno gimnaziją, ir tėtis mano ten mokėsi, kai ją atidarė, net ir tais sovietiniais laikais buvo prestižinė mokykla, kurioje mokėsi gabesni, ne pagal rajoną priskirti.
Patys šilčiausi ir geriausi atsiminimai iš gimnazijos, jei ir dabar ten tokia pati aura, tai kiekvienam vaikui palinkėčiau tokios aplinkos, bendruomenės  ax.gif

as sutikciau, nieko blogo cia nematau 4u.gif bet jau esu ne karta susidurusi su poziuriu : nu kaip cia vaika tiek versti mokintis, stojamieji - o siaubas. koks skirtumas gerai mokinasi, ar blogai, is tu labai gerai besimokinanciu po to gyvenime nieko gero neiseina. nesutinku, priestarauju, vaiko mokintis neverciu, korepetitoriu nesamdau. plaukimas palei srove, darau ka noriu - manes asmeniskai visiskai nezavi, ypac siais laikais ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O man įdomu, kiek žmonių dirba pagal išsilavinimą.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2022 05 11, 13:29)
O kuo blogai yra mokyklos atsirenkančios geriausius?

Sistema bloga. Bendras šalies išsilavinimo lygis krenta. Per daug nesiplečiant, "prestižinės" mokyklos susirenka gabiausius vaikus, kurių nebelieka kitose mokyklose, kadangi šiose mokyklose orientuojamasi į geriausius, nors jie nėra tokie, todėl lygis mokyklų net kartais skiriasi ( lyg 6 kartus), kai skandinavijos šalyse tik 18 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 11 gegužės 2022 - 15:12