O AE yra papildoma nuolaida džinsams be tų 30%?
QUOTE(Gafsa @ 2022 05 11, 18:28)
Teisingai mūsų vienas dėstytojas sakydavo- kad išmoktum galvot, susirast reikiamą informaciją ir bendraut su kultūringais žmonėmis.
Kažin ar to užtenka, jeigu ruošiesi pvz. chirurgu būti
QUOTE(spygliz @ 2022 05 11, 18:29)
Manes nezavi, kad nusiritom iki to, kad pradinukus reikia pas korepetitorius vesti...
manes patikek irgi
Aš irgi baisiuosi šiuolaikine švietimo sistema. Bet kas joje būna, tai teisina, kad mol taip ugdomos asmenybės. Žo, kaip ir visur - propaganda
Nors... mūsų jaunimas nėra tos beviliškas dėl savo išsilavinimo, kaip imant bendrai lietuvius - pasaulyje esame gana žemo intelekto šalis.
Nors... mūsų jaunimas nėra tos beviliškas dėl savo išsilavinimo, kaip imant bendrai lietuvius - pasaulyje esame gana žemo intelekto šalis.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 05 11, 18:50)
- pasaulyje esame gana žemo intelekto šalis.
O čia kas taip teigia???
QUOTE(NORIKA @ 2022 05 11, 19:04)
O ka daryt vidutiniokam? Murkdytis tarp žemų gebėjimų klasės draugų ir ridentis dar žemiau? Kaip taip gali būti, kad vienose mokyklose "profesoriai" sukomplektuoti, o kitose visi kas liko arba kitaip tariant - antrarūšiai? Nu nieko, nuo 2024m sukiš į bendro ugdymo mokyklas spec.poreikių vaikus, tada bus įdomiau stebėt situaciją...
Studijavau universitete, ten deja nebuvo jokio skirtumo kokią tu mokyklą baigęs, atvažiavo pusę grupės mergų iš kaimo glūdumos mokyklų, apie kurias ničniekas net girdėjęs nebuvo, įstojo su mano miestietėm, baigusiom a la prestižines miesto mokyklas ir ką? Kaip dėjo su pažymiais ir gabumais per šonus miestietėm, gėda lygiuotis buvo
Aš manau kad nėra skirtumo kokią mokyklą esi baigęs, jei žmogus gabus, pasieksi gyvenime savo...
O iš to didelio rašto, kad matytumėt koks jaunimėlis ateina į darbo rinką, plaukai piestų pasistotų. Dirbt nieko nenori, žinių nulis, tik telefone nosis sukišę sėdi, turi vis varyt dirbt, pareigų atlikt, rūkyt bėgioja kas dešimt min, o algų kokių reikalauja, ohoho!!!! Iškart svajonės į vadovo vietas sėst... Ir giriasi baigę geriausias vidurines, geriausius univierus, bet iš daugumos deja tik šlapia vieta
Studijavau universitete, ten deja nebuvo jokio skirtumo kokią tu mokyklą baigęs, atvažiavo pusę grupės mergų iš kaimo glūdumos mokyklų, apie kurias ničniekas net girdėjęs nebuvo, įstojo su mano miestietėm, baigusiom a la prestižines miesto mokyklas ir ką? Kaip dėjo su pažymiais ir gabumais per šonus miestietėm, gėda lygiuotis buvo
O iš to didelio rašto, kad matytumėt koks jaunimėlis ateina į darbo rinką, plaukai piestų pasistotų. Dirbt nieko nenori, žinių nulis, tik telefone nosis sukišę sėdi, turi vis varyt dirbt, pareigų atlikt, rūkyt bėgioja kas dešimt min, o algų kokių reikalauja, ohoho!!!! Iškart svajonės į vadovo vietas sėst... Ir giriasi baigę geriausias vidurines, geriausius univierus, bet iš daugumos deja tik šlapia vieta
QUOTE(Evameda1 @ 2022 05 11, 18:43)
O vat chirurgu būt net ir chirurgijos rezidentūrą pabaigus ne kiekvienam gaunasi, šitas pavyzdys iš kraštutinumų srities.
QUOTE(Gafsa @ 2022 05 11, 19:57)
O vat chirurgu būt net ir chirurgijos rezidentūrą pabaigus ne kiekvienam gaunasi, šitas pavyzdys iš kraštutinumų srities.
Tiesiog dukra mediciną studijuoja, tai pavyzdys aktualus asmeniškai, kalbant apie studijas universitete..
QUOTE(Madam V @ 2022 05 11, 13:24)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="rimaitytetyte" data-cid="72960174" data-time="1652270157"><div><p>Merginos , kas turite Kurt Geiger rankines, kaip kokybė, ar neapsitrina greit kampai?🤔</p></div></blockquote><p>Kokybė buvo pradžioj superinė. Man viena jau apsitrynė. </p>
Aciu,
.