Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 05 11, 14:47)
O man įdomu, kiek žmonių dirba pagal išsilavinimą.

O koks skirtumas biggrin.gif išsilavinimas yra tikrai ne vien tik ''apie profesiją'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 05 11, 14:11)
O koks skirtumas  biggrin.gif išsilavinimas yra tikrai ne vien tik ''apie profesiją''  biggrin.gif

Būtent, o ypač dabar, kai ant bangos mokymasis visą gyvenimą, tai kurį gi tą išsilavinimą žiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 05 11, 14:47)
O man įdomu, kiek žmonių dirba pagal išsilavinimą.

Man irgi įdomu. Aš pagal specialybę nedirbu, bet žinios ir įgūdžiai praverčia. O savo darbo išmokau darbe.

Mes kai darbinam darbuotojus, dauguma elementarios matematikos nemoka. Su kalkuliatorium ant popieriuko nesugeba iš kainos išskirti PVM bigsmile.gif
Atsakyti
Oj, tik nereikia.
Tie sekantys išsilavinimai yra dėl kažko. Pusė mano magistro kursiokų buvo dėl galimybės kitų pareigų, dėdiulė dėl geresnės pensijos.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 05 11, 16:11)
O koks skirtumas  biggrin.gif išsilavinimas yra tikrai ne vien tik ''apie profesiją''  biggrin.gif

Ne vien "apie profesiją", bet tikrai turėtų būti labai tampriai su ja susijęs, nes kam studijuoti n metų, jeigu dirbi visai ne tai ko mokeisi smile.gif
Atsakyti
prie JIMMY JAZZ labai reikia prisijungianciu
https://www.jimmyjaz...ut#/perpage:108

OLD NAVY maudomi geroms kainomis
https://oldnavy.gap....amp;DI=49659927

Atsakyti

Galima iš čia https://suitsupply.com/en-lt/, tik kainos nedraugiškos 😁

Prieš porą metų savo sūnui šioje parduotuvėje pirkom, PC “Europa”. Kadangi aukštas ir lieknas, buvo sudėtinga rasti. 

Atsakyti

:blush-anim-cl:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 11 gegužės 2022 - 16:34
YOOX
-30% nukrenta krepselyje

https://www.yoox.com...e...5&tp=220889

Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2022 05 11, 15:41)
Ne vien "apie profesiją", bet tikrai turėtų būti labai tampriai su ja susijęs, nes kam studijuoti n metų, jeigu dirbi visai ne tai ko mokeisi smile.gif

Teisingai mūsų vienas dėstytojas sakydavo- kad išmoktum galvot, susirast reikiamą informaciją ir bendraut su kultūringais žmonėmis.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2022 05 11, 14:43)
as sutikciau, nieko blogo cia nematau 4u.gif bet jau esu ne karta susidurusi su poziuriu : nu kaip cia vaika tiek versti mokintis, stojamieji - o siaubas. koks skirtumas gerai mokinasi, ar blogai, is tu labai gerai besimokinanciu po to gyvenime nieko gero neiseina. nesutinku, priestarauju, vaiko mokintis neverciu, korepetitoriu nesamdau. plaukimas palei srove, darau ka noriu - manes asmeniskai visiskai nezavi, ypac siais laikais ax.gif  rolleyes.gif

Manes nezavi, kad nusiritom iki to, kad pradinukus reikia pas korepetitorius vesti...
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2022 05 11, 15:43)
as sutikciau, nieko blogo cia nematau 4u.gif bet jau esu ne karta susidurusi su poziuriu : nu kaip cia vaika tiek versti mokintis, stojamieji - o siaubas. koks skirtumas gerai mokinasi, ar blogai, is tu labai gerai besimokinanciu po to gyvenime nieko gero neiseina. nesutinku, priestarauju, vaiko mokintis neverciu, korepetitoriu nesamdau. plaukimas palei srove, darau ka noriu - manes asmeniskai visiskai nezavi, ypac siais laikais ax.gif  rolleyes.gif

O ka daryt vidutiniokam? Murkdytis tarp žemų gebėjimų klasės draugų ir ridentis dar žemiau? Kaip taip gali būti, kad vienose mokyklose "profesoriai" sukomplektuoti, o kitose visi kas liko arba kitaip tariant - antrarūšiai? Nu nieko, nuo 2024m sukiš į bendro ugdymo mokyklas spec.poreikių vaikus, tada bus įdomiau stebėt situaciją... unsure.gif
Studijavau universitete, ten deja nebuvo jokio skirtumo kokią tu mokyklą baigęs, atvažiavo pusę grupės mergų iš kaimo glūdumos mokyklų, apie kurias ničniekas net girdėjęs nebuvo, įstojo su mano miestietėm, baigusiom a la prestižines miesto mokyklas ir ką? Kaip dėjo su pažymiais ir gabumais per šonus miestietėm, gėda lygiuotis buvo unsure.gif Aš manau kad nėra skirtumo kokią mokyklą esi baigęs, jei žmogus gabus, pasieksi gyvenime savo...

O iš to didelio rašto, kad matytumėt koks jaunimėlis ateina į darbo rinką, plaukai piestų pasistotų. Dirbt nieko nenori, žinių nulis, tik telefone nosis sukišę sėdi, turi vis varyt dirbt, pareigų atlikt, rūkyt bėgioja kas dešimt min, o algų kokių reikalauja, ohoho!!!! Iškart svajonės į vadovo vietas sėst... Ir giriasi baigę geriausias vidurines, geriausius univierus, bet iš daugumos deja tik šlapia vieta unsure.gif
Atsakyti