Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2022 07 25, 08:42)
Būtent. Tik kad būnant tokiam karštyje man mėsos ten nesinorėjo visai  biggrin.gif

tai aš irgi mėsos nevalgiau, bet mano dičkė mėsėdė biggrin.gif jos visada bepaklausi ką valgys, atsakymas vienas - steiką biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 07 25, 07:08)
kainos ir mane maloniai nustebino. Aš prie Gardos už aperolį po 5 mokėjau, kur benusėstum ar su vaizdu į ežerą ar kur tarp kalnų, visur 5 Eur. Kai tuo tarpu Vilniuje turbūt be 8-9 nerasi.
Vakarieniaudavom tokioje nerealioje vietinėje kavinukėje tarp kalnų, didžiulis (kokių 300 gr.) rib eye steikas 25 Eur  bigsmile.gif  po Vilniaus ir mūsų pajūrio kainų atgaiva buvo biggrin.gif
norėčiau irgi kitą met grįžti.

Butent, mus irgi maloniai stebino kainos😀

Merginos patarkite prasau- ka dovanoti krikstynu proga berniukui? Busim tik sveciai, neisivaizduoju ka pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2022 07 25, 12:11)
Butent, mus irgi maloniai stebino kainos😀

Merginos patarkite prasau- ka dovanoti krikstynu proga berniukui? Busim tik sveciai, neisivaizduoju ka pirkti unsure.gif

Pinigais. Kad ir kaip banalu, ypač, jei tai paprasti svečiai.
Ką tik kalbėjau su mama, kuri po krikštynų, tai sakė, kad kelias dovanas teks perdovanoti, nes kartojasi, jau vaikas turi. Kai kurias paliko pas senelius, nes namuose jau netelpa viskas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 25, 11:21)
Pinigais. Kad ir kaip banalu, ypač, jei tai paprasti svečiai.
Ką tik kalbėjau su mama, kuri po krikštynų, tai sakė, kad kelias dovanas teks perdovanoti, nes kartojasi, jau vaikas turi. Kai kurias paliko pas senelius, nes namuose jau netelpa viskas  biggrin.gif

Na nesinori pinigais unsure.gif
Bet paklausus ko reikia, irgi nezino🙈
Dabar vaikai nuo gimimo visko perteke😵‍💫
Atsakyti

As tik pinigus dovanoju netgi savo 6 metu kriksto sunui. I krikstynas tada nesiau sauksteli isgraviruota kaip kriksto mama ir pinigus. Vaiko mama deda i taupykle ir sake paskui nuperka kazka normalaus kaip pvz batutas vaikam.

Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2022 07 25, 12:32)

Jei didesnis vaika - kokią pramogą kartu su jūsų šeima.
Atsakyti
Mažutis dar biggrin.gif 10 menesiu.
Galvojom triratuka pirkti, bet nespejom, kiti jau nupirko🙈
Na turbut teks vokeli duot🙃
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2022 07 25, 14:33)

Tikrai geriausiai. Dažnai dovanojantys lb pasitiki savo skoniu ir fantazija ir būna š… biggrin.gif Liečia visas progas biggrin.gif
Atsakyti
Gal šortuku bigsmile.gif
J.crew limited edition painted denim shorts, 28 d, 28 eur
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 25 liepos 2022 - 15:12
QUOTE(Kriziukas @ 2022 07 25, 14:33)
Mažutis dar biggrin.gif 10 menesiu.
Galvojom triratuka pirkti, bet nespejom, kiti jau nupirko🙈

geriausia pinigais. Sunešė pinigais, aš nupirkau ką reikėjo. Ir svečiams nereikia sukt galvos ir man iš mandagumo galva linksėt.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2022 07 25, 12:32)

Toks atsakymas yra 100%, kad tikisi pinigais.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2022 07 25, 13:55)
Tikrai geriausiai. Dažnai dovanojantys lb pasitiki savo skoniu ir fantazija ir būna š…  biggrin.gif Liečia visas progas  biggrin.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2022 07 25, 16:58)
geriausia pinigais. Sunešė pinigais, aš nupirkau ką reikėjo. Ir svečiams nereikia sukt galvos ir man iš mandagumo galva linksėt.

QUOTE(linamog @ 2022 07 25, 17:16)
Toks atsakymas yra 100%, kad tikisi pinigais.

Aciu mergaites 4u.gif duosim vokeli ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ciobreliss @ 2022 07 25, 15:11)
Gal šortuku  bigsmile.gif
J.crew limited edition painted denim shorts, 28 d, 28 eur
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Kokie grazus bigsmile.gif jei nesunku, pamatuokit prasau kiek per juosmeni ir klubus 4u.gif ar yra sudety elastano?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriziukas: 25 liepos 2022 - 20:05