Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2022 07 24, 17:44)
Mes šiand iš Gardos išvažiavom. Širdis verk 😪

ar pirmą kartą? Papasakok įspūdžius.
Labai daug žmonių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 24 liepos 2022 - 20:18
Merginos, ar buvo gauta jau Vilniaus 759 siunta?
Atsakyti
Pasiėmiau iš yoox per didįjį išpardavimą pirktus ilgaaulius, ir per blauzdą neįkišu kojos (gražiomis blauzdomis negaliu džiaugtis, tad tenka parduoti.
Dydis 8, pirkti su 93 proc nuolaida, pradinė kaina 603$, kaina gavosi 62eur. Kaunas, siunčiu

https://www.yoox.com...d...QU&sizeId=8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 24 liepos 2022 - 21:33
QUOTE(laurita99as @ 2022 07 24, 12:56)
Rekomenduokit dermatologę Klaipėdoje 11 m. mergaitei. Visa kakta išberta, suprantu, kad brendimas prasidėjo, norisi, kad parinktu reikiamas priemones ir pan.  4u.gif  4u.gif

Aš pirma nuvesčiau pas savo darbą išmanančią kosmetologę, išvalytų veiduką, patartų ką naudoti.Pas dermatogą jau paskui bandyčiau, jei tai nepadėtu. Nes dermatogas labiau skiria gydymą, o ne kosmetiką parenka.

Dėl dermatogų tai Toliušį giria, mano sūnus eidavo Lornoje pas Dagilienę. Dar jaunos gydytojos dirba dienos chirurgijos centre, buvom konsultacijai, patiko.
Atsakyti
Rekomenduokit skalbiarką. Su dozavimu priemonių nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 07 24, 21:18)
ar pirmą kartą? Papasakok įspūdžius.
Labai daug žmonių?

Pirmą. Varėm pro Veneciją, Veroną, Sirmionę. Čia gyvenom, apvažiavom visą ežerą aplink. Visas Malcesines, limones, Bardolino, Desenzano ir tt.. dabar dar pasibastysim po kalnus 😁 kas liečia Italiją atostogauju pirmą kartą joje. Nuostabi šalis! Įsimylėjau 😁 kitais metais važiuosiu tik čia ir negaišiu laiko jau. Labai labai labai labai gražu! Labai faini žmonės, labai skanus maistas.
Žmonių net Venecijoje nėra! Venecijoj aperolio stiklas 3€!!!! Palanga manęs daugiau nematys!!! Idiotai su savo 10€ už dažytą vandenį. Mane gąsdino jog karšta, jog kanalai smirda ir tt. Ten jokio kvapo nejaučiau, absol, visai nekaršta, nemačiau ant žemės nei vienos šiukšlės!!!! Viskas valoma. Kanaluose taip pat nei vienos šiukšlės. Plaukėm su gondolom, labai čiotka biggrin.gif
Gardoj +39 buvo biggrin.gif ***** grįšiu negras. Ežeras labai nusekęs. 2 mėn nebuvo lietaus. Bet jau gamtos grožis kažkoks kosmosas. Žodž bella bella bella italia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos, labai gera skaityti čia, kur pilna įvairiausių patatimų.
Man reiktų patarimų iš asmeninės patirties.Ieškau nakvynės Krokuvoje, reikalavimai paprasti, kuo arčiau centro ir erdvė, nes važuojam du suaugę ir du paaugliai(sūnus ir dukra).Idealiausia apartamentų tipo.Vakar galva susisuko nuonieškojimo.
Taip pat reikia Zakopanėje nakvynės, turbūt didžiausias noras-su vaizdu į kalnus.
Jei turite kokių pasiūlymų, dėkoju iš anksto😍
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 24, 23:31)
Žmonių net Venecijoje nėra! Venecijoj aperolio stiklas 3€!!!! Palanga manęs daugiau nematys!!! Idiotai su savo 10€ už dažytą vandenį.

kainos ir mane maloniai nustebino. Aš prie Gardos už aperolį po 5 mokėjau, kur benusėstum ar su vaizdu į ežerą ar kur tarp kalnų, visur 5 Eur. Kai tuo tarpu Vilniuje turbūt be 8-9 nerasi.
Vakarieniaudavom tokioje nerealioje vietinėje kavinukėje tarp kalnų, didžiulis (kokių 300 gr.) rib eye steikas 25 Eur bigsmile.gif po Vilniaus ir mūsų pajūrio kainų atgaiva buvo biggrin.gif
norėčiau irgi kitą met grįžti.
Atsakyti
Ups
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 25 liepos 2022 - 07:16
QUOTE(Carlin @ 2022 07 25, 08:08)
kainos ir mane maloniai nustebino. Aš prie Gardos už aperolį po 5 mokėjau, kur benusėstum ar su vaizdu į ežerą ar kur tarp kalnų, visur 5 Eur. Kai tuo tarpu Vilniuje turbūt be 8-9 nerasi.
Vakarieniaudavom tokioje nerealioje vietinėje kavinukėje tarp kalnų, didžiulis (kokių 300 gr.) rib eye steikas 25 Eur  bigsmile.gif  po Vilniaus ir mūsų pajūrio kainų atgaiva buvo biggrin.gif
norėčiau irgi kitą met grįžti.

Būtent. Tik kad būnant tokiam karštyje man mėsos ten nesinorėjo visai biggrin.gif

Reik traukt čemodaną iš mašinos ir treningus. Sakė kalnuos +14. Bišk atsišaldysim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 25 liepos 2022 - 07:44
QUOTE(anabog @ 2022 07 24, 22:00)
Merginos, ar buvo gauta jau Vilniaus 759 siunta?

Aš jau laukiu 761 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 25, 10:13)
Aš jau laukiu 761 bigsmile.gif

aš bijau kad nepanešama siunta bus blink.gif tas poshmarkas demoralizavo mane blink.gif
Atsakyti