Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kirisama @ 2022 07 23, 12:44)
Abejoju ar išvis toks dalykas yra, juk mergaitė auga. Man ir paauglystėje atsirado striju, plius aš daug sportavau tuo metu,  tad čia natūralus procesas. Būtų dėl nėštumo, tai sakyčiau riebaus kremo nupirkti, pvz https://www.eurokos....nklai/palmer-s/

Aisku kad naturalu viskas, bet norisi kuo imanoma kad maziau butu striju. Man paauglysteje visai ju nebuvo, atsirado tik per nestuma. Todel tikrai man gaila,kad pas dukra jau dabar atsiranda .
Atsakyti

Gal kas turi parduot vientisą maudymuką mergaitei 140-146 dydžio. Bet reikia, kad būtų spf ir trumpomis rankovėmis. Crew tokius esu pirkus. Arba gal žinot kur galėčiau čia ir dabar nusipirkt?

Atsakyti
Liepos 15 d. siuntos sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2022 07 23, 20:48)
Liepos 15 d. siuntos sąskaitos baigtos  4u.gif

Mano nieko nebuvo? 🤔
ne vienas užsakymas yra liepos pradžios.
Ačiū 🌹
Atsakyti
Gal kartais kas nors nori parduoti termacell prietaisą ? Kaune reik iki rytojaus max 11 val biggrin.gif isvaziuosim i gamta ir augalvojau po laiko,kad reik nusipirkt ta prietaisa ir niekur ner arba pardes neveikia
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2022 07 22, 19:30)
Atostogų tema.

Gal kas buvot neseniai Bilundo Legolende ir gali patarti kaip labiau apsimoka įsigyti bilietus į parką (ieškoto lego knygutes, pirkti vietoj prekes su kodais ir pan.)?

Mes buvome per Velykas. Važiavome su lego knygučių kuponais. Dėl vietoj perkamų prekių su kodais nuolaidai nežinojau, kad tokių yra. Kadangi buvome apsistoję viesbutyje prie pat oro uosto, tai ten ir parduotuvės šalia nebuvo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizieja: 23 liepos 2022 - 20:30
Žinau, kad jau buvo kalbėta, bet neišsisaugojau. Kuri skalbyklė ir džiovyklė pasiteisino? Nekalbu apie 2 in 1. Ačiū kas pasidalins. Kaina nėra pagrindinis kriterijus, norisi, kad nesubyrėtu iš karto garantiniam pasibaigus...
Atsakyti
Rekomenduokit dermatologę Klaipėdoje 11 m. mergaitei. Visa kakta išberta, suprantu, kad brendimas prasidėjo, norisi, kad parinktu reikiamas priemones ir pan. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 07 23, 17:01)
<p>Gal kas turi parduot vientisą maudymuką mergaitei 140-146 dydžio. Bet reikia, kad būtų spf ir trumpomis rankovėmis. Crew tokius esu pirkus. Arba gal žinot kur galėčiau čia ir dabar nusipirkt?</p>

Kur vėl gazuojat biggrin.gif
Atsakyti

Kur vėl gazuojat biggrin.gif

į Corfu dabar. Italijoje pamatė, kad sesė smagiai mirksta ant baseino su tokiu, prisireikė ir dičkei, nors iki tol nenešiojo ir išaugo visus pirktus. 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 07 24, 15:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72979685" data-time="1658658800"><div><p>Kur vėl gazuojat vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>į Corfu dabar. Italijoje pamatė, kad sesė smagiai mirksta ant baseino su tokiu, prisireikė ir dičkei, nors iki tol nenešiojo ir išaugo visus pirktus. 
</p>

Mes šiand iš Gardos išvažiavom. Širdis verk 😪
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 24, 18:44)
Mes šiand iš Gardos išvažiavom. Širdis verk 😪

Mes šiemet visai šalia pralėkėm..... taip norėjosi vėl užsukti, sakėm gal kitais metais...2 kartus buvos, 3 nemeluoja:)
Atsakyti