Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gafsa, ačiū už kvepalų rekomendacija kur buvai sukėlusi is fragranceshop💐
cerruti jau kaip patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 27, 19:47)
Ar bandėt iš RL berniukų skyriaus sau šortus imti?
Su 40 EU - 20 dydis ar 18?

Mano kūūūd vaikui 20 dydis geras. Jo klubai apie 85
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 27, 22:06)
Mano kūūūd vaikui 20 dydis geras. Jo klubai apie 85

Nu kas per neteisybė, džempus galim, šortų - ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 27, 18:47)
Ar bandėt iš RL berniukų skyriaus sau šortus imti?
Su 40 EU - 20 dydis ar 18?

nebent husky fit rastum biggrin.gif

QUOTE(gėlužė @ 2022 07 27, 20:29)
Gafsa, ačiū už kvepalų rekomendacija kur buvai sukėlusi is fragranceshop💐
cerruti jau kaip patinka wub.gif

lab džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti

Bet nu ir siaucia kovidas. Atskrido mano teta is Norvegijos, susirgo. Bet nuosirdziai sirgo, izoliavosi, buvo pas gydytoja. Pasveiko. Atskrido jos draugas, prasidejo festivalis per gimines, susirgo likusi gimines dalis ir dar tas jos draugas  :D netikiu kad nuo jos bet kad taip cirkuliuotu, nu kosmosas.

Atsakyti

Aš kokius jau 3 atvejus skirtingus žinau kai grįžta iš kelionės ir covid suserga. Tai ar oro uoste, ar kelionės metu pasigauna neaišku :( 

Bet nu ir siaucia kovidas. Atskrido mano teta is Norvegijos, susirgo. Bet nuosirdziai sirgo, izoliavosi, buvo pas gydytoja. Pasveiko. Atskrido jos draugas, prasidejo festivalis per gimines, susirgo likusi gimines dalis ir dar tas jos draugas  :D netikiu kad nuo jos bet kad taip cirkuliuotu, nu kosmosas.

Atsakyti
Ir kitos ligos siaučia!
Sergant kitu virusu irgi neina ir neplatini jo.
Bet finansiškai valdžiai nesinori pripažinti covido eiliniu virusu, nes nebebus melžiama karvė.
Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2022 07 28, 11:03)
<p>Aš kokius jau 3 atvejus skirtingus žinau kai grįžta iš kelionės ir covid suserga. Tai ar oro uoste, ar kelionės metu pasigauna neaišku verysad.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saulesvaikas10" data-cid="72980340" data-time="1658995840"><div><p>Bet nu ir siaucia kovidas. Atskrido mano teta is Norvegijos, susirgo. Bet nuosirdziai sirgo, izoliavosi, buvo pas gydytoja. Pasveiko. Atskrido jos draugas, prasidejo festivalis per gimines, susirgo likusi gimines dalis ir dar tas jos draugas  biggrin.gif netikiu kad nuo jos bet kad taip cirkuliuotu, nu kosmosas.</p></div></blockquote><p></p>

Nu nebegąsdinkit, ryt kaip tik grįžtam, tikiuos nepasigaut 😄
Atsakyti
Yra sidabrinė 4u.gif
https://www.eurodata...prancuzija-2021
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2022 07 28, 11:34)
Nu nebegąsdinkit, ryt kaip tik grįžtam, tikiuos nepasigaut 😄

Nesusirgsit, nereikia "programuotis" 4u.gif
Grįžom iš keletos trumpų kelionių per paskutinį mėnesį. Orouostai, viešasis transp ir tt - visi sveiki biggrin.gif
Paskutinėj k, lėktuve prieš mus visa šeima kosėjo ir dūdas pūtė. Viskas norm. Žadu ir toliau keliauti, jei tik bus galimybė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 28, 11:07)
Ir kitos ligos siaučia!
Sergant kitu virusu irgi neina ir neplatini jo.
Bet finansiškai valdžiai nesinori pripažinti covido eiliniu virusu, nes nebebus melžiama karvė.

Jau nusipezi. Mirtingumas minimalus, kaukiu nereik, izoliuotis neliepia, tai kuo ne eilinis virusas?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 07 28, 15:05)
Jau nusipezi. Mirtingumas minimalus, kaukiu nereik, izoliuotis neliepia, tai kuo ne eilinis virusas?

Nesupratai mano minties ghrrr!
Vasaros pradžioje norėjo pripažinti paprastu (sezononiniu ar ten kokiu), bet NEPRIŽINO! Vis tiek liko.. pamiršau kaip vadinasi tas jo mandras statusas.
Ir dėl to, kad turi jis tą KITĄ statusą. Ir pvz mano vaikų mokykla iki šiol neįsileis tėvų. Vėl tas pats sh bus - nei rugsėjo pirmos, nei vaikų šokių pasirodymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 liepos 2022 - 14:44