cerruti jau kaip patinka
cerruti jau kaip patinka
Mano kūūūd vaikui 20 dydis geras. Jo klubai apie 85
Nu kas per neteisybė, džempus galim, šortų - ne
nebent husky fit rastum
cerruti jau kaip patinka
lab džiaugiuosi
Bet nu ir siaucia kovidas. Atskrido mano teta is Norvegijos, susirgo. Bet nuosirdziai sirgo, izoliavosi, buvo pas gydytoja. Pasveiko. Atskrido jos draugas, prasidejo festivalis per gimines, susirgo likusi gimines dalis ir dar tas jos draugas
netikiu kad nuo jos bet kad taip cirkuliuotu, nu kosmosas.
Aš kokius jau 3 atvejus skirtingus žinau kai grįžta iš kelionės ir covid suserga. Tai ar oro uoste, ar kelionės metu pasigauna neaišku
Bet nu ir siaucia kovidas. Atskrido mano teta is Norvegijos, susirgo. Bet nuosirdziai sirgo, izoliavosi, buvo pas gydytoja. Pasveiko. Atskrido jos draugas, prasidejo festivalis per gimines, susirgo likusi gimines dalis ir dar tas jos draugas
netikiu kad nuo jos bet kad taip cirkuliuotu, nu kosmosas.
Sergant kitu virusu irgi neina ir neplatini jo.
Bet finansiškai valdžiai nesinori pripažinti covido eiliniu virusu, nes nebebus melžiama karvė.
Nu nebegąsdinkit, ryt kaip tik grįžtam, tikiuos nepasigaut 😄
Nesusirgsit, nereikia "programuotis"
Grįžom iš keletos trumpų kelionių per paskutinį mėnesį. Orouostai, viešasis transp ir tt - visi sveiki
Paskutinėj k, lėktuve prieš mus visa šeima kosėjo ir dūdas pūtė. Viskas norm. Žadu ir toliau keliauti, jei tik bus galimybė
Sergant kitu virusu irgi neina ir neplatini jo.
Bet finansiškai valdžiai nesinori pripažinti covido eiliniu virusu, nes nebebus melžiama karvė.
Jau nusipezi. Mirtingumas minimalus, kaukiu nereik, izoliuotis neliepia, tai kuo ne eilinis virusas?
Nesupratai mano minties ghrrr!
Vasaros pradžioje norėjo pripažinti paprastu (sezononiniu ar ten kokiu), bet NEPRIŽINO! Vis tiek liko.. pamiršau kaip vadinasi tas jo mandras statusas.
Ir dėl to, kad turi jis tą KITĄ statusą. Ir pvz mano vaikų mokykla iki šiol neįsileis tėvų. Vėl tas pats sh bus - nei rugsėjo pirmos, nei vaikų šokių pasirodymų.