Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 28, 14:44)

Nesupratai mano minties ghrrr!
Vasaros pradžioje norėjo pripažinti paprastu (sezononiniu ar ten kokiu), bet NEPRIŽINO! Vis tiek liko.. pamiršau kaip vadinasi tas jo mandras statusas.
Ir dėl to, kad turi jis tą KITĄ statusą. Ir pvz mano vaikų mokykla iki šiol neįsileis tėvų. Vėl tas pats sh bus - nei rugsėjo pirmos, nei vaikų šokių pasirodymų.

Nu ir gerai, duok vaikams pailset biggrin.gif
Atsakyti

Ar bandėt iš RL berniukų skyriaus sau šortus imti?
Su 40 EU - 20 dydis ar 18?

Su 38EU turiu 20. Galėtų net laisvesni būti.

Atsakyti

Nesusirgsit, nereikia "programuotis" 4u.gif
Grįžom iš keletos trumpų kelionių per paskutinį mėnesį. Orouostai, viešasis transp ir tt - visi sveiki biggrin.gif
Paskutinėj k, lėktuve prieš mus visa šeima kosėjo ir dūdas pūtė. Viskas norm. Žadu ir toliau keliauti, jei tik bus galimybė bigsmile.gif

As tai Ispanijoj susirgau, tikrai nesiprogramavau sirgti kovidu per atostogas.😀 mama db serga, isvis man sake kad as nesirgsiu. Parvarau vakar vakare namo, krenkscia, uzkimus. Sakau sergi? Ne!!! 😀 aj bet sako po to gimines susitikimo cia ir tas apsases ir anas. Hmmm, testas teigiamas po 3 s. As tai ziuriu ramiai, susirgsiu-pasveiksiu bet man pats tas sirgimas uzknisantis ir tikrai tu ji bile kur pasigaut gali. 

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2022 07 28, 12:34)
Nu nebegąsdinkit, ryt kaip tik grįžtam, tikiuos nepasigaut 😄

Tik ką įžengiau per duris biggrin.gif tikiuls aš atspari tam šūdui jau

Beje mano draugė grįžo iš italijos su lėktuvu ir po savaitės kovidukas. Žooo... tikiuos aš visus kovidus išprakaitavau net jei ir tokie kažkur aplinka maskatavo biggrin.gif šiaip europoj vieni vartai. Pervažiavau 7 šalis. Visiem iki lempos. Tik italijoj viešam transporte kaukės buvo privalomos. Daugiau niekur.
Atsakyti
Ar kuri jau pirkot karcher garinį siurblį. Aš jau išsiaiškinau, kad jamsiu 3 premium ir radau man tinkantį nebloga kaina Vokietijoje, gal jungtumėtės kuri, siuntima pasidalintume ax.gif
Na ir dar klausimas. Man reikia lėtaeigės sulčiaspaudės avietėms ir serbentams išsispausti pora kartų per metus. Kas turit, ką rekomenduotumėte? labai brangios nenoriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 29 liepos 2022 - 00:53
QUOTE(regal @ 2022 07 29, 01:52)
Ar kuri jau pirkot karcher garinį siurblį. Aš jau išsiaiškinau, kad jamsiu 3 premium ir radau man tinkantį nebloga kaina Vokietijoje, gal  jungtumėtės kuri, siuntima pasidalintume ax.gif
Na ir dar klausimas. Man reikia lėtaeigės sulčiaspaudės avietėms ir serbentams išsispausti pora kartų per metus. Kas turit, ką rekomenduotumėte? labai brangios nenoriu ax.gif

Aš planuoju pirkti siurblį. Kiek gaunasi?
O lėtaeigė Zyle stovi pas mane nenaudojama 🙉
Atsakyti
[quote=lauryna50,2022 07 26, 18:57]
[QUOTE]

Pradžioje taip ir planavau.
Bet pastebėjau vieną dėsningumą - kuo rūbai laisvyn, tuo aš platynnn...
Jau svarstau, kad reik grįžti prie skinny tipo. Gal ėst nustočiau ax.gif biggrin.gif
[/quote]
Tas tai joooo 🤣🤣🤣🤣

[quote=Žalia Rūta,2022 07 28, 15:44]
Nesupratai mano minties ghrrr!
Vasaros pradžioje norėjo pripažinti paprastu (sezononiniu ar ten kokiu), bet NEPRIŽINO! Vis tiek liko.. pamiršau kaip vadinasi tas jo mandras statusas.
Ir dėl to, kad turi jis tą KITĄ statusą. Ir pvz mano vaikų mokykla iki šiol neįsileis tėvų. Vėl tas pats sh bus - nei rugsėjo pirmos, nei vaikų šokių pasirodymų.
[/quote]
Aš galvoju, kad ir mokytojam reik Pailsėt. Teko kalbėt su saviskes, tai negali atsidžiaugti, nes eidavo sniurais ir mokydavo kaip vaikus mokyt, p. S. Mažosios mokytoja labai gera.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 29, 00:15)
Tik ką įžengiau per duris  biggrin.gif tikiuls aš atspari tam šūdui jau

Beje mano draugė grįžo iš italijos su lėktuvu ir po savaitės kovidukas. Žooo... tikiuos aš visus kovidus išprakaitavau net jei ir tokie kažkur aplinka maskatavo  biggrin.gif šiaip europoj vieni vartai. Pervažiavau 7 šalis. Visiem iki lempos. Tik italijoj viešam transporte kaukės buvo privalomos. Daugiau niekur.

Graikijoj ir Ispanijoj irgi reikalauja viesam transporte kaukiu.
Bet dalis zmoniu budavo be ju... Ramiai, zodz, visi. Kas nori dedasi, kas ne - ne.

Panos, o kaip Italijoj su skrydziais, gal kam teko nesenai keliauti??
Tikrai toks s.... su skrydziu strigimais???

Labai norejom su masina vaziuoti, bet 2 vaikus pykina masinoj unsure.gif
Negi kankinsi.... KAip sprendziat sita reikala, ar padeda tie vaistai hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2022 07 29, 08:59)
Graikijoj ir Ispanijoj irgi reikalauja viesam transporte kaukiu.
Bet dalis zmoniu  budavo be ju... Ramiai, zodz, visi. Kas nori dedasi, kas ne - ne.

Panos, o kaip Italijoj su skrydziais, gal kam teko nesenai keliauti??
Tikrai toks s.... su skrydziu strigimais???

Labai norejom su masina vaziuoti, bet 2 vaikus pykina masinoj  unsure.gif
Negi kankinsi.... KAip sprendziat sita reikala, ar padeda tie vaistai   hmm.gif

Vemdavo mano vaiks juodai. Tada nupirkau tablečių ir maitindavau kas kelias valandas. Svarbu, kad nebūtų tuščiu skrandžuu. Viskas, priprato ir dabar vargo nebėr. Jau ir gale sodinu. Naktimis nevažiuojam.

Tik ką paskaičiavau. Nuvažiavom 5240 km per šią kelionę. 20 dienų 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 liepos 2022 - 08:25
QUOTE(regal @ 2022 07 29, 01:52)
Ar kuri jau pirkot karcher garinį siurblį. Aš jau išsiaiškinau, kad jamsiu 3 premium ir radau man tinkantį nebloga kaina Vokietijoje, gal  jungtumėtės kuri, siuntima pasidalintume ax.gif

Visai idomu ir man siurblys
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 29, 01:15)
Tik ką įžengiau per duris  biggrin.gif tikiuls aš atspari tam šūdui jau

Beje mano draugė grįžo iš italijos su lėktuvu ir po savaitės kovidukas. Žooo... tikiuos aš visus kovidus išprakaitavau net jei ir tokie kažkur aplinka maskatavo  biggrin.gif šiaip europoj vieni vartai. Pervažiavau 7 šalis. Visiem iki lempos. Tik italijoj viešam transporte kaukės buvo privalomos. Daugiau niekur.

Be kaukės lėktuve buvo?
Kas dabar sridot - ar dedasi kaukes dėl savęs?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 29, 09:34)
Be kaukės lėktuve buvo?
Kas dabar sridot - ar dedasi kaukes dėl savęs?

Ji Be kaukės. O mes Italijoj su kaukėm autike ar tramvajuj važiuodavom.
Atsakyti