Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 29, 08:34)
Be kaukės lėktuve buvo?
Kas dabar sridot - ar dedasi kaukes dėl savęs?

Bent si men kai skridom (Ispan ir Graikija), buvo ne vienas su kauke lektuve.
Man baisiausia buvo matyt zmones virs trim laipsniu lauke ir su kaukemis... Atenuose ypac nemazai tokiu matem unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 29 liepos 2022 - 09:11

Be kaukės lėktuve buvo?
Kas dabar sridot - ar dedasi kaukes dėl savęs?

As deciausi 😀

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 29, 08:24)
Vemdavo mano vaiks juodai. Tada nupirkau tablečių ir maitindavau kas kelias valandas. Svarbu, kad nebūtų tuščiu skrandžuu. Viskas, priprato ir dabar vargo nebėr. Jau ir gale sodinu. Naktimis nevažiuojam.

Tik ką paskaičiavau. Nuvažiavom 5240 km per šią kelionę. 20 dienų 😊

Ojj, kaip pavyydu! Isivaizduoju, koki bagaza ispudziu parsivezet wub.gif
As labai tikiuosi, kad isaugs ir maniskis. Pagrinde del to ir nepraktikavom auto kelioniu.
Na, dar baisu, kad vaziuojant 6iese, neivyktu kokia zmogzudyste... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2022 07 29, 08:59)
Graikijoj ir Ispanijoj irgi reikalauja viesam transporte kaukiu.
Bet dalis zmoniu  budavo be ju... Ramiai, zodz, visi. Kas nori dedasi, kas ne - ne.

Panos, o kaip Italijoj su skrydziais, gal kam teko nesenai keliauti??
Tikrai toks s.... su skrydziu strigimais???

Labai norejom su masina vaziuoti, bet 2 vaikus pykina masinoj  unsure.gif
Negi kankinsi.... KAip sprendziat sita reikala, ar padeda tie vaistai  hmm.gif

Neseniai skridom į Italiją, tai tiek į priekį, tiek atgal viskas puikiai su skrydžiais. Jokių vėlavimų, nieko. Nors atgal skrendant Bergamo oro uoste labai daug vėluojančių skrydžių buvo, toks lengvas chaosas jautėsi, bet Vilniaus lėktuvas net anksčiau išskrido.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2022 07 29, 10:14)
Ojj, kaip pavyydu! Isivaizduoju, koki bagaza ispudziu parsivezet  wub.gif 
As labai tikiuosi, kad isaugs ir maniskis. Pagrinde del to ir nepraktikavom auto kelioniu.
Na, dar baisu, kad vaziuojant 6iese, neivyktu kokia zmogzudyste...  biggrin.gif

Įspūdžių milijardas, nuotraukų apie 2000 biggrin.gif 7 šalis aplankėm 😁 dar pabaigai pas draugę lenkijoj nuvarėm. Ten grilinom, baliavojom, o vakar aš vairavau 1000 km 🙈 varau mašiną į plovyklą valyklą priduot, nes po šitiek laiko virto į kažkokią didelę kiaulidę, baisu duris atidaryt 😱
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 29, 08:24)

Tik ką paskaičiavau. Nuvažiavom 5240 km per šią kelionę. 20 dienų 😊

VAU , papasakok įspūdžius , kur buvot, ką matėt, kur dar sugrįžtumėte , o jur pakako ir vieno karto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2022 07 29, 06:32)
Aš planuoju pirkti siurblį. Kiek gaunasi?
O lėtaeigė Zyle stovi pas mane nenaudojama 🙉

Parasiau az.
O kodel nenaudojat sulčiaspaudės ? Nepatinka ar neeeikalinga?
Atsakyti

QUOTE(regal @ 2022 07 29, 02:52)
Ar kuri jau pirkot karcher garinį siurblį. Aš jau išsiaiškinau, kad jamsiu 3 premium ir radau man tinkantį nebloga kaina Vokietijoje, gal  jungtumėtės kuri, siuntima pasidalintume ax.gif
Na ir dar klausimas. Man reikia lėtaeigės sulčiaspaudės avietėms ir serbentams išsispausti pora kartų per metus. Kas turit, ką rekomenduotumėte? labai brangios nenoriu ax.gif

O kokia ta gera kaina? Karcher SC 3 EasyFix pigu.lt 149 eurai. Aš irgi žiūrinėju, tik dar nežinau kurį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 29 liepos 2022 - 10:45
Man jaučiu irgi to Karcherio reikia, nes pas mus vinilinės grindys, virtuvės zonoje patamsėjimų atsiradę, tikiuosi jis išvalys.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2022 07 29, 10:14)

Na, dar baisu, kad vaziuojant 6iese, neivyktu kokia zmogzudyste...  biggrin.gif

lotuliukas.gif

___

JMD, kas be Italijos patiko?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 29, 11:57)
lotuliukas.gif

___

JMD, kas be Italijos patiko?

Aš baisiai nemoku pasakot ir aprašinėt. Šį kartą atostogos buvo spontaniškos, viską suorganizavau per savaitę. Ir kai ką įvykių eigoje keičiau arba pridėjau. Pirmiausia važiavom į Ktoatiją, kur 8 dienas ilsėjomės, nes buvau klaikiai darbe nusivarius. Tai buvo labai geras sprendimas, nes paskui paturėjom tokį nemažą maratoną, kad jei tai būtų kelionės pradžia, nebūč atlaikius biggrin.gif iš Trogiro nuvarėm į Veneciją. Ten dvi dienos. Man jų buvo mažai. Nebuvau salose. Su mumis važiavo mano mama be menisko biggrin.gif tad man teko bišk sulėtint savo įprastą tempą. Užtat jau turiu planą kitiem metam. Venecija padarė įspūdį didžiulį, nenuėjom į Dožų rūmus. Taip pat palikau kitam kartui. Su savo drauge lenke sakėm varysim rugsėjį. Iš venecijos važiavom prie gardos pro Veroną. Ten užtrukom pusdienį ir įspūdžio didelio nepadarė. Gyvenom Sirmionėj 5 dienas. Vieną dieną tegulėjom prie baseino. Visas kitas dienas važiavom aplink ežerą. Pakeliui radę gerą maudynių vietą pasimaudydavom, tada toliau į miestelius. Ir tokiu principu išnaršėm pakrantes visas. Man patiko visur. Visur grįšiu tikrai ne kartą. Italija žymiai žalesnė nei Kroatija. Iš Sirmionės nuvariau į Vipiteno. Pats miestelis tikras stebuklas. Buvau ten ne kartą, bet vis per Kalėdas. Dabar pirmas kartas vasarą. Ten ėjom į Gilfenklamm ir kėlėmės į Ratschings Jaufen. Pasidaužėm po kalnus. Labai daug liko nepamatyta. Bet visa kita jau būt buvus kančia.
Papildyta:
Grįžom per swarovskių muziejų, kur nieko įdomaus netadau tada vokietijos gabalas. Ir lenkija.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2022 07 29, 10:44)
O kokia ta gera kaina? Karcher SC 3 EasyFix  pigu.lt 149 eurai. Aš irgi žiūrinėju, tik dar nežinau kurį.

Aš premium noriu, ten daugiau antgalių yra, tai kaina DE radau pigiausiai 149.99 plius siuntimas
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2022 07 29, 10:53)
Man jaučiu irgi to Karcherio reikia, nes pas mus vinilinės grindys, virtuvės zonoje patamsėjimų atsiradę, tikiuosi jis išvalys.

mes vakar buvom Karcher atsotovybej, tai paaiškino skirtumus, nes skaitant nelabai aišku buvo. Taigi išsirinkau 3, bet premium, nes daugiau priedų yra, o atskirai perkantis kad ir kelis, pigiau nesigautų. DE premium radau uz 150 eur plius siuntimas. Paprastas 3 yra uz 120 plius siuntimas.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2022 07 29, 11:25)
Aš baisiai nemoku pasakot ir aprašinėt. Šį kartą atostogos buvo spontaniškos, viską suorganizavau per savaitę. Ir kai ką įvykių eigoje keičiau arba pridėjau. Pirmiausia važiavom į Ktoatiją, kur 8 dienas ilsėjomės, nes buvau klaikiai darbe nusivarius. Tai buvo labai geras sprendimas, nes paskui paturėjom tokį nemažą maratoną, kad jei tai būtų kelionės pradžia, nebūč atlaikius  biggrin.gif iš Trogiro nuvarėm į Veneciją. Ten dvi dienos. Man jų buvo mažai. Nebuvau salose. Su mumis važiavo mano mama be menisko  biggrin.gif tad man teko bišk sulėtint savo įprastą tempą. Užtat jau turiu planą kitiem metam. Venecija padarė įspūdį didžiulį, nenuėjom į Dožų rūmus. Taip pat palikau kitam kartui. Su savo drauge lenke sakėm varysim rugsėjį. Iš venecijos važiavom prie gardos pro Veroną. Ten užtrukom pusdienį ir įspūdžio didelio nepadarė. Gyvenom Sirmionėj 5 dienas. Vieną dieną tegulėjom prie baseino. Visas kitas dienas važiavom aplink ežerą. Pakeliui radę gerą maudynių vietą pasimaudydavom, tada toliau į miestelius. Ir tokiu principu išnaršėm pakrantes visas. Man patiko visur. Visur grįšiu tikrai ne kartą. Italija žymiai žalesnė nei Kroatija. Iš Sirmionės nuvariau į Vipiteno. Pats miestelis tikras stebuklas. Buvau ten ne kartą, bet vis per Kalėdas. Dabar pirmas kartas vasarą. Ten ėjom į Gilfenklamm ir kėlėmės į Ratschings Jaufen. Pasidaužėm po kalnus. Labai daug liko nepamatyta. Bet visa kita jau būt buvus kančia.
Papildyta:
Grįžom per swarovskių muziejų, kur nieko įdomaus netadau  tada vokietijos gabalas. Ir lenkija.

wub.gif
Mes Venecijoj buvom rugpjūtį ir lapkričio pradžioj, tai daugiau sakiau niekad į tokias vietas kaip Venecija rugpjūtį nevažiuosiu, nes žmonių- maaaasė, tikrąja žodžio prasme kai kur buvo galima eiti tik su srautu biggrin.gif O lakpkritį, nors ir vėsu, bet visai kitas reikalas. wub.gif
Papildyta:
Tiesa, dar dėl Karcher garinio siurblio , sakė reikia naudoti paprastą vandenį, ne distiliuotą, jo net negalima naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 29 liepos 2022 - 11:50
Mes Venecijoje aplenkeme salas, geriausia Burano sala. Vykome anksti ryte zmoniu buvo mazai, todel megavomes kiekviena gatve ir kiemeliu. Venecija na .... smagu buvo vaikscioti salutinemis gatvemis, bet izengus i aikste tiesiog nuvyle vaizdas - visokio s prikrauti vezimeliai net ne keli o keliolika. Nuotaika pataise skanus maistas ...
Nepavyko mums ledo kelio aplankyti ir nei Zalzburgo nei Melko, isvykom is Italijos tokiu kalnu keliuku kad vaikis apsiveme tai palikom alpiu kelia. o siaip buvom pakliuve i didziuli kamsti uz triesto, nes ta diena prasidejo gaisras, vaziavom salia, krenta pelenai ir helikopteris vandeni pila, o po dvieju dienu uz 100 km vis dar jauciamas degesiu kvapas ir matomi dumai, Italija paliko labai gera ispudi laukia ne tik stazuote bet ir kita kelione i ja
Atsakyti