QUOTE(Lince1 @ 2022 07 29, 10:44)
O kokia ta gera kaina? Karcher SC 3 EasyFix pigu.lt 149 eurai. Aš irgi žiūrinėju, tik dar nežinau kurį.
Aš premium noriu, ten daugiau antgalių yra, tai kaina DE radau pigiausiai 149.99 plius siuntimas
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2022 07 29, 10:53)
Man jaučiu irgi to Karcherio reikia, nes pas mus vinilinės grindys, virtuvės zonoje patamsėjimų atsiradę, tikiuosi jis išvalys.
mes vakar buvom Karcher atsotovybej, tai paaiškino skirtumus, nes skaitant nelabai aišku buvo. Taigi išsirinkau 3, bet premium, nes daugiau priedų yra, o atskirai perkantis kad ir kelis, pigiau nesigautų. DE premium radau uz 150 eur plius siuntimas. Paprastas 3 yra uz 120 plius siuntimas.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2022 07 29, 11:25)
Aš baisiai nemoku pasakot ir aprašinėt. Šį kartą atostogos buvo spontaniškos, viską suorganizavau per savaitę. Ir kai ką įvykių eigoje keičiau arba pridėjau. Pirmiausia važiavom į Ktoatiją, kur 8 dienas ilsėjomės, nes buvau klaikiai darbe nusivarius. Tai buvo labai geras sprendimas, nes paskui paturėjom tokį nemažą maratoną, kad jei tai būtų kelionės pradžia, nebūč atlaikius

iš Trogiro nuvarėm į Veneciją. Ten dvi dienos. Man jų buvo mažai. Nebuvau salose. Su mumis važiavo mano mama be menisko

tad man teko bišk sulėtint savo įprastą tempą. Užtat jau turiu planą kitiem metam. Venecija padarė įspūdį didžiulį, nenuėjom į Dožų rūmus. Taip pat palikau kitam kartui. Su savo drauge lenke sakėm varysim rugsėjį. Iš venecijos važiavom prie gardos pro Veroną. Ten užtrukom pusdienį ir įspūdžio didelio nepadarė. Gyvenom Sirmionėj 5 dienas. Vieną dieną tegulėjom prie baseino. Visas kitas dienas važiavom aplink ežerą. Pakeliui radę gerą maudynių vietą pasimaudydavom, tada toliau į miestelius. Ir tokiu principu išnaršėm pakrantes visas. Man patiko visur. Visur grįšiu tikrai ne kartą. Italija žymiai žalesnė nei Kroatija. Iš Sirmionės nuvariau į Vipiteno. Pats miestelis tikras stebuklas. Buvau ten ne kartą, bet vis per Kalėdas. Dabar pirmas kartas vasarą. Ten ėjom į Gilfenklamm ir kėlėmės į Ratschings Jaufen. Pasidaužėm po kalnus. Labai daug liko nepamatyta. Bet visa kita jau būt buvus kančia.
Papildyta:
Grįžom per swarovskių muziejų, kur nieko įdomaus netadau tada vokietijos gabalas. Ir lenkija.
Mes Venecijoj buvom rugpjūtį ir lapkričio pradžioj, tai daugiau sakiau niekad į tokias vietas kaip Venecija rugpjūtį nevažiuosiu, nes žmonių- maaaasė, tikrąja žodžio prasme kai kur buvo galima eiti tik su srautu

O lakpkritį, nors ir vėsu, bet visai kitas reikalas.
Papildyta:
Tiesa, dar dėl Karcher garinio siurblio , sakė reikia naudoti paprastą vandenį, ne distiliuotą, jo net negalima naudoti.