Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Visus vaiko kedus ir skalbiu ir gręžiu jau 11 metų.
Viskas tvarkoj, nezinau ar tavo vaiko kedai po 100-200 eur kainuoja tai as tokius kedus cedau ir grezimas jiem grozio ir ilgaamziskumo tikrai nedadeda. Net conversus esu sugadinus kol nemokejau priziuret. Tai grest galima bet max kokie 600 kad nevarvetu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 31 liepos 2022 - 21:40

Mano conversai šviesūs, gana nedaug nešioti, su auliuku, pasitepė prie kauliukų. Erizina, kad neatrodo, kaip nauji, nes tokie skanių spalvų. Valiau viskuo, kas minėta. Nifiga.
Ką tik įkišau į skalbiankę, kad man ir kaip atrodo nehigieniška tai verysad.gif

____

Taip, šiais metais skundžiau KidZone. Pirkau ant greičio (prieš kelionę) kedukus primigi, jie tokie buvo aprašinėti visi - nuo pado šonų iki pat pat. Nu ir viskas po 5 dienų nuėjo.
KidZone - nesutiko grąžinti, mol pati kažkuo šiurkščiu pažeidžiau. Briedas.
Pasiskambinau į vartotojus, sakau - ok, bet čia tik rekomendacinė ta išvada? Gi seniau taip ir buvo. Opa, jau ne! Tapo privaloma! Ok, galvoju, tada verta. Nes koks pontas seniai, eiti po to su ta išvada teisman?
Ir pripažino, kad nekokybiški. O geriausia, kad pardė turi sumokėti ir baudą vartotojams blink.gif

Blm su konversu skalbimu atsargiai nes man tie metaliukai visa bata sugadino nes paleido rudis ar kazka ir nudaze, tikiuosi tau geriau pasiseks 😀

nu su batais tai viskas aisku, gal bandysiu ryt emailus i parde parasyt su fotkem. Siaip nesu tikra ar nenutryniau nes basutes baltos ir teplios tai valiau su sepetuku… bet ar turi taip nusitrynt, pasigincyciau 😀 kaina irgi ne 20 eur…

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 07 31, 22:29)
<p>Gal kazkam yra teke nesti batus atgal i parduotuve kaip nekokybiskas? Pirkau maziau nei pries 2 sav basutes, nesiojau nedaug bet jau apsitryne padu oda. Yra tikimybe kad pripazins kaip nekokybiskas? </p>

Esu grazinusi po vienos dienos avejimo basutes. Tik uzsidejau ir nutruko dirzelis basutes. Nesiau atgal kur pirkau, o pirkau urmo bazese vienoje batu pardziu. Nesutiko man grazinti pinigu, bet paeme batus tipo apziureti ir br mano atsiklausimo sutaise juos. As nesutikau atgal paimti. Zodziu skundziau per vartotoju teises ir po koki triju menesiu man grazino pinigus.
Atsakyti
Žiauriai ant lengvos programos, kur 15 min. Vis tiek neišsiplauna. Bus vintažiniai biggrin.gif
Jaučiu, daugiau brangių nepirksiu šviesių. Va crew turiu nebrangias baltas espadriles - jetau, patogios, papigiai gavau. Pasaka wub.gif
O MK sportabačiai ir nuėjo rudai, bet jau skalbiau neturėdama ką prarast.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 07 31, 22:39)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72980907" data-time="<a href="> Visus vaiko kedus ir skalbiu ir gręžiu jau 11 metų.</blockquote> Viskas tvarkoj, nezinau ar tavo vaiko kedai po 100-200 eur kainuoja tai as tokius kedus cedau ir grezimas jiem grozio ir ilgaamziskumo tikrai nedadeda. Net conversus esu sugadinus kol nemokejau priziuret. Tai grest galima bet max kokie 600 kad nevarvetu. 

Mano vaiko kašio batai kainuoja po 200€. Bet puikiai skalbiasi. Priešingu atveju reiktų dėvėt juos su dujokaukėm. Tiesa, aš batus sudedu į maišelius ir būtinai įdedu kokią nors maršką, kad vieni nesibaladotų. Dabar grįžus po atostogų išskalbiau visus įmanomus batus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 01 rugpjūčio 2022 - 05:36
Adidas superstarus skalbiau keliskart, viskas ok. Conversu nerizikuociau, gali atsiklijuot. Jei brangius sviesius reiketu valyt, pagalvociau apie cheminę valykla.
Atsakyti
Kažin, sąskaitų dar bus? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 31, 21:34)
Visus vaiko kedus ir skalbiu ir gręžiu jau 11 metų.

O jie odiniai arba zomsiniai?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 08 01, 11:20)
O jie odiniai arba zomsiniai?

Voskių yra zamšinius mcalisterius varau jau n metų. Nieko jiem neatsitink.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2022 08 01, 09:43)
Adidas superstarus skalbiau keliskart, viskas ok. Conversu nerizikuociau, gali atsiklijuot. Jei brangius sviesius reiketu valyt, pagalvociau apie cheminę valykla.

Conversų neturiu, tai nėr bėdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 08 01, 10:09)
Kažin, sąskaitų dar bus?  huh.gif

Aš irgi su tuo pačiu klausimu. Dar vieno daikto ner sąskaitos tai laukt ar mokėt nzn.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 08 01, 13:06)
Aš irgi su tuo pačiu klausimu. Dar vieno daikto ner sąskaitos tai laukt ar mokėt nzn.

Tik Timeless bus dar, kas laukiat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 31, 23:17)
Gal kas turit nenešiojamą 40 dydžio a la odinį sijoną.
Nerandu niekur vidutinio ilgio unsure.gif

Laba, aš turiu 4u.gif
Atsakyti