Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 30 liepos 2022 - 14:16
QUOTE(irmante @ 2022 07 30, 14:28)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rasamal" data-cid="72980722" data-time="1659179231">rasamal, 30 Lie 2022 - 14:07, parašė: vartotojo įkelta nuotraukaMane tai domina ar gerai nuvalo dušo kabinos stiklus, tik dėl to manau jį pirkčiau</blockquote> 1 a. kur retai tik sveciai naudojasi ar su garais ar paprastai nuplovus tai kaip nauja. 2 a. kur kas diena visi maudosi tai be chemijos vien tik garu man neuztenka. Gal jei nuo pirmos dienos kas savaite garais buciau plovus butu kitaip. Bet gavau po 3 metu gal gyvenimo, tai stillas 1 ir 2 a. man skiriasi. Kaip naujas nera, aisku isplauni, svaru, kas nors maudosi ir po saves stiklu nenuvalo, tai vaizdo po dienos vel nera.

Stiklą po maudymosi aš iš karto nubraukiu su tuo valytuvu, tokiu kaip mašinos stiklų valytuvas, tada nelieka tų lašų ir visad blizg. Kampukus kartą per savaitę jau su kercheriu. Va dabar duoduos nuo ryto. Kol manęs nebuvo vorai apsigyveno 🤣🤣 tai šiand skelbiau jiem karą biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau apie valymus...
Koks geriausias būdas valyti sportbačius, nekišant į skalbimo mašiną?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 30, 15:40)
Kad jau apie valymus...

aš miceliniu valau biggrin.gif
Atsakyti

Kad jau apie valymus...

https://snkrs.lt/pro...valymo-rinkinys

juo valau ir tuos sportbacius kuriuos man gaila deti i skalbianke arba pvz sviesias verstos odos tapkes :) kaip naujos.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 30, 16:40)
Kad jau apie valymus...

Aš valau su lidl drėgnomis servetėlėmis, aišku nauji netampa, bet nusivalo purvas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 07 31, 10:04)
Aš valau su lidl drėgnomis servetėlėmis, aišku nauji netampa, bet nusivalo purvas. ax.gif

Katrom?????? 🧐
Atsakyti
Aš turiu medžiaginius baltus išpurvintus, tai ir mąstau kaip čia geriau išsivalyt, bet planuoju kišt į skalbimo mašiną...
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2022 07 31, 14:21)
Aš turiu medžiaginius baltus išpurvintus, tai ir mąstau kaip čia geriau išsivalyt, bet planuoju kišt į skalbimo mašiną...

Youtube yra kazkokiu filmuku, kai valo su sodos, peroksido ar dar kazko misiniu, galima paieškot.
Atsakyti
https://www.youtube....ean white shoes
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 31, 10:17)
Katrom?????? 🧐

W5 drėgnos servetėlės įvairiems paviršiams valyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 30, 15:53)
Stiklą po maudymosi aš iš karto nubraukiu su tuo valytuvu, tokiu kaip mašinos stiklų valytuvas, tada nelieka tų lašų ir visad blizg. Kampukus kartą per savaitę jau su kercheriu. Va dabar duoduos nuo ryto. Kol manęs  nebuvo vorai apsigyveno 🤣🤣 tai šiand skelbiau jiem karą  biggrin.gif

O jūs turite kokį kercheriuką? Dažnai naudojate?
Atsakyti