Sūnus turi puma medžiaginius baltus, tai labai gerai skalbiasi skalbimo mašinoje, jie sintetiniai, nežinau kaip dėl medvilnės.
QUOTE(Gafsa @ 2022 07 31, 14:37)
Youtube yra kazkokiu filmuku, kai valo su sodos, peroksido ar dar kazko misiniu, galima paieškot.
QUOTE(Gafsa @ 2022 07 31, 15:04)
QUOTE(ericute @ 2022 07 31, 16:21)
O jūs turite kokį kercheriuką? Dažnai naudojate?
Taip, tą mažiuką. Naudoju pakankamai dažnai.
QUOTE(Cypass @ 2022 07 31, 15:22)
Sūnus turi puma medžiaginius baltus, tai labai gerai skalbiasi skalbimo mašinoje, jie sintetiniai, nežinau kaip dėl medvilnės.
man reikia zomšinius išsivalyti, ir blogiausia, kad ne vien zomšiniai, o su medžiagos intarpais, tai išploviau jau pora kartų , žinoma ranka, ir džiūsttant matyt nubėga vanduo ir ant baltos medžiagos lieka gelsvos dėmės. Jau du kartus ploviau, nežinau ką daryti. Į skalbiankę bijau dėti, visiškai sugadinti, nes man jie labai patinka
man reikia zomšinius išsivalyti, ir blogiausia, kad ne vien zomšiniai, o su medžiagos intarpais, tai išploviau jau pora kartų , žinoma ranka, ir džiūsttant matyt nubėga vanduo ir ant baltos medžiagos lieka gelsvos dėmės. Jau du kartus ploviau, nežinau ką daryti. Į skalbiankę bijau dėti, visiškai sugadinti, nes man jie labai patinka
Aš vienus kedus taip ir sugadinau, liko geltonos dėmės, neišsivalė.
QUOTE(regal @ 2022 07 31, 18:11)
Išplauk ir dėk į skalbenkę, kad išgręžtų. Tada neliks dėmių.
Gal kas turit nenešiojamą 40 dydžio a la odinį sijoną.
Nerandu niekur vidutinio ilgio
Nerandu niekur vidutinio ilgio
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 07 31, 22:27)
<p>Nu kedu grezti skalbiankej ant dideliu apsuku labai nerekomenduoju, taip jie ir yra sugadinami. Jei geltonos isisenejusios demes tai gali jau but sunku isvalyt bet pabandyciau su kokiu demiu valikliu ispurkst, palaikyt ir praskalbt. Gal su mirkymu. Ir ne daugiau kokiu 600 apsuku. </p>
Visus vaiko kedus ir skalbiu ir gręžiu jau 11 metų.
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 07 31, 22:29)
<p>Gal kazkam yra teke nesti batus atgal i parduotuve kaip nekokybiskas? Pirkau maziau nei pries 2 sav basutes, nesiojau nedaug bet jau apsitryne padu oda. Yra tikimybe kad pripazins kaip nekokybiskas? </p>
Mano conversai šviesūs, gana nedaug nešioti, su auliuku, pasitepė prie kauliukų. Erizina, kad neatrodo, kaip nauji, nes tokie skanių spalvų. Valiau viskuo, kas minėta. Nifiga.
Ką tik įkišau į skalbiankę, kad man ir kaip atrodo nehigieniška tai
____
Taip, šiais metais skundžiau KidZone. Pirkau ant greičio (prieš kelionę) kedukus primigi, jie tokie buvo aprašinėti visi - nuo pado šonų iki pat pat. Nu ir viskas po 5 dienų nuėjo.
KidZone - nesutiko grąžinti, mol pati kažkuo šiurkščiu pažeidžiau. Briedas.
Pasiskambinau į vartotojus, sakau - ok, bet čia tik rekomendacinė ta išvada? Gi seniau taip ir buvo. Opa, jau ne! Tapo privaloma! Ok, galvoju, tada verta. Nes koks pontas seniai, eiti po to su ta išvada teisman?
Ir pripažino, kad nekokybiški. O geriausia, kad pardė turi sumokėti ir baudą vartotojams