Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 08 11, 13:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="72983592" data-time="1660201472"><div><p>Mano irgi toks, beveik visada, kartais jaučiu, kartais ne. Kaip viena pažįstama gydytoja sakė, čia yra sveikos jaunos moters kraujosppūdis. Tik kad aš nejauna. Mineralinį silpnai gazuotą gerdavau. Druskininkų hermis man patinka. Kai prastai tai einu kokių pritūpimų padaryt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>na 80keli ant 50 nera normalus spaudimas, kai pasakiau treneriui sake cia jau defibliriatoriu reikia deti biggrin.gif ir zinai jei jausciausi ok tai nesirupinciau bet taip toli grazu nera, tais momentais as vos kojas velku. </p><p></p>

Mano 70*45 neretai būna. Mokykloj pora kartu net greitąją kvietė seselė pamatavus, bet taip jau yra. Kai buvau nėščia ir buvo 120/70galvojau mirsiu, o visi aiškino, kad spaudimas idealus. Čia dar nuo organizmo priklauso. Šiaip nuo žemo spaudimo neaikankinu, baisu kai nukrenta spaudimas ir pakyla pulsas. Sakes 😬
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 08 11, 16:21)
Mano 70*45 neretai būna. Mokykloj pora kartu net greitąją kvietė seselė pamatavus, bet taip jau yra. Kai buvau nėščia ir buvo 120/70galvojau mirsiu, o visi aiškino, kad spaudimas idealus. Čia dar nuo organizmo priklauso. Šiaip nuo žemo spaudimo neaikankinu, baisu kai nukrenta spaudimas ir pakyla pulsas. Sakes 😬

Čia man taip. Kapiec. Gydytoja sakė tokius pas mum komos būsenoj atveža biggrin.gif bet man nuo streso. O paskui antra dalis kai viskas nukrenta ir kala spaudimas. Bet tada pamiegi kelias dienas ir ok biggrin.gif
Atsakyti
Toms, kas ne plačiaekranės, labai rekomend šitą sijoną https://www.gilyte.l...-toronto-juodas
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 08 11, 15:53)
Toms, kas ne plačiaekranės, labai rekomend šitą sijoną https://www.gilyte.l...-toronto-juodas

Tik XS ir S unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2022 08 11, 15:58)
Tik XS ir S unsure.gif

Tai taip ir rašau, tik mandagiai. Likučiai gera kaina.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2022 08 11, 12:22)
JMD, ŠIMTAI TŪKSTANČIŲ AČIŪ už patarimą išskalbtus baltus tekstilinius batus gerai išgręžti skalbiankej. Pagaliau baigėsi rudi subegimai valio!

ant kokiu apsuku paleidot?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 08 11, 16:53)

O kaip kokybė? Neapsiburbuliuoja?
Atsakyti

Tai as visa gyvenima su zemesniu spaudimu plius ta mazakraujyste, amziais budavau paliegusi bet dabar su tuo apsitvarkiau. Sportas kelia man spaudima, geriau jauciuosi, apsitvarkius mazakraujyste tapo ir geras atsistatymas, daugiau jegu ir labai sita savijauta vertinu. Todel ieskau priezasciu kodel tiek nukrito nes siaip buna apie 90-100, 60-70 ir kaip galeciau sau padet tokiu atveju. Aciu visom kurios pasidalino ❤️ Uzsisakiau papildu. 

Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 08 11, 19:45)
O kaip kokybė? Neapsiburbuliuoja?

Kokybė baisi, burbuliuojasi, siūlai lenda, sušlapęs išvis ištižo ir nuvarvėjo per kojas - užtai labai ir rekomenduoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 08 11, 21:30)
Kokybė baisi, burbuliuojasi, siūlai lenda, sušlapęs išvis ištižo ir nuvarvėjo per kojas - užtai labai ir rekomenduoju  wub.gif

biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2022 08 11, 11:23)
gal kažką atradot kas veido poras sutrauktų?

Nelabai turiu tą problemą...Gal su kosmetologu pasitart reiktų ax.gif

QUOTE(JMD @ 2022 08 11, 11:59)
Man tas water kaip tik absol nulinis. Ar juo ar vandeniu patepčiau. Supyliau aš jį ir jokio poveikio. Visiškai. Vat kai užtepiau Sisley Velvet kremą, veidas kaip uoga.

Matai kaip skirtingai rolleyes.gif , man labai labai veiksmingas, turbūt pirmas toks efektyvus i6 turėtų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 08 11, 19:36)
ant kokiu apsuku paleidot?

800 prasukau 2 kartus
Atsakyti