Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(NORIKA @ 2022 08 11, 11:13)
MB turi tą problemą, deja nieks nepadeda, nei sportai (gal tam kartui, trumpam), nei vanduo, nei kava, nes įtariu priprato prie kofeino gal ir silkę valgo kuožną dieną ir šiaip druskos belekaip visur pilasi... unsure.gif
Ėjo pas šeimos gydytoją, išrašė kažkokių nebrangių lašiukų, kaina iki 5 pinigų, gert ryte, o paskui pagal poreikį galima ir per pietus, tik prieš miegą vengti. Tai jam net akyse nušviesėjo, gyvent ėmė žmogus, nes taip visa dieną apatiškas, tai gulinėja, tai snaudžia, nieko nenori, atrodo metų dar nei 40 nėra, o aš jaučiausi lyg gyvenčiau su seniuku  lotuliukas.gif  Dabar susitvarkė, nei lašiukų nebereik, jei ima krist spaudimas, kavos įkala ir padeda.
Pasikonsultuokit su šeimos gyd prie progos dėl tų stebuklingų lašiukų, aš jų net pavadinimo neatsimenu  unsure.gif Jie nereceptiniai.
Dėl MATH, man tai stebuklingas Water Element serumas, panaudojus ilgiau, oda kaip po lazerinių procedūrų, patempta, liftinguota, stangri, sunyko smulkios raukšlės, žodžiu viskas tik į gerą, labai džiaugiuos jį atradus  wub.gif Mamai nupirkau irgi iš tos laimės  biggrin.gif
Įdomu būtų ir kitų produktų išbandyt.

Man tas water kaip tik absol nulinis. Ar juo ar vandeniu patepčiau. Supyliau aš jį ir jokio poveikio. Visiškai. Vat kai užtepiau Sisley Velvet kremą, veidas kaip uoga.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2022 08 11, 07:41)
Man ta pati bėda. Apie silkę esu girdėjus, tiksliau, apie arbat. šaukštelį druskos į burną, kai jau visai iš kojų griūni  unsure.gif
Gal galėtumėt apie papildus su ženšeniu patart, nes daug visokių yra. Medikai man autoritetas. Norisi to pačio pačiausio veiksmingiausio. Pvz. šitie?
https://www.myprotei...mp;gclsrc=aw.ds
ar šitie (dar ir atminčiai)?
https://biofitus.lt/...pYaAgNhEALw_wcB
https://www.hiperfar...anson-n100.html

Reik ragaut tiesiog. Pradeciau nuo paprasto skysto gerimax.
Atsakyti
JMD, ŠIMTAI TŪKSTANČIŲ AČIŪ už patarimą išskalbtus baltus tekstilinius batus gerai išgręžti skalbiankej. Pagaliau baigėsi rudi subegimai valio!
Atsakyti

Mano irgi toks, beveik visada, kartais jaučiu, kartais ne. Kaip viena pažįstama gydytoja sakė, čia yra sveikos jaunos moters kraujosppūdis. Tik kad aš nejauna. Mineralinį silpnai gazuotą gerdavau. Druskininkų hermis man patinka. Kai prastai tai einu kokių pritūpimų padaryt smile.gif

na 80keli ant 50 nera normalus spaudimas, kai pasakiau treneriui sake cia jau defibliriatoriu reikia deti :D ir zinai jei jausciausi ok tai nesirupinciau bet taip toli grazu nera, tais momentais as vos kojas velku. 

Atsakyti

Reik ragaut tiesiog. Pradeciau nuo paprasto skysto gerimax.

dekoju  :4u:​ 

Atsakyti

Cia visada padedat tai pasiteirausiu, gal turit kokiu patarimu kaip elgtis kai labai krenta spaudimas? Gal kokiu papildu patartumet? Ana savaite vos vilkausi, emiau matuoti spaudima tai 90 ant 50, po sporto apatinis iki 60 gal ir pakilo bet savijauta nepasitaise. Atrodo traukia prie zemes, nera jegu. Lyg jokio pervargimo nebuvo, miegu, ilsiuosi, nestresuoju. Arteja karsciai, bijau kad vel kartosis. Sia savaite pvz jau jauciuosi visiskai kitaip, matavausi spaudima tai 100 ant 70 tai ir nesuprantu nuo ko cia taip. 

Esu ejusi pas gydytojus net kardiologa, siaip jokiu problemu nerado…

Žemas spaudimas - tai antinksčių išsekimas (ilga laiką streso buvo per daug, per daug ir kortizolio). Taip pat žemas aldosteronas.
1. Streso protekcija, mokėti susi vaduoti u juo
2. Miegas nuo 22 vakaro visiškoje tamsoje (jau po savaitės bus geriau vien nuo to). Miegas nuo 22 iki 3 nakties  duos kokybiškai išsiskirti melatoninui, kuris mus atstato geriausiai už bet kokius vaistukus.
3. Adaptogenai (parinkit tinkamą) eleuterokokas, ashwaganda, bakopa, Gotu kola, Rhodiola. Adaptogenus gerti valanda po pusryčių
4. Išsiaiškinti kokie deficitai yra organizme: Vit.D, geležis (tikrinti papildomai feritiną, kartais hemoglobinas 120 ir daugiau , o feritinas apie 20, o t.b ne mažiau 50. Jei feritinas aukštas, tai gali būti uždegiminis procesas, bet tai jau apie kitą), taip pat kas su skydliauke? Bendras baltymas.
5. gerti vit. C, grupe B, magnį, aminorūgštį Lcarnitine papildomai
6. bent dėl eksperimento kokiai savaitei, dviem atsisakyti cukraus, kuo mažiau angliavandenių (jokių bulkų, desertukų), stebėti kaip keičiasi savijauta
7. jokio aktyvaus sporto, jokio kardio, geriausiai ilgas pasivaikščiojimas ir pan.

Atsakyti

Žemas spaudimas - tai antinksčių išsekimas (ilga laiką streso buvo per daug, per daug ir kortizolio). Taip pat žemas aldosteronas.
1. Streso protekcija, mokėti susi vaduoti u juo
2. Miegas nuo 22 vakaro visiškoje tamsoje (jau po savaitės bus geriau vien nuo to). Miegas nuo 22 iki 3 nakties  duos kokybiškai išsiskirti melatoninui, kuris mus atstato geriausiai už bet kokius vaistukus.
3. Adaptogenai (parinkit tinkamą) eleuterokokas, ashwaganda, bakopa, Gotu kola, Rhodiola. Adaptogenus gerti valanda po pusryčių
4. Išsiaiškinti kokie deficitai yra organizme: Vit.D, geležis (tikrinti papildomai feritiną, kartais hemoglobinas 120 ir daugiau , o feritinas apie 20, o t.b ne mažiau 50. Jei feritinas aukštas, tai gali būti uždegiminis procesas, bet tai jau apie kitą), taip pat kas su skydliauke? Bendras baltymas.
5. gerti vit. C, grupe B, magnį, aminorūgštį Lcarnitine papildomai
6. bent dėl eksperimento kokiai savaitei, dviem atsisakyti cukraus, kuo mažiau angliavandenių (jokių bulkų, desertukų), stebėti kaip keičiasi savijauta
7. jokio aktyvaus sporto, jokio kardio, geriausiai ilgas pasivaikščiojimas ir pan.

Dabar daug aiskiau, negalvojau kad streso lygis itakoja spaudima. Ir tai nera kazkoks gyvenimo ar darbinis stresas o bus susije su laisvalaikio veikla, kaitavimu. Ten sirdis buna kad musa dugna del salygu ir pan. Dar derinu su treniruotem, atrodo pati kaip ir nuovargio nejauciu, kunas pakelia bet po tokios intesyvesnes savaites musa spaudimas zemen. Feritinas jo paskutini karta kai dariau tyrima buvo apie 33, tai geriu papildus, vitamino d kazkiek truko, irgi geriu, visus kitus mikroelementus pageriu bet dariau tyrima: kalis, magnis, nieko netruko.Skydliauke irgi esu tyrus, viskas ok. 

Pasinaudosiu patarimais ir del cukraus, aciu uz tikrai issamu atsakyma. Zodziu ilsetis daugiau reikia :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2022 08 11, 13:22)
JMD, ŠIMTAI TŪKSTANČIŲ AČIŪ už patarimą išskalbtus baltus tekstilinius batus gerai išgręžti skalbiankej. Pagaliau baigėsi rudi subegimai valio!

Nu vo, sakiau biggrin.gif išbandyc reikals biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 08 11, 13:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="72983592" data-time="1660201472"><div><p>Mano irgi toks, beveik visada, kartais jaučiu, kartais ne. Kaip viena pažįstama gydytoja sakė, čia yra sveikos jaunos moters kraujosppūdis. Tik kad aš nejauna. Mineralinį silpnai gazuotą gerdavau. Druskininkų hermis man patinka. Kai prastai tai einu kokių pritūpimų padaryt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>na 80keli ant 50 nera normalus spaudimas, kai pasakiau treneriui sake cia jau defibliriatoriu reikia deti biggrin.gif ir zinai jei jausciausi ok tai nesirupinciau bet taip toli grazu nera, tais momentais as vos kojas velku. </p><p></p>

Dažniausiai 90 plius minus ant 60 plius minus. Tiesiog toks yra. Kad mieguista tai nieko, mėgstu pamiegot smile.gif Sunku kai jausmas, kad ant pakaušio luitas akmens ir galva kaip smėlio pripilta. Ir labai sunku adaptuotis prie karščio pavasarį vasarą, na bet "prasergu" ir praeina. Vengiu ne sezono metu visokių Tenerifiųir pan.
Tu sportuoji tai pas tave ir turi būti žmesnis.
Man atrodo, kad čia ne liga žemas kraujospūdis. O priemonės visokios - tai kuo tiki, tas ir padeda biggrin.gif Aš sveikiausia kai užsiėmusi kažkuo ir neturiu laiko galvot.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2022 08 11, 13:37)

Labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 08 11, 06:33)
Papildai su zenseniu.

Va, irgi ta norejau rasyti. ax.gif

Patarkite, kuo skiriasi Ikea virtuviniai Metod ir Enhet? Pasidalinkite patirtim. 4u.gif
Atsakyti

Gal čia rasite

https://meteor-turystyka.pl/

Atsakyti