QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 08 10, 23:13)
<p>Cia visada padedat tai pasiteirausiu, gal turit kokiu patarimu kaip elgtis kai labai krenta spaudimas? Gal kokiu papildu patartumet? Ana savaite vos vilkausi, emiau matuoti spaudima tai 90 ant 50, po sporto apatinis iki 60 gal ir pakilo bet savijauta nepasitaise. Atrodo traukia prie zemes, nera jegu. Lyg jokio pervargimo nebuvo, miegu, ilsiuosi, nestresuoju. Arteja karsciai, bijau kad vel kartosis. Sia savaite pvz jau jauciuosi visiskai kitaip, matavausi spaudima tai 100 ant 70 tai ir nesuprantu nuo ko cia taip. </p><p>Esu ejusi pas gydytojus net kardiologa, siaip jokiu problemu nerado
</p>
MB turi tą problemą, deja nieks nepadeda, nei sportai (gal tam kartui, trumpam), nei vanduo, nei kava, nes įtariu priprato prie kofeino gal ir silkę valgo kuožną dieną ir šiaip druskos belekaip visur pilasi...
Ėjo pas šeimos gydytoją, išrašė kažkokių nebrangių lašiukų, kaina iki 5 pinigų, gert ryte, o paskui pagal poreikį galima ir per pietus, tik prieš miegą vengti. Tai jam net akyse nušviesėjo, gyvent ėmė žmogus, nes taip visa dieną apatiškas, tai gulinėja, tai snaudžia, nieko nenori, atrodo metų dar nei 40 nėra, o aš jaučiausi lyg gyvenčiau su seniuku

Dabar susitvarkė, nei lašiukų nebereik, jei ima krist spaudimas, kavos įkala ir padeda.
Pasikonsultuokit su šeimos gyd prie progos dėl tų stebuklingų lašiukų, aš jų net pavadinimo neatsimenu

Jie nereceptiniai.
Dėl
MATH, man tai stebuklingas Water Element serumas, panaudojus ilgiau, oda kaip po lazerinių procedūrų, patempta, liftinguota, stangri, sunyko smulkios raukšlės, žodžiu viskas tik į gerą, labai džiaugiuos jį atradus

Mamai nupirkau irgi iš tos laimės
Įdomu būtų ir kitų produktų išbandyt.