Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Cia visada padedat tai pasiteirausiu, gal turit kokiu patarimu kaip elgtis kai labai krenta spaudimas? Gal kokiu papildu patartumet? Ana savaite vos vilkausi, emiau matuoti spaudima tai 90 ant 50, po sporto apatinis iki 60 gal ir pakilo bet savijauta nepasitaise. Atrodo traukia prie zemes, nera jegu. Lyg jokio pervargimo nebuvo, miegu, ilsiuosi, nestresuoju. Arteja karsciai, bijau kad vel kartosis. Sia savaite pvz jau jauciuosi visiskai kitaip, matavausi spaudima tai 100 ant 70 tai ir nesuprantu nuo ko cia taip. 

Esu ejusi pas gydytojus net kardiologa, siaip jokiu problemu nerado…

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 08 10, 23:13)
<p>Cia visada padedat tai pasiteirausiu, gal turit kokiu patarimu kaip elgtis kai labai krenta spaudimas? Gal kokiu papildu patartumet? Ana savaite vos vilkausi, emiau matuoti spaudima tai 90 ant 50, po sporto apatinis iki 60 gal ir pakilo bet savijauta nepasitaise. Atrodo traukia prie zemes, nera jegu. Lyg jokio pervargimo nebuvo, miegu, ilsiuosi, nestresuoju. Arteja karsciai, bijau kad vel kartosis. Sia savaite pvz jau jauciuosi visiskai kitaip, matavausi spaudima tai 100 ant 70 tai ir nesuprantu nuo ko cia taip. </p><p>Esu ejusi pas gydytojus net kardiologa, siaip jokiu problemu nerado…</p>

kompresines kojines, silke/sudyti riešutai ir vandens 3 litrai per parą
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 08 10, 22:13)
<p>Cia visada padedat tai pasiteirausiu, gal turit kokiu patarimu kaip elgtis kai labai krenta spaudimas? Gal kokiu papildu patartumet? Ana savaite vos vilkausi, emiau matuoti spaudima tai 90 ant 50, po sporto apatinis iki 60 gal ir pakilo bet savijauta nepasitaise. Atrodo traukia prie zemes, nera jegu. Lyg jokio pervargimo nebuvo, miegu, ilsiuosi, nestresuoju. Arteja karsciai, bijau kad vel kartosis. Sia savaite pvz jau jauciuosi visiskai kitaip, matavausi spaudima tai 100 ant 70 tai ir nesuprantu nuo ko cia taip. </p><p>Esu ejusi pas gydytojus net kardiologa, siaip jokiu problemu nerado…</p>

Papildai su zenseniu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 10, 22:23)
Kitas klausimas - ar lenkuose 'gyvai' rasim viešbučiuose vietų? Gal ne viskas bookinge? unsure.gif
Kalbu apie artimą dalį, ne jūras ir ne krokuvas.
Gal palatkę įsimest biggrin.gif

Siūlau užsisakyt
1. Pusė ukrainos lenkijoj
2. Tranzito daug
3. Atostogų pikas
4. Prieš savaitę neradom vairui pakeliui nakvynės niekur, viskas užimta
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 08 11, 07:09)
Siūlau užsisakyt
1. Pusė ukrainos lenkijoj
2. Tranzito daug
3. Atostogų pikas
4. Prieš savaitę neradom vairui pakeliui nakvynės niekur, viskas užimta

Vienas variantas yra tik užsakyti už kosmosą ir aptriušęs blink.gif
Atsakyti
<p>gal turit kokiu patarimu kaip elgtis kai labai krenta spaudimas? Gal kokiu papildu patartumet?

QUOTE(Loram @ 2022 08 10, 23:58)
kompresines kojines, silke/sudyti riešutai ir vandens 3 litrai per parą

QUOTE(Gafsa @ 2022 08 11, 06:33)
Papildai su zenseniu.

Man ta pati bėda. Apie silkę esu girdėjus, tiksliau, apie arbat. šaukštelį druskos į burną, kai jau visai iš kojų griūni unsure.gif
Gal galėtumėt apie papildus su ženšeniu patart, nes daug visokių yra. Medikai man autoritetas. Norisi to pačio pačiausio veiksmingiausio. Pvz. šitie?
https://www.myprotei...mp;gclsrc=aw.ds
ar šitie (dar ir atminčiai)?
https://biofitus.lt/...pYaAgNhEALw_wcB
https://www.hiperfar...anson-n100.html
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 11, 07:37)
vis tikrinti Booking'ą, ima ir atsiranda, kas nors, būna, atlaisvina ir ne už kosmosą. Kelionės metu važiuojant tiesiog ieškojom ir bukinom, pasisekė, bet variantų iš tiesų vienas-kitas. Tad jei dar turit laiko, bukinkit iš anksto. Be to, ieškojom ne tik per Booking'ą, bet ir tiesiog Google maps, tada duoda kontaktus, reikia skambint ir tikslintis, turi ar ne vietų.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2022 08 11, 09:23)
vis tikrinti Booking'ą, ima ir atsiranda, kas nors, būna, atlaisvina ir ne už kosmosą. Kelionės metu važiuojant tiesiog ieškojom ir bukinom, pasisekė, bet variantų iš tiesų vienas-kitas. Tad jei dar turit laiko, bukinkit iš anksto. Be to, ieškojom ne tik per Booking'ą, bet ir tiesiog Google maps, tada duoda kontaktus, reikia skambint ir tikslintis, turi ar ne vietų.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Mano irgi toks, beveik visada, kartais jaučiu, kartais ne. Kaip viena pažįstama gydytoja sakė, čia yra sveikos jaunos moters kraujosppūdis. Tik kad aš nejauna. Mineralinį silpnai gazuotą gerdavau. Druskininkų hermis man patinka. Kai prastai tai einu kokių pritūpimų padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 11, 08:37)

Reiškia jų ir nėra. Nesveikai visi visur važiuoja. Aišku, dar visi papigūškiniai pakelės viešbučiai dėl mobilumo paketo užpildyti daugiau mažiau ir taip toliau. Žodžiu. Man buvo tikrai iššūkis subukinti 20 nakvynių per 6 šalis atostogom biggrin.gif
Atsakyti

MB turi tą problemą, deja nieks nepadeda, nei sportai (gal tam kartui, trumpam), nei vanduo, nei kava, nes įtariu priprato prie kofeino gal ir silkę valgo kuožną dieną ir šiaip druskos belekaip visur pilasi... unsure.gif
Ėjo pas šeimos gydytoją, išrašė kažkokių nebrangių lašiukų, kaina iki 5 pinigų, gert ryte, o paskui pagal poreikį galima ir per pietus, tik prieš miegą vengti. Tai jam net akyse nušviesėjo, gyvent ėmė žmogus, nes taip visa dieną apatiškas, tai gulinėja, tai snaudžia, nieko nenori, atrodo metų dar nei 40 nėra, o aš jaučiausi lyg gyvenčiau su seniuku lotuliukas.gif Dabar susitvarkė, nei lašiukų nebereik, jei ima krist spaudimas, kavos įkala ir padeda.
Pasikonsultuokit su šeimos gyd prie progos dėl tų stebuklingų lašiukų, aš jų net pavadinimo neatsimenu unsure.gif Jie nereceptiniai.

Dėl MATH, man tai stebuklingas Water Element serumas, panaudojus ilgiau, oda kaip po lazerinių procedūrų, patempta, liftinguota, stangri, sunyko smulkios raukšlės, žodžiu viskas tik į gerą, labai džiaugiuos jį atradus wub.gif Mamai nupirkau irgi iš tos laimės biggrin.gif
Įdomu būtų ir kitų produktų išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2022 08 11, 11:13)
MB turi tą problemą, deja nieks nepadeda, nei sportai (gal tam kartui, trumpam), nei vanduo, nei kava, nes įtariu priprato prie kofeino gal ir silkę valgo kuožną dieną ir šiaip druskos belekaip visur pilasi... unsure.gif
Ėjo pas šeimos gydytoją, išrašė kažkokių nebrangių lašiukų, kaina iki 5 pinigų, gert ryte, o paskui pagal poreikį galima ir per pietus, tik prieš miegą vengti. Tai jam net akyse nušviesėjo, gyvent ėmė žmogus, nes taip visa dieną apatiškas, tai gulinėja, tai snaudžia, nieko nenori, atrodo metų dar nei 40 nėra, o aš jaučiausi lyg gyvenčiau su seniuku  lotuliukas.gif  Dabar susitvarkė, nei lašiukų nebereik, jei ima krist spaudimas, kavos įkala ir padeda.
Pasikonsultuokit su šeimos gyd prie progos dėl tų stebuklingų lašiukų, aš jų net pavadinimo neatsimenu  unsure.gif Jie nereceptiniai.
Dėl MATH, man tai stebuklingas Water Element serumas, panaudojus ilgiau, oda kaip po lazerinių procedūrų, patempta, liftinguota, stangri, sunyko smulkios raukšlės, žodžiu viskas tik į gerą, labai džiaugiuos jį atradus  wub.gif Mamai nupirkau irgi iš tos laimės  biggrin.gif
Įdomu būtų ir kitų produktų išbandyt.

gal kažką atradot kas veido poras sutrauktų?
Atsakyti