Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2022 08 23, 09:21)
Išbandžiau,  o po kovido kai parėjo sąnariai,  rankų nebepakeliu,  apie valymą ner net kalbos...
Mano ūgis nedidelis 1.74, bet kojos ir rankos ilgos,  tai man tik tall

Coliukė lady.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 23, 11:52)

Bent svorio uzsimeciau normaliai, kad coliuke nebūčiau 🤣
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Gafsa, ačiū už užrodyta gydytoja, jau registravomes 4u.gif

I pirkiniu tema, parduodu naujus tolygaus kirpimo ON dzinsiukus regular12 dydi, tiktu kokiam 40 europiniui, storesnis dzinsas.
30 euru
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos, kokius namų turto draudimus turite?
Swed beveik tris kartus padidino išskaitas už telefonus ir plančetes blink.gif Nebeadekvatu tapo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 24, 12:54)
Swed beveik tris kartus padidino išskaitas už telefonus ir plančetes blink.gif Nebeadekvatu tapo.

Turbūt jau 4-tus metus iš eilės Lietuvos draudime, bet draudžiu be telefonų ir planšečių.
Atsakyti
Rekomenduokite prašau neurologą. 4u.gif Reikalinga, kad kuo skubiau priimtų.
Atsakyti

Turbūt jau 4-tus metus iš eilės Lietuvos draudime, bet draudžiu be telefonų ir planšečių.

irgi bet zinokit kad telefonai ir plansetes nuo vagystes yra draustos, tik nera drausta jei pats sudauzai. Man tai buvo naujiena :) kazkodel to jie nelabai komunikuoja.

Atsakyti

Swed beveik tris kartus padidino išskaitas už telefonus ir plančetes blink.gifNebeadekvatu tapo.

todel kad specialiai juos dauzo zmones :D​ 

Atsakyti
Gal galite rekomenduoti vaiku gydytoja , tuo paciu ir seimos, VLN - antakalnio poliklinikoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 08 25, 11:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="obuoline" data-cid="72986915" data-time="1661338195"><div><p>Turbūt jau 4-tus metus iš eilės Lietuvos draudime, bet draudžiu be telefonų ir planšečių.</p></div></blockquote><p>irgi bet zinokit kad telefonai ir plansetes nuo vagystes yra draustos, tik nera drausta jei pats sudauzai. Man tai buvo naujiena smile.gif kazkodel to jie nelabai komunikuoja.</p>

Swede esame gavę nuo dūžio draudimą.
Gal keičiasi sąlygos... nežinau.
Atsakyti

Swede esame gavę nuo dūžio draudimą.
Gal keičiasi sąlygos... nežinau.

swednbank kitaip, as kalbu apie Lietuvos draudima kur telefonus ir planesetes reikia draust atskirai.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 08 25, 11:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="obuoline" data-cid="72986915" data-time="1661338195"><div><p>Turbūt jau 4-tus metus iš eilės Lietuvos draudime, bet draudžiu be telefonų ir planšečių.</p></div></blockquote><p>irgi bet zinokit kad telefonai ir plansetes nuo vagystes yra draustos, tik nera drausta jei pats sudauzai. Man tai buvo naujiena smile.gif kazkodel to jie nelabai komunikuoja.</p>

geras! 4u.gif nežinojau, bet geriau ir neprireiktų tokių atvejų ax.gif
Atsakyti