QUOTE(niedulis @ 2022 08 25, 22:42)
<p>Madmuazele, o gal kaklas? Man buvo, kad visai sedėti negalėjau, tik gulint buvo geriau. Pas neurologą nėjo patekti net už pinigus, ėjau pas šeimos gydytoją. Išrašė vitamino B injekcijas. Praėjo po 2 savaičių.</p>
Eisiu už pinigus pas neurologą.. aš žiūriu iš viso be šansų kur patekti kuo toliau tuo labiau darosi...
Gal ir kaklas. Visą laiką įtampa, sėdimas darbas, žiūriu mano mankštų nepakanka.
Nieko nerado man ačiū D. Bet va guliu ir vėl skausmas nepakeliamas. Sakė eiti pas neuro... o šiaip.. na keistai tam priėmime... 4 val. tik grįžau, žmonių ne krūvos... toks jausmas, kad mane vis pamiršinėjo.. gal specialiai, o gal ne. 2 val. viena kaukti galėjau koridoriuje.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 26, 10:38)
Šian mane traumatologas nusiuntė pas niaurologą. Su tėčiui pasijuokėm, sako tu šemos gydytojai padiktuot diagnozę ir paprašyk to to ir ano, vis tiek pas neuro nepateksi.
Man ir reikia B injekcijų, bet bijau
Beje, kažkada seniai LIDLE buvo pirkti impulso apartukas (kur dilgčioja). Bet taip daugiau ir neatvežė. Atsiunčiau iš ALI. Man neblogai padeda. Gal kažkam aktualu.
O kodėl bijai B vit. injekcijų?