Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(madmuazele @ 2022 08 24, 21:37)
Rekomenduokite prašau neurologą. 4u.gif Reikalinga, kad kuo skubiau priimtų.

Jei ne.. tai gal žinote kaip viskas būtų, jei tiesiai vykti į Santariškes, į priėmimą? Priimtų?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 08 25, 13:25)
Jei ne.. tai gal žinote kaip viskas būtų, jei tiesiai vykti į Santariškes, į priėmimą? Priimtų?

Žiūrint kas nutiko. Pirmenybė ligoniams su neurologiniais simptomais.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2022 08 25, 15:57)
Žiūrint kas nutiko. Pirmenybė ligoniams su neurologiniais simptomais.

Po stipraus, kaip sprogimas, skausmo sekmadienį, pusę galvos kaip nėra.. nu toks durnas jausmas, nepapasakot. Nei dirbt, nei vaikščioti, kai guliu dar nieko..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 08 25, 15:50)
Po stipraus, kaip sprogimas, skausmo sekmadienį, pusę galvos kaip nėra.. nu toks durnas jausmas, nepapasakot. Nei dirbt, nei vaikščioti,  kai guliu dar nieko..

Turbūt priimtų, jei po darbo valandų ir sakytumėt kad viskas nutiko šviežiai, nes jei kelios dienos- sakytų šuruj į poliklinką nes gali laukt. Blogiausiu atv sakytų varyt į Lazdynus, nes ten ekstra.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 08 25, 16:50)
Po stipraus, kaip sprogimas, skausmo sekmadienį, pusę galvos kaip nėra.. nu toks durnas jausmas, nepapasakot. Nei dirbt, nei vaikščioti,  kai guliu dar nieko..

Be šansų patekt valdiškai pas neurologą, pamenu, kad ir prieš 10 metų santaruose buvo viena moterytė 0,5 etato. Dabar gal liko 0,25 etato biggrin.gif
Tikrai eikite į priimamąjį, aš tai nemeluočiau, kad nutiko dabar, o sakyčiau, kad blogėja situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 rugpjūčio 2022 - 17:21
QUOTE(Gafsa @ 2022 08 25, 18:14)
Turbūt priimtų, jei po darbo valandų ir sakytumėt kad viskas nutiko šviežiai, nes jei kelios dienos- sakytų šuruj į poliklinką nes gali laukt. Blogiausiu atv sakytų varyt į Lazdynus, nes ten ekstra.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 25, 18:20)
Be šansų patekt valdiškai pas neurologą, pamenu, kad ir prieš 10 metų santaruose buvo viena moterytė 0,5 etato. Dabar gal liko 0,25 etato  biggrin.gif
Tikrai eikite į priimamąjį, aš tai nemeluočiau, kad nutiko dabar, o sakyčiau, kad blogėja situacija.

Reikėjo jaučiu sekmadienį varyti, nu bet galvoju gėda, ką aš čia... dabar galvoju kas aš, Marytė Melnikaitė, kodėl kankinuosi, realiai nieko daryti visai negaliu.. bandžiau pas šeimos gydytoją patekti, atostogauja, kita kardiogramą padarė, sakė ilsėtis... pas neurologę privačiai anksčiausiai 20 d. rugsėjo.. nusišausiu jei visą laiką taip. O maža ką.. aš ne gydytoja, neįsivaizduoju kas čia. Visa puse galvos užgulę, spaudžia..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 08 25, 18:39)
Visa puse galvos užgulę, spaudžia..

Eina sau... Sveikatos,stiprybės ir kuo greičiau patekti pas gydytoją unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 08 25, 17:50)

Nežinau ar radote jau??
Turiu prof.Jatužio kontaktus jei nepasene, prieš keleta metu pačiai vasara skubiai reikejo, tai priėme ir tikrai padejo.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 08 25, 16:50)

Tiesiu taikymu vykčiau į priimamąjį...visada taip darau, (tikrai retai) nes taip yra patarusi šeimos gydytoja. Gali būti be reikalo, gali būti su reikalu, bet sveikata nerizikuokit ...
Po to, kai artimam žmogui 21 m trūko aneurizma, man negėda kreiptis pagalbos pas gydytojus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 25 rugpjūčio 2022 - 21:07
QUOTE(gėlužė @ 2022 08 25, 21:31)
Nežinau ar radote jau??
Turiu prof.Jatužio kontaktus jei nepasene, prieš keleta metu pačiai vasara skubiai reikejo, tai priėme ir tikrai padejo.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(bumbulas @ 2022 08 25, 22:06)
Tiesiu taikymu vykčiau į priimamąjį...visada taip darau, (tikrai retai) nes taip yra patarusi šeimos gydytoja. Gali būti be reikalo, gali būti su reikalu, bet sveikata nerizikuokit ...
Po to, kai artimam žmogui 21 m trūko aneurizma, man negėda kreiptis pagalbos pas gydytojus...

O aš vat tokia, kankinuosi, atrodo ką čia lėksiu, .trukdysiu.. na, bet atvykau ir priėmė. Nors gydytoja bambėjo.. Tyrimus padarė, tomogramą padarys.
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2022 08 25, 18:52)
Eina sau... Sveikatos,stiprybės ir kuo greičiau patekti pas gydytoją  unsure.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Madmuazele, o gal kaklas? Man buvo, kad visai sedėti negalėjau, tik gulint buvo geriau. Pas neurologą nėjo patekti net už pinigus, ėjau pas šeimos gydytoją. Išrašė vitamino B injekcijas. Praėjo po 2 savaičių.

Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2022 08 25, 22:42)
<p>Madmuazele, o gal kaklas? Man buvo, kad visai sedėti negalėjau, tik gulint buvo geriau. Pas neurologą nėjo patekti net už pinigus, ėjau pas šeimos gydytoją. Išrašė vitamino B injekcijas. Praėjo po 2 savaičių.</p>

Šian mane traumatologas nusiuntė pas niaurologą. Su tėčiui pasijuokėm, sako tu šemos gydytojai padiktuot diagnozę ir paprašyk to to ir ano, vis tiek pas neuro nepateksi.
Man ir reikia B injekcijų, bet bijau unsure.gif

Beje, kažkada seniai LIDLE buvo pirkti impulso apartukas (kur dilgčioja). Bet taip daugiau ir neatvežė. Atsiunčiau iš ALI. Man neblogai padeda. Gal kažkam aktualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 rugpjūčio 2022 - 09:39