Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Supronti @ 2022 09 03, 07:11)
Merginos, reikia pagalbos  draugai pakvietė į savo 25 m vestuvių metinių vakarienę kavinukėje. Sidabrinės. Ką jiems padovanoti simbolišksi, su kokia įdomesnes mintimi? Žinau kad reikia su sidabru, bet nesugalvojų ką....gal kažkuri ėjome ir pasidalinkite mintimis

Kad ir sidabro monetą biggrin.gif googlas nemažai variantų siūlo.
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos  draugai pakvietė į savo 25 m vestuvių metinių vakarienę kavinukėje. Sidabrinės. Ką jiems padovanoti simbolišksi, su kokia įdomesnes mintimi? Žinau kad reikia su sidabru, bet nesugalvojų ką....gal kažkuri ėjome ir pasidalinkite mintimis

Simboliškai, tai turite omeny, kad prie dovanos pinigais, kažką tokio? Pažiūrėkite dailės parduotuvėse ar pan. gal kazką rasite arba is folijos išlankstykite, kad ir ziedus smile.gif Tai humoro forma. Siaip reikia pazinti zmones, kokie hobiai ir pan. kad butu galima patarti. Pvz mano draugai su motociklias vazineja, tai pagalvociau koki nors "cikliušką" ant motociklo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 03 rugsėjo 2022 - 09:45
Monetų kalykloj gal rasit idėją 😉 https://kalykla.lt/p...iniai-medaliai/ gaminiai kokybiški, su sertifikatais.
Atsakyti
Vakar skaičiau straipsnį,labai patiko mintis biggrin.gif
''– Humoro karalius Michailas Žvaneckis yra pasakęs: „Dažniausiai tik per gimtadienį sužinai, kiek pasaulyje nereikalingų daiktų.“
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2022 09 03, 08:11)

o ką auksinėms, su auksu ? Man aktualu.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2022 09 03, 11:21)
Monetų kalykloj gal rasit idėją 😉 https://kalykla.lt/p...iniai-medaliai/ gaminiai kokybiški, su sertifikatais.

Tokia moneta dulka nuo mano vaiko krikštynų. Ką su ja daryt? Po kaklu pasikabint? Dovanojom 50 eur nominalo auksinę monetą žmogui, kuris jas kolekcionuoja. Tai viskas ok, turi spec seifą, turi visą milžinišką kolekciją ir tt. Bet kam tarkim kitiem jos?? Kažkaip taip viskas primityvu paskutiniu metu 🙄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 03 rugsėjo 2022 - 11:24
QUOTE(JMD @ 2022 09 03, 12:23)
Kažkaip taip viskas primityvu paskutiniu metu 🙄

Kelionės būtų pats tas, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 09 03, 13:11)
Kelionės būtų pats tas, ane? biggrin.gif

Kodėl? Yra žmonių, kuriem visai neįdomu. Aš tiesiog paklausčiau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 09 03, 11:23)
Tokia moneta dulka nuo mano vaiko krikštynų. Ką su ja daryt? Po kaklu pasikabint? Dovanojom 50 eur nominalo auksinę monetą žmogui, kuris jas kolekcionuoja. Tai viskas ok, turi spec seifą, turi visą milžinišką kolekciją ir tt. Bet kam tarkim kitiem jos?? Kažkaip taip viskas primityvu paskutiniu metu 🙄

Tai nors vietos mazai uzims, o jei kolekcine, tai gal dar ir verte augs. Pvz turiu ausiniu caro monetu, dabar jos visai normaliai vertinamos.
Atsakyti
Merginos ,gal kuri turite Zyles uv spindulių batų džiovintuvus ir pūkų surinkėją? Ar verta pirkti? Nes reik man puku surinkejo nuo rubu ir gundausi batu dziovintuvu. Pasidalinkite savo turimais pritaisiais smile.gif
Ir dar gal pasidalintumet kokius turite oro drekintuvus? Ruosiuos sildymo sezonui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 09 02, 18:01)
Sveiki, paziurejau jusu uzsakyma, taip, kitas dvi prekes atsauke ir nebeatsius. Is to uzsakymo apskritai daug prekiu atsauke, ne tik jusiskes...

Ačiū, kad parašėt.
O taip norėtos, taip norėtos prekės buvo : unsure.gif Gaila
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2022 09 03, 17:53)
Merginos ,gal kuri turite Zyles uv spindulių batų džiovintuvus ir pūkų surinkėją? Ar verta pirkti? Nes reik man puku surinkejo nuo rubu ir gundausi batu dziovintuvu. Pasidalinkite savo turimais pritaisiais smile.gif
Ir dar gal pasidalintumet kokius turite oro drekintuvus? Ruosiuos sildymo sezonui biggrin.gif

Kas kas??? Batų džiovintuvas? Labai aktualu biggrin.gif einu googlint kas do žvėris 🙄
Atsakyti