Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2022 09 03, 17:53)
Merginos ,gal kuri turite Zyles uv spindulių batų džiovintuvus ir pūkų surinkėją? Ar verta pirkti? Nes reik man puku surinkejo nuo rubu ir gundausi batu dziovintuvu. Pasidalinkite savo turimais pritaisiais smile.gif

Aš tokį turiu batų džiovintuvą, pirkau vaistinėje: Timson UV batų džiovintuvas MEDIC

vartotojo įkelta nuotrauka

Man nepamainomas daiktas, tinka visiems batams, ne tik džiovina bet ir dezinfekuoja UV spinduliais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 04 rugsėjo 2022 - 10:24
QUOTE(rapoja @ 2022 09 04, 11:11)
tik siauroms pėdoms netiks
dar mia lb panašias kažkas gyrė

Ačiū, taip šitos smile.gif Mano plati pėda, tai kaip tik turėtų būti gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2022 09 04, 10:24)
Aš tokį turiu batų džiovintuvą, pirkau vaistinėje: Timson UV batų džiovintuvas MEDIC

vartotojo įkelta nuotrauka

Man nepamainomas daiktas, tinka visiems batams, ne tik džiovina bet  ir dezinfekuoja UV spinduliais  4u.gif

Jauciu ir man reik
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2022 09 04, 07:48)
Sveikos 4u.gif
Pamenu kažkas rašėte apie pliažines šliopkes, kad labai patiko.
Kažkas panašaus: https://www.amazon.c...9b-682da18ac4dc
Kokios firmos reiktų žiūrėti? Ačiū mirksiukas.gif

As pirkau is cia . nerealios - lengvutes, patogios.
kaina buvo po 9 $
Nesioju 41 dydi. emiau L dydi. idealiai tiko ax.gif
jei reikes galiu pamatuoti vidpadi.
mano melsvos.

https://www.costco.c...06QGh9OnBHvz2Kw
Atsakyti

šiandien spintas peržiūrėjau, ar pernai buvo labai šalta žiema? kodėl aš tiek megztinių prisipirkus ?? biggrin.gif

Pandeminė buvo. Pas mane megztukų, sportinių kelnių ir kedų pilna spinta. Neturiu aukštakulnių rudeniui, tiesiog neįtikėtina  :blink: Šis ruduo šaltas, ar tik man šiltų rūbų norisi?

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 09 04, 13:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="72989429" data-time="1662235320"><div><p>šiandien spintas peržiūrėjau, ar pernai buvo labai šalta žiema? kodėl aš tiek megztinių prisipirkus ?? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pandeminė buvo. Pas mane megztukų, sportinių kelnių ir kedų pilna spinta. Neturiu aukštakulnių rudeniui, tiesiog neįtikėtina  blink.gif Šis ruduo šaltas, ar tik man šiltų rūbų norisi?</p>

Saltos naktys unsure.gif rytais norisi pukine rengtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 rugsėjo 2022 - 13:26
QUOTE(Gafsa @ 2022 09 04, 14:10)
Saltos naktys  unsure.gif rytais norisi pukine rengtis.

Aš dar varau su bosankėm 🙄
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 09 04, 13:18)

As numirtau nuo persalimo. Nekenciu basankiu. Bandziau vasara prisijaukint, tik kojas nuvare iki krauju. Grizau prie visokiu kedu.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2022 09 03, 23:02)
šiandien spintas peržiūrėjau, ar pernai buvo labai šalta žiema? kodėl aš tiek megztinių prisipirkus  ?? biggrin.gif

Sveiki,
gal turit parduot (vienspalvių)smėlio ar rudos, ar pilkos spalvos kašmyrų L/M dydžio? Mielai pirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 09 04, 15:18)

Aš irgi)
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 09 04, 14:28)
As numirtau nuo persalimo. Nekenciu basankiu. Bandziau vasara prisijaukint, tik kojas nuvare iki krauju. Grizau prie visokiu kedu.

Variau dabar į miestą su kedais. Nafik, maniau kojos nukris kaip karšta, ir dar reik nagus nusikirpt 🤣🤣🤣🤣 su bosankėm vieni vartai kokio jie ilgio 🤣🤣🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 09 04, 16:51)
Variau dabar į miestą su kedais. Nafik, maniau kojos nukris kaip karšta, ir dar reik nagus nusikirpt 🤣🤣🤣🤣 su bosankėm vieni vartai kokio jie ilgio 🤣🤣🤣🤣

Nu, gali nekirpt kol asfalto gremžt nepradėsi biggrin.gif

Ar esat kas matę panašią Hamilton? https://i.pinimg.com...fc95912efd8.jpg

Kažkada buvau užsikepus kaip noriu minkštos odos Hamiltono, bet neradau idealios unsure.gif
Gal kas turit kokią užslėpę nenaudotą? Vėl ji man smegenis lesa, turbūt teks ieškot ir jamt. Kažkuri iš palatos rašė lyg kad turi, bet paskui sm sudurniavo su tom versijom ir susirašinėjimas dingo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 rugsėjo 2022 - 17:59