QUOTE(Madam V @ 2022 09 01, 18:27)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="bumbulas" data-cid="72989095" data-time="1662032178"><div><p>Visų močiutės turėjo🥰 ir man buvo pirma mintis, kai pamačiau</p></div></blockquote><p>Mano bobutė turėjo, o kita močiutė neturėjo, nes vaikščiojo su aukštakulniais ir gražiom kepuraitėm, plaukai būdavo pagarbanoti. Žodžiu, stilius ne tas

</p><p>su rugsėjo 1-ąja

</p>
O as turiu, paauglysteje is kazkokios aksesuaru parduotuves uzsienyje tetis parveze tokias su karoliukais labai labai, bet tuo metu man atrode baisu taip ir stovi, neismeciau ir laikau🤗🤗nes nu grazios labai, bet nesiot nenesiojau, daug plauku pas mane🤷♀️per tiek metu pameciau puse tai db galvoju jei madoj gal reiks nesiot arba paaugus dukrytei segsiu🥰
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2022 09 03, 11:51)
o ką auksinėms, su auksu ? Man aktualu.
Manau nesusikonsentruokit butent i daiktus is aukso ar sidabro, nes dazniausiai nereikalingi buna🤔ziurekit is spalvines puses kazka naudingo ar pagal interjera ar pvz koki ceki i restorana, bet ideti i auksini ar sidabrini voka👍as pvz esu dovanojus ikru sidabriniu dezeliu ir isukus i folija, bet zinau, kad megsta abu zmones 👌
Papildyta:
Merginos, pasikartosiu su klausimu. Kur perkam tuos sepecius nepesancius plastmasinius spalvotus? Kaip siti
https://garbane.lt/p...medium=referral
Ziauriai reikia, nes mano kazkoks murzinas patapo ir neissiplauna, limpa ir puku velia i plaukus🤯