QUOTE(Gafsa @ 2023 01 11, 20:23)
tai matyt aš labai geras žmogus
Aš labai bloga vadinas
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2023 01 11, 20:14)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73033657" data-time="1673457122"><div><p>Man tai jinai nieko neima kažkodėl

</p></div></blockquote><p>O, sveiki sugrįžę iš JAE. Tai kur patogiausia viešbutį užsisakyti?</p>
Joooo, vakar nusileidau iš pasakos

žiūriu naujus bilietus atgal
Kur geriausia gyvent: priklauso ką norit daryt. Ar daug keliaut, ar drybsot prie jūros?
Aš gyvenau pačioj Marinoj. Iki pačio artimiausio lankomo objekto - 30 km. Jei viešu transportu - valanda. Su taksu priklausomai kuriuo dienos metu apie gerą pusvalandį nepaisant to, kad tuo pagrindiniu prospektu greitis 120 km/h

ten kapiec
visai neblogai gyvent Dubai Creek. Viskas arčiau, tik Marina toli. Bet ten gali atvaryt, pasivaikščiot ir psio.
Mes per 6 dienas nuvarėm 77 km pėsčiom

ir varėm nesustodami iki nukritimo. Aplankėm daug, bet dar daugiau liko. Savaitės yra labai labai mažai.
Jokiu būdu negyvenčiau viešbuty - laikas 2 h į priekį, atsikeldavom mūsų laiku 9, jų laiku 11. Pusryčiam ate būt buvę
Nuostabi nuostabuoliška šalis. Varykit, kol ji dar ne visai pavergta vakarietiškos kultūros ir neprarado savo savitumo. Kai vakarai viską užvaldys, taps nebeįdomu, brangu ir nuobodu.