Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2023 01 11, 21:59)
1. Atmazas  biggrin.gif  prekytės ir Dubajuj prekytės  biggrin.gif
2. Tai kad ten nėra pėsčiųjų takų, teko daugiau taksais, metro ir autikais varinėt.

Kas paliko didžiausią įspūdį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 01 11, 22:52)
Tai kad tu Dubajuj
Hm... Nu žiauriai mini 😁

Aha, tikrai maža. Aš tik kedus ir Armani džinsus gausiu ax.gif
Apmokėjau nedidukę sąskaitą i fsio.

P.S. Man irgi gali paimti jei ką gero užmatysi papigiai, mūsų juk dydžiai tie patys, tik kad mano regular 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 01 11, 22:59)
1. Atmazas  biggrin.gif  prekytės ir Dubajuj prekytės  biggrin.gif
2. Tai kad ten nėra pėsčiųjų takų, teko daugiau taksais, metro ir autikais varinėt.

Kokia netvari šalis 😁
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2023 01 12, 00:07)
Kas paliko didžiausią įspūdį?  ax.gif

- Ką gali nepavogtos bapkės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 01 12, 06:57)
- Ką gali nepavogtos bapkės  biggrin.gif

Taaaaip! Ir mane tai pritrenkė biggrin.gif Ir dar toookiais tempais viskas buvo sukurta...
Anglai visiškai nieko nestatė (nei kelių, mklų ir tt), kol buvo jų kolonija.
Aš labai norėjau su oro balionu virš dykumos paskraidyti, pasilikom kitam kartui, jei grįšim...

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2023 01 12, 09:31)
Taaaaip! Ir mane tai pritrenkė  biggrin.gif  Ir dar toookiais tempais viskas buvo sukurta...
Anglai visiškai nieko nestatė (nei kelių, mklų ir tt), kol buvo jų kolonija.
Aš labai norėjau su oro balionu virš dykumos paskraidyti, pasilikom kitam kartui, jei grįšim...

as dar labai daug ko norejau, bet mes startuodavom 12 dienos ir grizdavom 12 nakties negyvi biggrin.gif pasilikom paskutine diena pliazui - kitaip sakant duokle vaikui smile.gif bet siaip viskas viskas labai labai patiko. Ir zinau, kad tikrai grisiu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ieškau, gal kuri nors turit užsitaupius ir nenešiojat tamsiai mėlyno Alfie švarko 6-o dydžio?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 12 sausio 2023 - 08:59
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
LOFT
-60% Sale prekems

https://www.loft.com...yles/cat3800009

Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2023 01 11, 21:30)
Mini siuntos sąskaitos baigtos  mirksiukas.gif  4u.gif

Kokios datos sask? Gruodzio 14 ir 15d nesulaukiu, ar per greit noriu unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2023 01 12, 09:54)
Kokios datos sask? Gruodzio 14 ir 15d nesulaukiu, ar per greit noriu  unsure.gif ?

12,30
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2023 01 12, 09:54)
Kokios datos sask? Gruodzio 14 ir 15d nesulaukiu, ar per greit noriu  unsure.gif ?

Aš gruodžio 15 pirkimo kaip tik gavau sąskaitą su šia siunta. Bet niekaip nesuprantu ką pirkau biggrin.gif ir svarbiausia meilo net nerandu, kadangi neperku, valdausi, tai matyt staigiai ištryniau laišką nusiuntus užsakymą, kad nesiskaitytų unsure.gif
Tai dabar kaip kalėdų laukiu, nes net neįsivaizduoju ką gausiu biggrin.gif
Atsakyti