Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 30, 10:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73039969" data-time="1675066336">
<div>
<p>Vilnos režimu, esmė ne apsukos ar šaltas vanduo kiek suprantu, o kad nemakaluoja ištisai skalbiant. Pas mane vilnos režimas išvis 30 ir 1200- ir nesusitraukia, nes visą skalbimą tik švelniai teliuškuoja skalbinius.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Vilnos ir skalbiau,</p>

O kokios firmos susitrauke? Nebijok pratampyti ir džiuvimo metu dar, biškutį kompensuosis ;)
Reiktų pažiūrėti, jei čia ne Crew, ką gamintojas rašo apie plovimą...
Pask k, kai ploviau kt. firmos, tai tempą iki +20C sumažinau ax.gif

Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2023 01 30, 10:20)
ir po tokio plovimo į džiovyklę kelioms minutėms kur yra programa,taip?

Mieles džiovyklėj ji 5min. Nu bais ją mėgstu, išpūrena labai skaniai wub.gif
Tai išformuoju rūbą ištrauktą iš skalbyklės, prieš dedant į džiovyklę.
Kad po pūrenimo jau nebereiktų maigyti
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 30, 10:06)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73039988" data-time="1675069475">
<div>
<p>Man visi tie megztiniai burbulais susivelia. Tenka juos nučirškint. Ir skalbiu mandra programa ir skalbiklius mandrus vilnai naudoju. Tik mad niekad nesu sumažjnus. Kol kas vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nusiburbuliavo dar iki skalbimo. Blm as tai jau kelis esu sutraukus, nesuprantu ka darau ne taip  biggrin.gif viska darau kaip sakot, vilnos rezimas, su saltu vandeniu ir mazom apsukom.  hmm.gif</p>

tai gal pati skalbimo mašina nustatytų verčių neišlaiko.
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turit nusipirkę Sam Edelman VALERI SLIDE SANDAL arba ADALEY WOVEN SLIDE SANDAL ?
Galvoju jau apie vasarą. Norėčiau atsiliepimų ar patogūs, ar atitiko dydį ir ar tiktų platesnei pėdai, nes randu tik medium plotį smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

O kokios firmos susitrauke? Nebijok pratampyti ir džiuvimo metu dar, biškutį kompensuosis ;)
Reiktų pažiūrėti, jei čia ne Crew, ką gamintojas rašo apie plovimą...

Cia tie RL kur pirkom. Tai rase ranku skalbimas saltu vandeniu.

Na pratampiau bet rankas vos ikisu. Tikiuosi prasitemps bet ir tai i mazesne puse jau buvo 😀

Atsakyti
TURIU KLAUSIMA, O KAIP MAN DABAR PADARYT, KAD TOS PREKES, KURIAS ESU JAU ISIGIJUS, NUEITU I KTM DEZES IR JUSTARM MAN PERSIUSTU? SUGUNDE CIA MANE "LABOS" GUNDYTOJOS , IR PASKUI SUDEJUS VISUS +/- NUSPRENDZIAU, JOGMAN BUS LABAI PATOGU PASIIMT SALIA NAMU. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2023 01 30, 11:18)
Pas mane Miele vilnos rėžimas 30 laipsnių ir gal 800 apsukų. Bet kai pirmą kart meriną išskalbiau tokiu režimu, ištraukiau 3 dydžiai mažesnį biggrin.gif tai dabar apsukas visada sumažinu iki kokių 600, nieks nebesusitraukė - nei merinai, nei kašmyrai.

esu daug megztukų sugadinus, kai per skubėjimą su medvilne išskabdavau unsure.gif Jaučiu pagal sugadintų drabužių kiekį, man pirma vieta atitektų. Kai skalbiu vilnos režimu viskas gerai. Tačiau ! Kai kurie drabužiai tikrai susitraukia nors ir viską nustatau taip pat. Neturiu paaiškinimo. Gal koks suaudimo/sumezgimo kitoks būdas.
Atsakyti
UNIQLO iki free shipo truksta $6
https://www.uniqlo.c...ture/sale/women

Atsakyti
Gal kas galit padėti su vyriškais Asics kedų pločiu? Nordstromrack yra pasirinkimas D arba M plotis, bet jų puslapyje nerandu M dydžio pločio žymėjimo? Gal kas patarsit, koks tai būtų? Ir kaip jų dydžiai? Rašo imti puse dydžio didesnius.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 01 30, 15:07)
TURIU KLAUSIMA, O KAIP MAN DABAR PADARYT, KAD TOS PREKES, KURIAS ESU JAU ISIGIJUS, NUEITU I KTM DEZES IR JUSTARM MAN PERSIUSTU? SUGUNDE CIA MANE "LABOS" GUNDYTOJOS , IR PASKUI SUDEJUS VISUS +/- NUSPRENDZIAU, JOGMAN BUS LABAI PATOGU PASIIMT SALIA NAMU.  4u.gif

Noras užfiksuotas biggrin.gif nuo sekančios siuntos galėsiu dėti pas save. Toliau, pirkdama rašykit KTM.

Sąskaitų dar bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2023 01 30, 14:45)
Noras užfiksuotas  biggrin.gif  nuo sekančios siuntos galėsiu dėti pas save. Toliau, pirkdama rašykit KTM.

Sąskaitų dar bus  4u.gif

SUPER, LABAI LABAI ACIU 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti

TURIU KLAUSIMA, O KAIP MAN DABAR PADARYT, KAD TOS PREKES, KURIAS ESU JAU ISIGIJUS, NUEITU I KTM DEZES IR JUSTARM MAN PERSIUSTU? SUGUNDE CIA MANE "LABOS" GUNDYTOJOS , IR PASKUI SUDEJUS VISUS +/- NUSPRENDZIAU, JOGMAN BUS LABAI PATOGU PASIIMT SALIA NAMU. 4u.gif

geras sprendimas priimtas, kazkaip net negaila tu keliu papildomu euru del patogumo :)

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 01 30, 14:07)
TURIU KLAUSIMA, O KAIP MAN DABAR PADARYT, KAD TOS PREKES, KURIAS ESU JAU ISIGIJUS, NUEITU I KTM DEZES IR JUSTARM MAN PERSIUSTU? SUGUNDE CIA MANE "LABOS" GUNDYTOJOS , IR PASKUI SUDEJUS VISUS +/- NUSPRENDZIAU, JOGMAN BUS LABAI PATOGU PASIIMT SALIA NAMU.  4u.gif

Pamatysi, kai pradėsi į paštomatą siųstis, tai galvosi kodėl buvau durna ir anksčiau taip nedariau biggrin.gif
Atsakyti