Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aš dažniau skaitau nei pabendraju, nes jus čia visos tokios viena sau "pažįstamos", tad būna nedrąsu ))

perskaičiau apie plaukus, visad pati galvojau, kad kuo mažiau džiovint, nes dar labiau sausėja, o pasirodo reikia apsaugos nuo karščio ir drąsiai džiovintuvą į rankas ))

pradžiai pabandysiu šitą,o ir kaina gera.

https://klipshop.lt/...ntis-purskiklis

o su tiesinimu tas pats? galima dažnai tiesint su apsauga?

Dyson neturiu ...

Atsakyti
I plauku dziovinimo tema, man labiausiai pasiteisines sitas purskiklis, ypac jauciasi, kad gerai apsaugo, tiesinant znyplem
matrix
Ir dar, ta pacia tema - ar yra cia blondiniu, kurios plaukus dazosi pacios smile.gif gal kas atrade dazus, "neduodancius" geltonumo 🫣
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 02 23, 22:09)
Jetau, jis afigienai tiesina  biggrin.gif nu kaip gražiai plaukai krenta, kapiec  wub.gif kasdien kaip iš kirpelyklos  biggrin.gif

Aš vakar su sporto klubo fenu išsitiesinau iki šilko pagal instagraminę instruktorę, kurią čia kažkas rekomendavo. Naudojau tik Goldwell serumą. Kaip iš kirpyklos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2023 02 24, 11:28)
Aš vakar su sporto klubo fenu išsitiesinau iki šilko pagal instagraminę instruktorę, kurią čia kažkas rekomendavo. Naudojau tik Goldwell serumą. Kaip iš kirpyklos  wub.gif

parooo man ta instruktore, nes i keliones dysonu neimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2023 02 23, 16:19)
Gal galetumet rekomenduoti reabilotologa? Privaciai, nes eiles poliklinikoje du men.i prieki unsure.gif
Vilniuje.

Jūs vis bandykit e-sveikatoj tikrintis. Pati neseniai reabilitaciją praėjau santariškėse. Laukiau 4 sav. Užtat po reabilitologės konsultacijos procedūras gavau jau kitai dienai.
Norėjau į lazdynus- bet ten eilė 3 mėn buvo, šeškinės ir karoliniškių negavau, o antakalnio atsižegnojau po paskutinės reabilitacijos.

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2023 02 24, 12:31)

Tuoj vaikščiosim visos šilkinės biggrin.gif
instagramas
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2023 02 24, 08:28)
Aš vakar su sporto klubo fenu išsitiesinau iki šilko pagal instagraminę instruktorę, kurią čia kažkas rekomendavo. Naudojau tik Goldwell serumą. Kaip iš kirpyklos  wub.gif

koki seruma naudojate? 4u.gif
Atsakyti
RL vilnos kelnes keli dydziai

Sitos languotos su vilna kokios dailios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 24 vasario 2023 - 11:41
QUOTE(linamog @ 2023 02 24, 11:11)

Ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 02 24, 09:00)

Sveiki, nera.

Mano kelnes nedings unsure.gif

QUOTE(JMD @ 2023 02 24, 11:31)

kristina.vilbikas
Atsakyti
Yra ir svarkas
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2023 02 24, 11:36)
Jūs vis bandykit e-sveikatoj tikrintis. Pati neseniai reabilitaciją praėjau santariškėse. Laukiau 4 sav. Užtat po reabilitologės konsultacijos procedūras gavau jau kitai dienai.
Norėjau į lazdynus- bet ten eilė 3 mėn buvo, šeškinės ir karoliniškių negavau, o antakalnio atsižegnojau po paskutinės reabilitacijos.

Papildyta:
Tuoj vaikščiosim visos šilkinės  biggrin.gif
instagramas

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

I plauku dziovinimo tema, man labiausiai pasiteisines sitas purskiklis, ypac jauciasi, kad gerai apsaugo, tiesinant znyplem
matrix
Ir dar, ta pacia tema - ar yra cia blondiniu, kurios plaukus dazosi pacios smile.gifgal kas atrade dazus, "neduodancius" geltonumo 🫣

Aš bijočiau pati... ypač reikia žinot kiek laikyt, kad būtų tobula spalva, kad nesudegint..

Atsakyti