Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ingulka7 @ 2023 02 24, 12:29)
O kokios tai šukos? Ar po jų nesielektrina plaukai?  rolleyes.gif

Manau, kad šitos. Pati tokias naudoju. Mano stori, sausi,šviesinti plaukai. Man jos nerealios, naudoju apsaugą nuo karščio, niekas nenušiūra ir neiselektrina. O džiovinimas žymiai greitesnis nei su įprastu džiovintuvu ir šepečiu. 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 24 vasario 2023 - 12:50
O čia normali parduotuvė? https://www.nila-nilas.com/
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 02 24, 13:48)
Gal jis ir silpnesnės galios, bet kažkokios technologijos dėka džiovinimo laikas labai sutrumpėja... Aš prie noro visą galvą išdžiovinu per 10-15min, jei sugalvoju formuot antgaliais, užtrunku 20min, man labai sutrumpėjo knisimosi prie plaukų po plovimo laikas dyson dėka. Plaukai pusilgiai, bet nestori. Tarkim anksčiau išsiplaut ir išdžiovint bei paformuot plauką užtrukdavau apie valandą, dabar jei skubant tai iki 25-30min, jei kruopščiai - iki 40min

Man reikia kasdien plaut. 6 min. džiovinu. Tai jei dyson dar sutrumpintų tai fantastika 😀
Atsakyti
Turime laisvus:

Moteriškas J.Crew Classic lady day coat in Italian double-cloth wool with Thinsulate, dydis 10US (atitinka M), spalva Black - $74.99

Moteriškas J.Crew New lady day topcoat in Italian double-cloth wool, dydis 12US (atitinka L), spalva Icy Pink, sudėtyje 75% vilnos - $96.99

J.Crew Tall Willa full-length flare pant in Italian city wool, dydis 6 Tall, spalva Dark Seascape - $34.40

J.Crew Full-length Kate straight-leg pant in stretch velvet, dydis 8US, spalva Black - $28.50

J.Crew Tall Willa blazer in stretch velvet, dydis 12 Tall, spalva Cafe Latte - $37.60
Atsakyti

Manau, kad šitos. Pati tokias naudoju. Mano stori, sausi,šviesinti plaukai. Man jos nerealios, naudoju apsaugą nuo karščio, niekas nenušiūra ir neiselektrina. O džiovinimas žymiai greitesnis nei su įprastu džiovintuvu ir šepečiu. 4u.gif

Taip sitos, ne nesielektrina, graziai, formuoja, glotnina. Atrodau kaip is kirpyklos  :) bet as sutinku kad greiciausiai prasoviau su apsauga nuo karscio, reikia dar papildomai atskirai nusipirkt ir atsakingiau naudot o ne tik pamozuot nenuplaunamu kondicionieriu kuris jau su apsauga. Mane mokino kirpeja is pradziu isdziovint dziovintuvu o tada su jom nes as bandziau slapius plaukus dziovint tai su mano plauku kiekiu uztrunkau virs valandos :D 

tiesa as tikiu kad dyson'as geras bet 600 eur uz dziovintuva, deja bet tiek dar neuzdirbu :D 

Atsakyti

Taip sitos, ne nesielektrina, graziai, formuoja, glotnina. Atrodau kaip is kirpyklos  :) bet as sutinku kad greiciausiai prasoviau su apsauga nuo karscio, reikia dar papildomai atskirai nusipirkt ir atsakingiau naudot o ne tik pamozuot nenuplaunamu kondicionieriu kuris jau su apsauga. Mane mokino kirpeja is pradziu isdziovint dziovintuvu o tada su jom nes as bandziau slapius plaukus dziovint tai su mano plauku kiekiu uztrunkau virs valandos :D

tiesa as tikiu kad dyson'as geras bet 600 eur uz dziovintuva, deja bet tiek dar neuzdirbu :D

aš irgi, man gaila tiek...bet labai noriu, tad reikia gimtadieniui iš visų paprašyt ..

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hollie: 24 vasario 2023 - 13:51
Silko suknele M dydis

Silko romperis M dydis
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2023 02 24, 13:49)
Manau, kad šitos. Pati tokias naudoju. Mano stori, sausi,šviesinti plaukai. Man jos nerealios, naudoju apsaugą  nuo karščio, niekas nenušiūra ir neiselektrina. O džiovinimas žymiai greitesnis nei su įprastu džiovintuvu ir šepečiu.  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
NEISIVAIZDUOJU KOKIU jus turit sugebejimu, bet as savo trumpus plaukus su dysonu formuoju apie 20 min o jei noriu kad labai labai labai grazu butu, tada 30. nes mano sunkus plaukai, nesvarbu, kad trumpi. tai pradziai reik palenkus galva dziovint, kad jie pakiltu, tada jau ten juos lygint. ir taip, jie pradeda pustis, jei labai skubi ir iki galo neisdziovini. o tai man uztrunka rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip ilgai jūs tvarkotės su savo plaukais. Maniškiai vidutinio tankumo pusilgiai, su Philips besisukančiu šepečiu sutvarkau per 10 min. ir atrodau kaip iš kirpyklos, gal net geriau biggrin.gif Mano visos draugės ir sesuo įsigijo tą Philips, nes labai geras daiktas
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2023 02 24, 13:11)
Pasirodo, kai kam reikia labai aiskiai isdestytu instrukciju,kaip ten suguldyti kazkokius tai zvynelius laugh.gif

Ir dėl to negalima nuleistos galvos džiovinti, nes prieš žvynelius šukuojama.

Kirpykloj net 3 mano plaukus en laiko laižo laižo... jetau, neturiu aš tiek kantrybės. Jei kur einu, tai greičiau su tiesintuvu. O kai keldavaus 5 į darbą, jau matau, kaip ryte žaisčiau 30 min.

Bet gal pabandyti tą siaurą antgalį susirast unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2023 02 24, 14:33)
Kaip ilgai jūs tvarkotės su savo plaukais. Maniškiai vidutinio tankumo pusilgiai, su Philips besisukančiu šepečiu sutvarkau per 10 min. ir atrodau kaip iš kirpyklos, gal net geriau biggrin.gif Mano visos draugės ir sesuo įsigijo tą Philips, nes labai geras daiktas

Koks? bigsmile.gif
Atsakyti