Tai kad jokia čia naujiena, visuomet taip darau .😊
Tai kad jokia čia naujiena, visuomet taip darau .😊
Aš vakar su sporto klubo fenu išsitiesinau iki šilko pagal instagraminę instruktorę, kurią čia kažkas rekomendavo. Naudojau tik Goldwell serumą. Kaip iš kirpyklos
viskas butu puiku bet as pvz turiu tiek plauku kad man vien karsciausia srove uztrunka isdziovinti min 20 minuciu, esu bandzius vidutinio karstumo tai as tiesiog neturiu rytais papildomos valandos vien tam. O del to kad praeiti paskui su apvaliu sepeciu tai man pvz labai sunku, nesusigraibau niekaip, del to tas revlon sukas nusipirkau.
Ir dar, ta pacia tema - ar yra cia blondiniu, kurios plaukus dazosi pacios
Pabandziau karta
Papildyta:
Man tai naujiena buvo, nes as dziovindama jokiu ten taisykliu nesilaikydavau
Man tai naujiena buvo, nes as dziovindama jokiu ten taisykliu nesilaikydavau
siaip jeigu pastebetumete savo kirpejus tai matytumet kad jie butent taip ir dziovina, nezinau ar tikrai vidutine srove bet is pradziu praeina visa plauka, srove nukreipta nuo virsaus i apacia o tada pasiima sepeti ir praeina su juo. Siaip kai pradejau stebeti kaip jis formuoja plaukus tai nereikia nei jokiu instagramo mokymu, viskas visada buvo pries nosi
net tada ir supratau savo klaida kaip ta apsauga nuo karscio naudoju, pamakaluoju tuos plaukus bile kaip kai jis kiekviena sruoga supurskia. Taciau sakau man asmeniskai su tuo apvaliu sepeciu tai nera sansu susigraibyti, tam nusipirkau tas revlon sukas bet persistengdama sugebejau galus nusiurinti.
Pasirodo, kai kam reikia labai aiskiai isdestytu instrukciju,kaip ten suguldyti kazkokius tai zvynelius
viskas butu puiku bet as pvz turiu tiek plauku kad man vien karsciausia srove uztrunka isdziovinti min 20 minuciu, esu bandzius vidutinio karstumo tai as tiesiog neturiu rytais papildomos valandos vien tam. O del to kad praeiti paskui su apvaliu sepeciu tai man pvz labai sunku, nesusigraibau niekaip, del to tas revlon sukas nusipirkau.
Analogiškai, tos instagramerės visi plaukai kaip mano ketvirtadalis turbūt.
Šoninius plaukus dar galėčiau taip prasieit su šepečiu, bet gale sunkiai. Man greičiau su tiesintuvu, naudoju nuo karščio apsaugą, džiovintuvas 230temp, Osom, su infraraudonais spind, braukiu vieną kartą per plaukus, kasdien netiesinu. Keletą metų jau draugauju su tiesintuvu, plaukai blizga.
Ai dar ilgalaikiusilgalaikius tiesinimus darau karts nuo karto.
Aš po šios meistrės rekomendacijų išmokau teisingai išsidžiovinti.
https://www.youtube....taJakucinskaite
panašūs patarimai kur instagrame.
Ir dar svarbu geras šepetys, man labai pasiteisino herkules šepetys formavimui.
O kokios tai šukos? Ar po jų nesielektrina plaukai?
Gal jis ir silpnesnės galios, bet kažkokios technologijos dėka džiovinimo laikas labai sutrumpėja... Aš prie noro visą galvą išdžiovinu per 10-15min, jei sugalvoju formuot antgaliais, užtrunku 20min, man labai sutrumpėjo knisimosi prie plaukų po plovimo laikas dyson dėka. Plaukai pusilgiai, bet nestori. Tarkim anksčiau išsiplaut ir išdžiovint bei paformuot plauką užtrukdavau apie valandą, dabar jei skubant tai iki 25-30min, jei kruopščiai - iki 40min tai čia su visu plovimu
Dabar plaukų tvarkymas nebe rutina, o viens-du, pyst ir yra
Fenas ok, kitas antgalis apvalus šepetinis super, bet jau susitaikiau, kad garbanų kaip IG rodo atsipūtusios damos, niekad nepadarys Dysonas iš mano plaukų. Jie paprasčiausiai nelaiko.
Tai jeigu turit galimybę, prieš pirkimą pratestuokit, ar tikrai reikia visų antgalių ir tiks plaukui arba pirkt tik feną.
Galima topo centre, technoramoj išbandyt.
Jei plaukas sunkiai paklūsta sukimui, tai dyson stebuklo nepadarys, tada jau reik karštų žnyplių. Pamenu su krikšto dukra susitikom šventėj, ji susisuko vaikas plaukus gražiom sruogom, o man šventė, kai savo avies vilną išsitiesinu
Aš su dyson galiukus pasuku, tai be jokių lakų ir kt fix priemonių laikosi iki kito plovimo