Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ruda Kriu striuke $35,50
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 02 24, 14:36)
Ir dėl to negalima nuleistos galvos džiovinti, nes prieš žvynelius šukuojama.

Kirpykloj net 3 mano plaukus en laiko laižo laižo... jetau, neturiu aš tiek kantrybės. Jei kur einu, tai greičiau su tiesintuvu. O kai keldavaus 5 į darbą, jau matau, kaip ryte žaisčiau 30 min.

Bet gal pabandyti tą siaurą antgalį susirast  unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:

Koks? bigsmile.gif

Šitas https://www.senukai....;src=searchnode
Atsakyti

Be džiovintuvo mano pkaukai džiūna visą dieną(stori iki pečių).  :oh:  :D​ 

Atsakyti
Megzukas su alpaka

Ilgas susiauciamas cardigan su alpaka

Stefanel hoodie su alpaka
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 02 24, 14:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jolancike" data-cid="73048597" data-time="1677235773"><div><p>Manau, kad šitos. Pati tokias naudoju. Mano stori, sausi,šviesinti plaukai. Man jos nerealios, naudoju apsaugą nuo karščio, niekas nenušiūra ir neiselektrina. O džiovinimas žymiai greitesnis nei su įprastu džiovintuvu ir šepečiu. vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Taip sitos, ne nesielektrina, graziai, formuoja, glotnina. Atrodau kaip is kirpyklos  smile.gif bet as sutinku kad greiciausiai prasoviau su apsauga nuo karscio, reikia dar papildomai atskirai nusipirkt ir atsakingiau naudot o ne tik pamozuot nenuplaunamu kondicionieriu kuris jau su apsauga. Mane mokino kirpeja is pradziu isdziovint dziovintuvu o tada su jom nes as bandziau slapius plaukus dziovint tai su mano plauku kiekiu uztrunkau virs valandos biggrin.gif </p><p>tiesa as tikiu kad dyson'as geras bet 600 eur uz dziovintuva, deja bet tiek dar neuzdirbu biggrin.gif </p>

Bet kad jis ne 600…450 kazkur. Ar as ne apie toki galvoju?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2023 02 24, 13:33)
Kaip ilgai jūs tvarkotės su savo plaukais. Maniškiai vidutinio tankumo pusilgiai, su Philips besisukančiu šepečiu sutvarkau per 10 min. ir atrodau kaip iš kirpyklos, gal net geriau biggrin.gif Mano visos draugės ir sesuo įsigijo tą Philips, nes labai geras daiktas

as irgi 5-10 min biggrin.gif
Atsakyti
Moteriski Timberland su kailiu viduje $49.99

Moteriski Timberland $34.99

Timberland $24.99
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 24 vasario 2023 - 15:03
QUOTE(Lux @ 2023 02 24, 14:33)
Kaip ilgai jūs tvarkotės su savo plaukais. Maniškiai vidutinio tankumo pusilgiai, su Philips besisukančiu šepečiu sutvarkau per 10 min. ir atrodau kaip iš kirpyklos, gal net geriau biggrin.gif Mano visos draugės ir sesuo įsigijo tą Philips, nes labai geras daiktas

jei reiktų tiesintis, džiovinčiausi apie 1 val. plius dar tektų jungtis tiesintuvą, nes plaukų daug, jie gal pusė sprindžio nuo liemens ir pučiasi. Kadangi gaila tiek laiko, džiovinuosi su difuzorium- užtrunku apie 15-20 min su išsukavimu, priemonėm ir džiovinimu. Užtat visada kaip iš kirpyklos lyg būčiau išėjusi. Bet dabar, kadangi plaukas linkęs pūstis, sausas, nuo visų šalikų, kalnierių veliasi, labai dažnai gelbsti kuodukas smile.gif
Atsakyti
Reikia kompanijos AE kenaitems, kad gautusi po $5

Kooookia odine liemene uz aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 24 vasario 2023 - 15:10

Bet kad jis ne 600…450 kazkur. Ar as ne apie toki galvoju?

Kaip suprantu airwap reikia pirkti o tas 650 😃 

Atsakyti
Odine suknele
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2023 02 24, 14:49)
Manau, kad šitos. Pati tokias naudoju. Mano stori, sausi,šviesinti plaukai. Man jos nerealios, naudoju apsaugą  nuo karščio, niekas nenušiūra ir neiselektrina. O džiovinimas žymiai greitesnis nei su įprastu džiovintuvu ir šepečiu.  4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Margarita kurios video nesenai buvo įdėtas apie džiovinimą,liepia griežtai nenaudoti šitų šukų.

Dyson pagal ją neverta pirkti, neišsisaugojau,bet ji rekomendavo džiovintuvą kur kainavo apie 150e,sakė,kad jai jis žymiai geresnis už dyson.

Atsakyti