Deja sufeilinu antrus timberlandus, nebuvo 9,5 emiau 10 ir tikrai dideli man:(( Labai faini, nekieti, tiktu ir platesnei pedai. Usa10 nurodo 41,5 dydi. Išėmus vitpadi matuojant 27,5 cm. 75 eur su siuntimu
Deja sufeilinu antrus timberlandus, nebuvo 9,5 emiau 10 ir tikrai dideli man:((
Labai faini, nekieti, tiktu ir platesnei pedai. Usa10 nurodo 41,5 dydi.
75 eur su siuntimu
Beja, gavau šiuos kvepalus, buvo smalsu pabandyti:) Supakuoti dėžuteje labai gražiai, kvapas visai nieko, idomesnis, bet po pusvalandzio visai neuzuodziu ju:((
Paaiškinkit prašau man tundrai neelektrifikuotai, jei pvz laikrodį imt amazone, tai kokių pričendalų jam dar reik, kad galėtum įkraut Lietuvoj? Ir kaip ten su jų garantija tarptautine? aš klaikiai ne prie naujosios technikos https://www.amazon.c...h...89-gV4&th=1
Buvom pas uošvius. Paprašiau dukros atnešt rankinės ir nerado. Mama, sako, tik babcės rankinę matau. Čia ji taip apie mano Obagė! Bet tikrai neturiu nieko gražaus
----
Ir klausimas kitas - kas turi sugedusią nugarą (man sugedo rudenį). Tipo viskas, jau su visam ji ir skaudės? Man pasislinkę diskai (nors nėra dar toks amžius, kad toks nusidėvėjimas normalu būtai. Žo.... ).
Buvom pas uošvius. Paprašiau dukros atnešt rankinės ir nerado. Mama, sako, tik babcės rankinę matau. Čia ji taip apie mano Obagė! Bet tikrai neturiu nieko gražaus
----
Ir klausimas kitas - kas turi sugedusią nugarą (man sugedo rudenį). Tipo viskas, jau su visam ji ir skaudės? Man pasislinkę diskai (nors nėra dar toks amžius, kad toks nusidėvėjimas normalu būtai. Žo.... ).