Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2023 04 19, 09:20)
Pirma apsilankykite pas reabilotologa, nukreips reabilitacijai, ten jau pramoksite esminiu pratimu. As baseino mankstas lankau ir sausumos treniruotes, labai jauciasi pagerejimas.

Turiu isvarza, bet tiek neskaudedavo. Reabilitologai provincijoj tas pats, kas nieko. Bet matyt reikia uzsiimt, nes kiek siusdavo i reabilitacijas-nevaziuodavau. Db kai neatsilenkiu, matyt teks 🤦‍♀️
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2023 04 19, 09:35)
Labai individualu. Pvz aš net plaukt pilvu negaliu, tik nugara. Reik nuvaryt pas kinezą kad pažėtų kurie raumenai įsitempę, kur disbalansas ir parodytų tik tamstai subalansuotus. O tada pati rytqis dar neišlipus iš lovos kai kuriuos reik daryt. Pats paprasčiausias gulint lovoj prieš išlipant: gulėt ant nugaros ištiest kojas ir pėdų pirštus lenkt/tempt į save, kad temptųsi kulnai. Žiauriai gers dalyks. Iš kart atrodo kojos pailgėj  biggrin.gif

4u.gif o i masazus verta eiti, ar gali buti ir blogiau nuo ju? Turint isvarza.
Atsakyti
SIERRA nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2023 04 19, 12:23)
Turiu isvarza, bet tiek neskaudedavo. Reabilitologai provincijoj tas pats, kas nieko. Bet matyt reikia uzsiimt, nes kiek siusdavo i reabilitacijas-nevaziuodavau. Db kai neatsilenkiu, matyt teks 🤦‍♀️
Papildyta:
4u.gif o i masazus verta eiti, ar gali buti ir blogiau nuo ju? Turint isvarza.

As einu, nes man yra labai įsitempę rau.enai nuo streso ir tai užspaudžia nervus. Tai labai individualu. Užtat reikia eiti pas kineza, reabilitologą ir tt. Tik ne poliklinikinį. Ten bergždžias reikalas. Retam tu rūpi. Man pasakė polklinikoj - tipo ko čia steni? Visiem skauda. What????? Nuėjau pas normalų žmogų, va jau kiek metų kaip uoga. O iki tol paeinu 20 žingsnių, pabliaunu ir vėl einu. Buvo negalima nieko. Jokių rotacinių judrsių, tipo dvyrkos, jokių ten smarkesnių pasilenkimų, pasisukimų. Reikėjo tik pas žmonišką specą nueitir iš karto viską galiu ir darau. Bet jeigu aptingsti - iš karto amen.
Atsakyti
Dazais taskytos kelnes $37.60
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2023 04 15, 13:15)
Tom Ford superiniai wub.gif

Turiu, bet deja deja, vieni prasčiausių blink.gif O tikėjausi iš jų labai daug, nes nu kaina baisulinė.... Retai paimu į rankas ir tai iš pareigos, nes sąžinė graužia jei stovi stalčiuje nepajudinami pusę metų unsure.gif Daugiau TF manęs nebevilioja hmm.gif
Turiu belekiek palečių, visokiausių gamintojų, bet vistik pirmą vietą duočiau šioms ir tik šioms:
https://www.sephora....p432504:product
Ypač gražios spalvos, labai lengva reguliuoti intensyvumą, todėl tinka ir kasdienai ir vakaro ryškesniam pasidažymui, laikosi fantastiškai, nes kampuke kairėj viršuje yra bazė, kurios reikia vos vos, kuri tartum viską suklijuoja amžiams biggrin.gif
Aš turiu Cool Neutrals spalvą, tai man ji tobula wub.gif
dar iš turimų rekomenduočiau HUDA paletes, labai irgi kokybiški, spalvos gražios, laikosi labai labai...
Į trečią vietą dėčiau PathMcGrath ir Charlote Tilbury wub.gif Tiek, kad jų paletės turi intensyvias spalvas, reik jau labai atsargiai tepliot jei nenori ryškiai.
Su šiom išvardintom paletėm nereikalingos bent jau man jokios spec bazės, tepu ant papudruoto voko ir vuolia visai dienai wub.gif

QUOTE(lola.lola @ 2023 04 16, 20:35)
Noriu ŝilkinio pagalvēs užvalkaliuko. Kur žiŭrēt, į ką žiŭrēt?
Amazone radau tokį1 ir tokį2. Kuo skiriasi? Ar tikri?

Aš turiu iš Lilysilk, esu belekaip patenkinta, itin kokybiškas užvalkalas, drožiu naktį iš nakties jau virš metų, bet supakavus atgal į dėžutę galėčiau meluot, kad naujas lotuliukas.gif Nei nubluko, nei paplyšo, nei išbliurko thumbup.gif Nėra jie labai pigūs, bet verta wub.gif
Aišku ir rūbukai iš Lilysilk verti dėmesio wub.gif
Mano šitoks (labai gražiai pripakuotas, idealu dovanai). Beje jis turi kišenėlę, į kurią galima jį sukišti ir vežtis kur nori 4u.gif
https://www.lilysilk...atalogimagehref
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 19 balandžio 2023 - 13:43
QUOTE(JMD @ 2023 04 19, 13:08)
As einu, nes man yra labai įsitempę rau.enai nuo streso ir tai užspaudžia nervus. Tai labai individualu. Užtat reikia eiti pas kineza, reabilitologą ir tt. Tik ne poliklinikinį. Ten bergždžias reikalas. Retam tu rūpi. Man pasakė polklinikoj - tipo ko čia steni? Visiem skauda. What????? Nuėjau pas normalų žmogų, va jau kiek metų kaip uoga. O iki tol paeinu 20 žingsnių, pabliaunu ir vėl einu. Buvo negalima nieko. Jokių rotacinių judrsių, tipo dvyrkos, jokių ten smarkesnių pasilenkimų, pasisukimų. Reikėjo tik pas žmonišką specą nueitir iš karto viską galiu ir darau. Bet jeigu aptingsti - iš karto amen.

Parekomenduokit ta "normalu zmogu"? I poliklinika butent del to ir neinu, nes ejimas niekinis.
Atsakyti
Gal turit pasiūlymų kur Vilniuje apsilankyti, kad apgamus apžiūrėtų? Kad ne tik tuos, kurie man pačiai įtartini, o visus smile.gif Reikia ir man, ir vaikams paaugliukams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2023 04 19, 13:46)
Gal turit pasiūlymų kur Vilniuje apsilankyti, kad apgamus apžiūrėtų? Kad ne tik tuos, kurie man pačiai įtartini, o visus  smile.gif Reikia ir man, ir vaikams paaugliukams  rolleyes.gif

Dermatologai turi aparačiukus su kuriais patikrina apgamus.
Aš buvusi Pylimo poliklinikos diagnostikos centre Pylimo gatvėje, visus patikrino didesnius, nors ėjau tik dėl vieno.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 04 19, 13:35)

Kiek jasrandu, tiek VISI dydžiai išpirkti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Tikimybė, kad pavyks maža, bet paklausiu-gal kažkas turite parduoti babiators akinukus mergaitei 2m.? Gal pas kažką guli nenaudojami, neparuošiau iš anksto, ilgokai laukti kol parsisiųs tai bandau laimę 4u.gif
leluona@gmail.com
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.fossil.com - 40%
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.landsend.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com~39%