QUOTE(JMD @ 2023 04 16, 08:40)
Ačiū labai, mano naujutėlaitėliai baltutėliai kedai gavo visos dienos lietaus krikštą Romoj, tai pravers
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 18, 21:38)
Paaiškinkit prašau man tundrai neelektrifikuotai, jei pvz laikrodį imt amazone, tai kokių pričendalų jam dar reik, kad galėtum įkraut Lietuvoj? Ir kaip ten su jų garantija tarptautine? aš klaikiai ne prie naujosios technikos

Pakrovėjas turėtų būt komplekte. Naujoviški pakrovėjai paprastai vis tiek jungiasi per USB-C jungtį, tai realiai turbūt net
perechodo turėtų nereikėti, nes C jungtis jungiasi į bet kokio pakrovėjo kištuką (gal Rudaplaukė turi ir gali foto įdėt pakrovėjo

).
https://support.appl...8.0/watchos/8.0Garantija turėtų veikt, nes nu yra pas mus Apple pardavėjų: "
Aptarnavimo galimybės gali būti ribotos, jei aptarnavimo paslaugą reikalaujama suteikti ne toje šalyje, kurioje buvo įsigytas "Apple" produktas. Jei toje šalyje "Apple" produkto aptarnavimo paslaugos neteikiamos, "Apple" informuos jus apie papildomus siuntimo mokesčius, kurie gali būti taikomi prieš suteikiant aptarnavimo paslaugą."
Bet, čia reikia pabrėžt, kad aš tokio neturiu