Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labai labai ačiū už siuntinį!!!!!!!.
Pliažo marimekko rankšluostis už fantastikos ribų. Spalvos, minkštumas, didumas. KosTmosas wub.gif nerealiai wub.gif wub.gif
JCREW kelnės nepaprastai fainos. Nepaprastai!!!!!! pačios mylimiausios bus vasarai. Ir spalva be galo be krašto graži.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 06 21, 21:35)
Labai labai ačiū už siuntinį!!!!!!!.
Pliažo marimekko rankšluostis už fantastikos ribų. Spalvos, minkštumas, didumas. KosTmosas  wub.gif nerealiai  wub.gif  wub.gif
JCREW kelnės nepaprastai fainos. Nepaprastai!!!!!! pačios mylimiausios bus vasarai. Ir spalva be galo be krašto graži.

Is sauktuku suprantu, kad nu LABAI PATIKO biggrin.gif Aciu jums, kad perkate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2023 06 21, 20:35)
Na tik is dalies sutinku su tavim, nes jei vidutiniškai klase silpna, tai kartele yra nuleista , pačiam geriausiam nera kur stiebtis, nes jis pats geriausias, kur dar stiebtis.
O del paciu gimnazijų, tai aš kalbu tik apie mokymosi lygį, ty. kaip aukstai uzkelta kartele.
O ir del poniuku gimnazijų nelabai sutinku, nes pvz KTUG mokestis metams yra lyg 200 eur, tai tikrai nera tokie pinigai, kad tėvai negaletu sumokėti uz vaiko iišsilavinima, jezuituose buvo 600, dabar pakilę kazkiek, tai irgi ne kosmosas, o ir tai, jei tėvai negali sumokėti, tai buna, kad atleidžiama nuo mokesčio.  Manau prioritetu nusistatymas daugiau lemia, kam leidžiami pinigai, ar vaikų išsilavinimui ar kitiems dalykams.

Priritetus tenka dėti į lentyną kai gauni minimumą. Turi talentingą vaiką, o dirbi maxėj pardavėja ir esi vieniša mama. Tada prioritetas koks?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 06 21, 19:38)
Priritetus tenka dėti į lentyną kai gauni minimumą. Turi talentingą vaiką, o dirbi maxėj pardavėja ir esi vieniša mama. Tada prioritetas koks?
tai uz tokio talentingo vaiko mokslus bent jau KTUG nereikes mokėt . Mano grupioke buvo išsiskyrusi, 3 vaikai, uz dukros mokslus nereikejo mokėti. Jezuituose, kiek zinau , galima ta mokestį pakeisti pagalba/ gerais darbais mokyklai/ bendruomenei ir pan.
Kokias kelnes Jcrew pirkai?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2023 06 21, 20:43)
tai uz tokio talentingo vaiko mokslus bent jau KTUG nereikes mokėt . Mano grupioke buvo išsiskyrusi, 3 vaikai, uz dukros mokslus nereikejo mokėti. Jezuituose, kiek zinau , galima ta mokestį pakeisti pagalba/ gerais darbais mokyklai/ bendruomenei ir pan.
Kokias kelnes Jcrew pirkai?

Šitas, tik spalvos nebėr. Mano bright pink ir kaina buvo 78 -60%

https://www.jcrew.co...oductCode=BF487
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 06 21, 19:50)
Šitas, tik spalvos nebėr. Mano bright pink ir kaina buvo 78 -60%

https://www.jcrew.co...oductCode=BF487

wub.gif
aš labai panašias baltas turiu lyg iš praeitų metų , irgi nešiojamos ir labai smagios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 21 birželio 2023 - 20:55
QUOTE(linamog @ 2023 06 21, 20:38)
Is sauktuku suprantu, kad nu LABAI PATIKO  biggrin.gif Aciu jums, kad perkate  4u.gif

Nu bet labai labai biggrin.gif mane ištikusi raudonos- rūžavos koma. tas rankšluostis su tom raudonom-rūžavom aguonom toooks nuotaiką kelianti blink.gif sėdžiu apsivyniojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 06 21, 20:56)
Nu bet labai labai  biggrin.gif mane ištikusi raudonos- rūžavos koma. tas rankšluostis su tom raudonom-rūžavom aguonom toooks nuotaiką kelianti blink.gif sėdžiu apsivyniojus  biggrin.gif

pupa oga biggrin.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.costco.com
www.dillards.com
www.walmart.com
www.anntaylor.com
www.hm.com - 20%
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.jcrewfactory.com - 50%/20%
www.finishline.com - -$10 nuo $100
www.adidas.com - $60 nuo $200
www.jomashop.com
www.tjmaxx.com
www.6pm.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.vitacost.com - 20%
www.puritan.com - 22%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.florencebymills.com - 15%
www.bathandbodyworks.com
www.theperfumespot.com
www.megababebeauty.com
www.yesstyle.com - 15%
www.bleame.com-30%
www.lancome-usa.com
www.yslbeauty.com
www.glossier.com
www.bleame.com
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 06 21, 17:33)
Tikinga, tikrai KTU gimnazija - labai gera mokykla, o konkurencija tikrai jaučiasi, o jei mokinys silpnesnis jam tikrai bus sunku. Konkurencijos gal nejaučia tie stipriausi ( mano asmenine nuomone). Ne veltui ten yra stojamieji, o sustoja stiprus ir motyvuoti vaikai. Kadangi pažistu daug besimokiusių, besimokančių, vieni buvo išmesti dar Burgio už rūkymą, kiti baigė su pagyrimas, tai kaip ir visur yra visko. Vat apie kokias nors patyčias ar blogas įtakas ten neteko ne karto girdėti, kas šiais laikais lb svarbu.
Papildyta:

Jablonskio prieš 3 metus buvo ta mokykla kur per patikrinimus rasdavo daugiausiai narkotikų pėdsakų 🤣
Tarptautinė klasė ten tikrai stipri. Su Saulės gimnazija asmeninė patirtis lb nekokia. Rasos gera jei vaikas humanitaras. Jezuitų Vilniuj stipresnė. LSMU nebloga, bet dukterėčia db ten, tai patyčios aukščiausiam lygy.. Net nzn kur tiksliuką reikėtų leist jei neįstoja į KTUG

Dukra mokosi LSMUG, patyčios tikrai egzistuoja, deja. Bet tikrai daug dėmesio tam skiria, bent jau kiek aš girdėjau iš dukters.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 06 21, 20:38)

Na, kaip Regal sakė, net ypatingai prabangiose mokyklose, gabiems vaikams skiriamos stipendijos. Ir LSMU, ir pas Landsbergienę, ir net Erudito licėjuj (bet į šitą tai vaiko iš pincipo neleisčiau, man rodos, kad va ten tai pinigai eina pirma priešais protą).

Bet mes tai renkamės iš nemokamų, - nei KTUG, nei Jablonskis, nei Saulė, nei Maironis - nemokamos mokyklos. Simboliniai mokesčiai yra visur.
Atsakyti