Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tikinga @ 2023 06 22, 08:00)
Na, kaip Regal sakė, net ypatingai prabangiose mokyklose, gabiems vaikams skiriamos stipendijos. Ir LSMU, ir pas Landsbergienę, ir net Erudito licėjuj (bet į šitą tai vaiko iš pincipo neleisčiau, man rodos, kad va ten tai pinigai eina pirma priešais protą).

Bet mes tai renkamės iš nemokamų, - nei KTUG, nei Jablonskis, nei Saulė, nei Maironis - nemokamos mokyklos. Simboliniai mokesčiai yra visur.

patikslinsiu smile.gif KTUG yra viešoji įstaiga, tokia kaip LSMU, jėzuitai ir pan. , o Jablonskis, Saulė yra biudžetinės įstaigos, taigi šios gimnazijos, jei ima kažkokius mokesčius, jie yra "neteisėti"
Atsakyti
Matau jau siuntomis dziaugiates bigsmile.gif Kaunas dar i pastomatus negavo? Taip praverstu iki savaitgalio biggrin.gif
Atsakyti
Herschel kuprine $19

Atsakyti
Vilniaus 803 siunta jau dalinama?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2023 06 22, 10:52)
patikslinsiu smile.gif KTUG yra viešoji įstaiga, tokia kaip LSMU, jėzuitai ir pan. , o Jablonskis, Saulė yra biudžetinės įstaigos, taigi šios gimnazijos, jei ima kažkokius mokesčius, jie yra "neteisėti"

Na manau kad Tikinga neturėjo omeny kad Saulėj mokėt reikia. Ji kalbėjo apie ktug, LSMU ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 22 birželio 2023 - 12:00
QUOTE(spygliz @ 2023 06 22, 12:00)
Na manau kad Tikinga neturėjo omeny kad Saulėj mokėt reikia. Ji kalbėjo apie ktug, LSMU ir pan.

Taip, taip tiksliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2023 06 22, 10:40)
Matau jau siuntomis dziaugiates bigsmile.gif Kaunas dar i pastomatus negavo? Taip praverstu iki savaitgalio  biggrin.gif

Mano irgi į paštomatą, bet kad tik vakar sąskaitą už vitaminus gavau ir dar nerašė, kad saskaitos baigtos, tai siųs kai bus baigtos sąskaitos 4u.gif Nors mano nieko daugiau ir nebus, tad man galėtų jau siųsti biggrin.gif
Atsakyti
NIKE papildoma 20% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems

Paaugliski kedai $26.38

Nike Air Max $31.98

Nike Air Max $31.98

Nike Air Max $38.38
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 birželio 2023 - 12:42
QUOTE(juratela @ 2023 06 22, 13:23)
Mano irgi į paštomatą, bet kad tik vakar sąskaitą už vitaminus gavau ir dar nerašė, kad saskaitos baigtos, tai siųs kai bus baigtos sąskaitos  4u.gif Nors mano nieko daugiau ir nebus, tad man galėtų jau siųsti  biggrin.gif

As cia kalbu apie 783 siuta, apmoketa tai jau 14 diena biggrin.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.costco.com
www.dillards.com
www.walmart.com
www.anntaylor.com
www.hm.com - 20%
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.jcrewfactory.com - 50%/20%
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.bananarepublic.factory.com - 50%
www.adidas.com - $60 nuo $200
www.nordstromrack.com
www.oldnavy.com - 25%
www.nike.com - 20%
www.yoox.com - 20%
www.jomashop.com
www.tjmaxx.com
www.sierra.com
www.6pm.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.puritan.com - 22%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.florencebymills.com - 15%
www.bathandbodyworks.com
www.theperfumespot.com
www.megababebeauty.com
www.yesstyle.com - 15%
www.bleame.com-30%
www.lancome-usa.com
www.yslbeauty.com
www.glossier.com
www.bleame.com
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2023 06 22, 12:48)
As cia kalbu apie 783 siuta, apmoketa tai jau 14 diena biggrin.gif

Aišku 4u.gif
Atsakyti
Žinau, kad temoje yra medikių, gal galit pasakyti, ar gydytojų vasaros atostogos yra konfidenciali informacija ir registratūroje negali suteikti tokios info? Tiesiog, mama nori atsisakyti savaitgalinės kelionės su senjorais, o taip jos laukė… Kalba eina apie Vilniaus onkologinę Santariškių polikliniką
Atsakyti